Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Prvý sex s novou partnerkou: 7 kľúčových rád!

15.07.2020 00:00 prvy-sex-s-novou-partnerkou

Nové vzťahy so sebou prinášajú aj nové zážitky “po prvý raz”. Patrí sem nielen prvé rande, prvá večera, ale aj prvý spoločný sex. Ako docieliť, aby ste aj v sexe zanechali ten najlepší prvý dojem?

 

Ženy môžu pokojne tvrdiť, že sex nie je pre ne až tak dôležitý. To však platí len do určitej miery. Ak nie sú spokojné, môže to predstavovať zádrhel pre budúcnosť vzťahu. Čo by ste teda mali vedieť a čoho sa vyvarovať, aby ste získali plný počet bodov?

#1 Zoznámili ste sa na zoznamke? Pripravte sa

Spoznávať dámu, s ktorou ste sa stretli prostredníctvom internetovej zoznamky, musíte skutočne od základov a to v každej oblasti. Nie je preto jednoduché pripraviť sa na prvý sex vopred, ale nie je to ani nemožné. Najprv si uvedomte, že prvý sex môže podporiť a rovnako aj pokaziť predstavu budúcnosti vášho vzťahu. Pevná erekcia by preto mala byť samozrejmosťou.

Naše odporúčanie preto znie: pripraveným šťastie praje. Dámu najprv spoznajte z viacerých uhlov. Ak vám totiž ide o trvácnejší vzťah, sex na prvom rande nie je ten najlepší základ, na ktorom by ste mali začať ho stavať. 

 

TIP: Aby pre vás problémy s erekciou neboli strašiakom, môžete na ňu vyzrieť prostredníctvom doplnkov výživy Zerex Klasik. Tento obľúbený výrobok okrem podpory erekcie vplýva aj na libido a chuť na sex, sexuálnu vitalitu, výkon a intímny život. 

#2 Poznáte sa už dlhšie? Neunáhlite to

Ak týždne alebo mesiace túžite po kamarátke alebo kolegyni z práce a konečne sa vám naskytla príležitosť dostať sa ku nej bližšie, dôležitý krok máte za sebou. Vaša výhoda spočíva v tom, že už viete odhadnúť, s akým typom dámy máte dočinenia. 

Nezabudnite však na veľmi dôležitú vec: pokiaľ ste dlhšie bez partnerky a vzájomne zistíte, že ste si viac než sympatickí, neunáhlite sa. Sex môže byť absolútne úžasná vec, nie však vtedy, ak skončíte skôr, ako ona. Zatiaľ čo v iných oblastiach si už o vás prvý dojem urobila, predčasná ejakulácia by pravdepodobne nebola tým správnym začiatkom.  

Čo si o tom myslí sexuológ MUDr. Václav Urbánek, CSc.?

“Pokiaľ medzi jednotlivými ejakulačnými vybitiami (najmä u mladého jedinca) vznikne časový výpadok celotýždňový alebo aj podstatne dlhší, tak pri následnom pohlavnom styku potom u každého muža nastúpi tendencia k urýchleniu ejakulácie. To prosím nie je žiadna porucha, ale fyziologická zákonitosť.”

 

TIP: Zerex Extralong je určený pre mužov s rýchlym vyvrcholením. Vďaka obsahu afrodiziakálnych zložiek môže mať priaznivý vplyv na dĺžku pohlavného styku, kvalitu intímneho života, pevnú erekciu a výkon muža v posteli.

#3 Nezabudnite sa chrániť (sexuálnu históriu partnerky nepoznáte)

Možno sa vám zdá táto odporúčanie pritiahnuté za vlasy, nie ste predsa žiadny začiatočník. Odniesť si však z prvého sexu viac, ako ste chceli - na tom už pohoreli aj tí najväčší borci. Kým následky pohlavných chorôb sú väčšinou liečiteľné, tehotenstvo po prvom sexe je už následok na celý život.  

V prípade, že vzťah skutočne nadobudne dlhodobý charakter, môžete v budúcnosti od tejto možnosti upustiť, ale pri prvom sexe nezabúdajte na kondóm.

#4 Prvý sex a hneď rýchlovka?

Počuli ste už nejakú ženu povedať, že trojminútový sex bol pre ňu tým najlepším, aký zažila? Pravdepodobne ani nebudete. Je pochopiteľné, že na začiatku sa môžete silno priťahovať a môže to skutočne k tomu smerovať. Ako sme však spomínali v úvode, zanechať dobrý prvý dojem v sexe je nesmierne dôležité pre budúcnosť. 

Naše odporúčanie znie: namiesto rýchlovky zvoľte sex s predohrou a akt si lepšie vychutnajte. Nikam sa nemusíte ponáhľať. Predohra poskytne dostatok času na prípravu pre ženu a vám môže ukázať, čo sa jej páči. Vedeli ste, že podľa výskumov trvá žene v priemere 14 minút, kým je skutočne pripravená?

#5 Každý má rád niečo iné - tak zistite, čo to je!

V minulosti ste sa mohli stretnúť s partnerkou, ktorá vaše zručnosti v orálnom sexe velebila alebo kričala pri súloži tak, že vám susedia búchali na steny, aby stíchla. Každá žena je však iná. Nebojte sa opýtať, čo sa jej páči. Povzbuďte ju, nech vám to sama ukáže a sledujte jej reakcie, reč tela. Prvý sex je predurčený k tomu, aby ste objavovali.

#6 NIKDY nehovorte o tom, v čom boli predchádzajúce partnerky dobré

Žena nepotrebuje počúvať o tom, aké ste mali predtým skúsenosti a čím vás potešila predchádzajúca partnerka. Sex s milenkou s prívlastkom "ex" je skutočne niečo, na čo ženy nie sú zvedavé. Skúste sa vžiť do situácie, kedy by vám ona rozprávala o predchádzajúcom partnerovi s 18 cm penisom a zručnosťami gigola. 

 

Iná vec je podať to neutrálne

  • toto sa mi v minulosti páčilo, 
  • takto sa dokážem rýchlejšie vzrušiť, 
  • tieto veci ma vedia potešiť. 

 

TIP: Horúce chvíle v posteli si teraz môžete obzvláštniť aj rôznymi pomôckami. Vedeli ste, že existujú "shoty" (pozor, nie alkoholické!), ktoré dokážu posilniť a spevniť erekciu? Za vyskúšanie stojí napríklad Zerex Shot vo forme malej fľaštičky a s chuťou čiernych ríbezlí. 

#7 Neodchádzajte

Predohra, prvý sex, to všetko máte práve úspešne za sebou. Napriek tomu to však mnohí muži práve v tejto chvíli pokazia: hneď “po” sa oblečú, rozlúčia sa a odídu alebo sa otočia na druhú stranu a spia. Chyba. Keď vám žena umožní zdieľať s ňou tak intímne okamihy, a vy sa po sexe pozbierate na odchod, zahodíte tým dojem z úžasnej predohry aj skvelého sexu.


Urobte dojem aj po sexe a dajte jej najavo, že to, čo ste spolu prežili, si zaslúži dôstojnú bodku. Nezabudnite na to, že kým mužov ovláda logika (dnes sme skončili, môžem odísť), ženy ovládajú emócie. Po sexe potrebujú objatie a bozk. A bodka.

 

Prvé rande bez chyby? Bez problémov! S týmito radami sa naučíte, čomu sa musíte vyvarovať:



prvý sex sex s milenkou prvý spoločný sex
Magazín arrow
Magazín arrow