Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Internetové zoznamovanie: Čo prekáža ženám na mužoch pri prvom rande?

11.06.2020 00:00 internetove-zoznamovanie-co-prekaza-zenam-na-muzoch-pri-prvom-rande

Prvé rande je udalosť, ku ktorej môže existovať milión manuálov, nikdy vás však nepripravia na všetko. Čo ženy ťažko prežívajú počas prvého stretnutia s mužom?

“Ten prvý dojem už z hlavy nedostanem.”

Neoholený, so strapatými vlasmi, za nechtami celý pracovný deň a oblečenie ani len chodilo okolo žehličky. Aj takto môže znieť referovanie prvého dojmu kamarátke, ktorá sa zaujíma, ako dopadlo rande. Na prvom dojme si dajte preto skutočne záležať, už nikdy nebudete mať šancu zmeniť ho. 

“Neustále mi pozeral namiesto tváre na prsia.”

Nech už je žena akokoľvek atraktívna, zaslúži si, aby ste sa jej počas rozhovoru pozerali do očí. Ovládnite svoju túžbu skočiť po nej “ako po údenom” a nepokazte túto časť rande. Do ďalšieho levelu by ste sa kvôli tomu nemuseli dostať. 

“Celá konverzácia smerovala do jeho bytu/spálne.”

Snaha dostať sa na prvom rande až k sexu môže ovplyvniť celú konverzáciu. Hoci to môže vyzerať tak, že je tomu naklonená aj “ona”, netlačte na pílu. Pokiaľ vám nejde o jednorázové rande, ale radi by ste si ho zopakovali, najmä počúvajte. Ženy ocenia poslucháča, ktorý reaguje. Len prikyvovať totiž nestačí. 

NÁŠ TIP

Sex na prvom rande sa nenosí. Ak však mávate ťažkosti s erekciou, postarajte sa o to, aby ste na nezažili fiasko počas prvého sexu. Pomôcť vám s tým môže Zerex Klasik, certifikovaný prírodný doplnok výživy. Obsahuje výťažky kotvičníka zemného, macy peruánskej - afrodiziák overenými storočiami a L-arginín. Ten prispieva k zásobovaniu organizmu krvou, vrátane pohlavia, čím prispieva k pevnej erekcii.

“Na stretnutí mi opísal našu budúcnosť do detailov.”

Nielen muži berú nohy na plecia, keď im ženy na prvom stretnutí začnú rozprávať o svojej predstave budúcnosti, deťoch a podobne. Mnohé ženy sa už stretli s tým, že muži im do detailov popísali, koľko budú mať spolu detí, kde budú bývať a podobne. Nech to už pôsobí akokoľvek premyslene, s takýmito odvážnymi plánmi na ženy určite na prvom rande nechoďte. Po druhýkrát sa im už nedovoláte.

“Manažoval zamestnancov počas celého rande.”

Stretnúť sa s úspešným mužom, ktorý si vybudoval pôsobivú kariéru, denne dbá o svoj zovňajšok a budí rešpekt, je snom mnohých žien. Ak však počas stretnutia nevenuje pozornosť tomu, čo mu hovorí a neustále telefonuje, aby zariadil pracovné záležitosti, neuspeje.

 

Samozrejme, ani dámy nie sú bezchybné. Toto je zoznam prešľapov nežnejšieho pohlavia na prvom rande:



prvé rande
Magazín arrow
Magazín arrow