Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Zásady pre lepší sex

Autor článku: redakcia Zerex.sk 31.07.2014 00:00 lepší sex

Sexuálny styk je dôležitou súčasťou života dvoch milujúcich sa partnerov. Ak nie je, vzniká problém a ak je, mali by sa obaja partneri riadiť istými zásadami, aby bol ešte krajší a dokonalejší ako doposiaľ. Dnes si predstavíme najdôležitejšie zásady, ktoré by ste mali dodržať obaja aby dosiali lepší sex.

Odhaľte s nami pravidlá, ktoré by mali platiť pre vás oboch

  1. Vždy si nájdite čas na seba. V súčasnej rýchlej a modernej dobe to môže byť veľký problém, ale práve preto by ste sa mali snažiť ešte viac určiť si a vyčleniť čas na súkromie a dôvernosť.
  2. Nespoliehajte sa na to, že ten druhý (vaša partnerka) všetko zariadi. Mala by platiť vo vašom intímnom živote sexuálna rovnováha. Obidvaja by ste mali byť v sexe vhodne a adekvátne činní. Predsa nemôžete všetko nechávať iba na jedného.
  3. Dodržujte úprimnosť a otvorenosť S partnerkou odhaľujte všetky spoločné príležitosti.
  4. Zoberte si, ale i dávajte. Milostný akt by nemal byť iba o vlastnom uspokojení. Mali by ste sa navzájom rozdeliť o pôžitok a slasť, nie iba myslieť na seba. Nebuďte egoistami a musí to platiť pre obe pohlavia.
  5. Nežiadajte sex. Nie je to vôbec vzrušujúce, ale skôr podradné a v žiadnom prípade to nie je „sexi“.
  6. Nedomáhajte sa niečoho, čo nemôžete dostať inou cestou, práve cez posteľ.
  7. Nepremýšľajte „zbytočne“ dlho. Ak príde na to čas, tak neváhajte a začnite. Pokiaľ sa do toho pustíte bezhlavo, zvýši sa napätie a adrenalín. Práve takéto „čísla“ v posteli bývajú najlepšie, čo sa týka zážitku a pôžitku.
  8. Pokiaľ to nejde a nedá sa to, tak to nechajte tak. Netlačte zbytočne na to, aby sa to podarilo. Dosiahnete pravý opak. Iba ak náhodou skúsite originálny doplnok výživy ZEREX. Ten vás nikdy nezradí!
  9. Nehanbite sa o sexe rozprávať. Navonok dávajte najavo všetky stavy, želania a pocity.
  10. Udivujte sa navzájom. Usilujte sa naučiť niečo nové na základe štúdia odbornej literatúry. Na dostatočnú prax potrebujete aj základ tvorený pravdivými a skutočnými informáciami.
  11. Realizujte sny svojej partnerky. Nesnívajte, ale prežite ich naplno. A to má platiť pre obe pohlavia.
  12. Najlepšie sa všetko naučíte na svojich chybách. Nebojte sa experimentovať a skúšať. Tak sa najviac naučíte, ak budete sledovať jej telo a naopak ona vaše.
  13. Nepodporujte stereotyp vo vašej posteli. Vymyslite vždy niečo nové, čím si vzájomne okoreníte svoj intímny (sexuálny) život.
  14. Pozerajte spoločne inšpiratívne erotické filmy. Aj pomocou nich vyskúšajte nové techniky a polohy (napríklad aj z našej Kámasútry).
  15. Buďte zásadoví a dôkladní. Vždy buďte pripravení a nespoliehajte sa na náhodu. Dokonalý milenec má vždy aj druhý plán.
  16. Usilujte sa obchádzať chyby. Radšej si to viackrát preverte a až potom to skúšajte a praktizujte.
  17. Neuťahajte sa navzájom. Riaďte sa pravidlom odtiaľ - potiaľ. Buďte realisti a určte si maximálne možnosti, ktoré ste schopní dosiahnuť a dodržať.
  18. Nepraktizujte nič také, čo nemáte osvedčené a overené.
  19. Na záver ešte jedna dobrá rada: Dbajte na bezpečnosť aj v posteli. A to vždy!

Podpora erekcie



milovanie pohlavný styk láska kvalitný sex sex a vzťahy lepší sex
Magazín arrow
Magazín arrow