Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tipy, čo robiť, ak sa erekcia nedostaví. A opakovane ...

10.01.2015 00:00 Tipy, čo robiť, ak sa erekcia nedostaví

Zažili ste už počas milovania alebo tesne pred ním nejakú nepríjemnú situáciu? To máte pravdu, to nie je nič, ak porovnáte to, keď zlyhá váš najdôležitejší mužský orgán tela. Jednoducho začal „štrajkovať“ a nevstane za každú cenu. O erekcii v tomto momente nemožno hovoriť. Tak a vy ste zlyhali na plnej čiare v očiach svojej partnerky a milenky. V tomto smere sa vám zídu naše tipy týkajúce sa toho, ako by sa mal zachovať správny chlap počas práve takýchto beznádejných chvíľ, najmä ak sa vám prihodia nečakane.

Čo urobiť ako prvé, ak sa erekcia nedostaví?

Samotná mužská erekcia môže byť v istých prípadoch veľmi zradná. Jednoducho sa to môže stať kedykoľvek, i keď si myslíte, že vám sa to stať nemôže. Každému mužovi sa to raz, či viackrát za život môže ľahko prihodiť a pritom nemusí byť na to vôbec pripravený. Platí, že penis je iba malý orgán, ktorý môže vypovedať svoju službu - kedykoľvek.

Partnerka sa svojimi rukami snaží o sto šesť zobudiť vaše prirodzenie v nohaviciach, no bohužiaľ žiadny spätný ohlas neprichádza. Nič by na tom nebolo, keby samotná partnerkina predohra netrvala dlhšie ako päť, desať, či viac minút. Takýto prípad začína byť pre vás veľmi nepríjemný. Pokiaľ sa to stane skutočne iba raz, dva, či trikrát, je to v poriadku, pretože muž skutočne nemusí byť zakaždým pripravený na intímny styk. Porozprávajte sa s partnerkou a uvidíte, že to pochopí. Alebo siahnite po niektorom z nasledovných trikov.

V prípade, že chcete zabodovať

Všetko sa mení, ak ste spoznali novú ženu a je čas u nej zabodovať aj v posteli. Chcete jej ukázať, kto je tu prvotriedny milenec a ako sa to v posteli má. Ibaže vy máte problém s erekciou a to je problém. Je to skutočne veľký problém, no predsa by tu bola jedna možnosť, ako sa z toho vyvliecť a pritom u svojej nastávajúcej zabodovať.

Rozhodnite sa pre orálny sex, ktorý jej doprajete so všetkým, čo k tomu patrí. Využite silu svojho jazyka na jej najcitlivejšom mieste tela, ktorým je klitoris a privoďte jej orgazmus ako nikto iný pred vami. Zaiste na tento orgazmus nikdy nezabudne a pritom jej nebude vadiť, že ste ju neuspokojili so svojím penisom. Dostanete zaiste plný počet bodov, i keď váš penis o erekcii ani len nezasníval a nevstal ani len na minútku.

Vsaďte na „erotickú“ masáž

Ale čo, ak po jej orgazme by chcela pokračovať? Rázne odmietnite jej úmysel. Vysvetlite jej, že ďalšie „radovánky“ prídu druhý raz. Toto je šanca, ako vyjdete z takéhoto nepríjemného momentu ako hrdina, na ktorého bude stále spomínať.

 No ak vám orálny sex nie je príliš po chuti, vsaďte na erotickú masáž. Ale v takejto chvíli je to iba otázka času a k samotnej súloži príde. Masážou získate viac času, to áno, ale aktu nezabránite. Práve masážou sa môžete súčasne dráždiť aj vy a tak docieliť kvalitnú erekciu. Niekomu to môže pomôcť, inému zase nie. Sami musíte odhadnúť, na čo sa práve cítite a čo môže pomôcť práve vám.

Buďte nachystaní na styk

Pravda je taká, že nemali by ste si to robiť tesne pred samotným stykom. Masturbáciou stratíte chuť na sex a to sa vám môže veľmi vypomstiť pri styku s partnerkou alebo milenkou. V snahe mať tvrdý penis v nohaviciach, dodržte „celibát“. Veľa sebaukájania síce neškodí, ale môže vám pripraviť nie jednu rušnú chvíľu práve vtedy, keď to budete čakať najmenej.

Myslite na to, že po každom zlyhaní sa budete obávať ďalšieho zlyhania. No to je to najhoršie, čo môžete urobiť. Preto sa uvoľnite a zresetujte hlavu. Zabudnite na všetky problémy, trápenia a nemyslite na vaše opätovné zlyhanie. Takto predídete problémom, ktoré vám budú brániť kvalitne sa zrušiť a tým aj vstať vášmu penisu. Nebojte sa a vrúcne sa pustite do toho. Už viete, čo robiť, ak sa vám to aj hneď, či viackrát nepodarí. A navyše, nikdy nezačnite panikáriť, pretože situáciu iba zhoršíte. Predsa chcete dopriať svojej partnerke a milenke číslo, na ktoré nikdy nezabudne, ale v tomto pozitívnom slova zmysle.



erekcia penis masturbácia sex erotická masáž
Magazín arrow
Magazín arrow