Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Sexuálne polohy, ktoré podporia vašu erekciu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.04.2017 00:00 sexuálne polohy

Všimli ste si, že s vašou erekciou to nevyzerá práve najružovejšie? Nehádžte hneď flintu do žita! Poznáme sexuálne polohy, vďaka ktorým sa nielenže sexu nebudete musieť vzdať, ale možno objavíte i stratené čaro sexu. Je to pritom také jednoduché, že nebudete veriť vlastným očiam.  

Sexuálna poloha č.1: Na koníčka

Dievčatá ju milujú a vy ju vďaka lepšej erekcii budete milovať tiež. Navyše si predstavte ten pocit, že nebudete musieť robiť vôbec nič. Len si užijete sex s pekným výhľadom na ženské trojky prsia. Okrem toho, že táto poloha nahráva hromadeniu krvi v penise, je tu ešte jeden aspekt. Ktorému mužovi sa nepostaví penis pri pohľade na ženské prsia? Vaša chuť na sex sa rapídne zvýši a penis bude tvrdý ako nikdy predtým. Ak vás, naopak, vzrušuje viac ženské pozadie, požiadajte partnerku, aby si na vás sadla opačne. Pohľad na jej zadoček bude neodolateľný.   

Sexuálna poloha č.2: Vaša otrokyňa

Základom je to, aby ste svoj penis zasunuli do pošvy čo najhlbšie. Skúste svoju partnerku prekvapiť počas dňa a len tak, keď budete prechádzať okolo nej, ju pritlačte k stene a svoj penis do nej zasuňte až nadoraz tak, že budete cítiť jemný tlak v semenníkoch. To vám zabezpečí dokonalú erekciu, na ktorú budete ešte dlho spomínať. Ak navyše ešte trochu viac pridáte, môže byť z toho poriadne tvrdý sex, ktorý do vášho stereotypného sexuálneho života priveje nový vietor.  

Sexuálna poloha č.3: Chlap musí vidieť, čo sa deje

<Erekcia bez toho, aby ste videli, čo sa deje, nebude nikdy tou pravou erekciou. Zrak je pre vzrušenie muža tým najdôležitejším aspektom. Pritom je to veľmi jednoduché. Dievča si ľahne na chrbát, pokrčí nohy v kolenách, roztiahne ich a následne si vás obmotá okolo pásu. Nezabudnite sa dívať, ako do nej vnikáte.

Garantujeme vám, že tento pohľad s vami urobí divy. Veríme, že tieto sexuálne polohy vám pomôžu vyriešiť svoj problém s erekciou. Ak neradi nechávate veci na náhodu, poistite si kvalitnú erekciu ešte erekčnými tabletami na prírodnej báze.

  Podpora erekcie



sexuálne polohy erekcia sex
Magazín arrow
Magazín arrow