Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Dlhý sex nie je vždy nutný. Kedy je čas na rýchlovku?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 06.10.2016 00:00 Dlhý sex nie je vždy nutný. Kedy je čas na rýchlovku?

Poznáte to isto aj vy. Nie vždy máte možnosť užiť si dostatočne dlhý sex s partnerom. Niekedy je treba, aby prišiel jednoducho vrchol skôr. Možno vám k dlhšiemu sexu bránia vaše deti, možno máte len obednú prestávku a tú chcete využiť aj na sex alebo len tak z času na čas si chcete užiť na verejnom mieste. Iste pochopíte, že v takýchto situáciách sa hodí práve stará dobrá "rýchlovečka", kedy si treba užiť skôr ako inokedy.

Dlhý sex nie je vždy nutný. Kedy je čas na rýchlovku?

Pozreli sme sa na to, kedy je rýchlovka "na mieste" respektíve kedy je vhodná a na ktorých miestach ju využijete najlepšie. Pokiaľ nemáte v posledných dňoch čas na dlhší sex, tak isto by ste si mali nájsť čas aspoň na pár minút v podobe rýchlovky s parterom. Aspoň takto si kompenzujte nedostatok času, či priestoru na sex. Pre inšpiráciu skúste niektoré z nasledovných tipov ...

"Rýchlovka" v práci

Začíname hneď z ostra, ale zároveň zostaneme pri zemi. Ak manžel trávi posledné večery v práci a práve preto nemáte čas na seba doma, respektíve keď už príde domov, tak vy spíte alebo on už nevládze, zmeňte to. Napríklad v piatok večer, keď už nebude ani nohy vo firme, príďte za ním do práce, zatvorte dvere na kancelárii a užite si to práve tam s ním naplno. Uvidíte, aké "grády" bude mať takýto sex. Isto bude stačiť len pár minút na to, aby ste sa rozpálili obaja a zároveň si užili v plných dúškoch. Jeden nikdy nevie. Možno sa vám to zapáči až natoľko, že sa to stane vaším pravidelným týždenným rituálom ...

V skúšobnej kabínke

Choďte na nákupy spoločne a pri vhodnej príležitosti zablúďte do obchodu so spodnou bielizňou. V tomto smere budú lepšie veľké obchodné domy, ktoré majú sekcie so spodnou bielizňou a oblečením spojené do jednej časti a tým tam býva väčší ruch ľudí. Vyberte si viac kusov spodnej bielizne na skúšanie a keď pôjdete do kabínky, zoberte si so sebou aj partnera. Viac adrenalínu ani netreba. Pocit, že vám niekto otvorí kabínku, alebo že vás sleduje cez kameru, je neopísateľný a sex si takto užijete dvakrát lepšie. Spríjemnite napríklad takto svojmu partnerovi nekonečné nakupovanie. A ktovie, možno vám za tento váš počin ako odmenu kúpi aj to, čo ste nečakali.

Na kapote auta

Vo vnútri auta ste to už skúšali niekoľko krát, ale čo tak si to užiť na kapote auta? Počasie vonku je počas dňa stále príjemné, tak skúste si vyraziť autom a zablúdiť na odľahlejšie miesto. Potom zveďte svojho partnera von a celá sa mu oddajte práve na kapote auta. Nezabudnite si zobrať aj deku, aby ste sa na rozpálenej kapote doslova "nerozpálili" a užite si voľnú vzrušujúcu jazdu v podobe rýchlovky práve na kapote vášho auta. Je to niečo nové, neopísateľné, vzrušujúce, ba až bláznivé, čo ste doposiaľ ešte nezažili. Aj preto sme toto miesto zaradili do rebríčka výborných miest na rýchlovku s partnerom.

Počas turistiky

Radi chodievate do lesa v rámci turistiky? Spoznávate často krásu prírody, kopcov a milujete nádherný výhľad na okolitú krajinu? Najbližšie si nezabudnite užiť rýchlovku niekde na svojom výstupe, priamo pod oblakmi, pred očami vtákov a zvierat, či zvedavých očí ľudí zo vzduchu. Nie je nič krajšie, ako využiť posledné dni babieho leta na rýchlovku so svojím partnerom v prírode, keďže na inom mieste by ste takto neužili.

Ako ranná rozcvička

Sú vaše deti ešte menšie a radi si pospia dlhšie počas víkendu? Alebo ste zostali len sami? Tak to konečne patrične využite. Oplatí sa pristať, aby ste si s partnerom užili. Ranná rýchlovka je výborná vec. Naštartujete tak celé telo do nového dňa. Uvidíte, ako sa vám všetko bude robiť ľahšie a s úsmevom. Nemusíte ani len hľadať vhodné miesta, postačí vám samotná posteľ, ktorá je v tomto prípade na nezaplatenie. Ak by to nevyhovovalo, využite kúpeľňu alebo inú izbu.

V lyžiarskej kabínke

Aby sme nespomínali len miesta v interiéri, vhodnejšie len počas teplého počasia, adrenalín v podobe rýchlovky si môžete užiť aj počas zimného obdobia. Čo tak v lanovkovej lyžiarskej kabínke alebo v lyžiarskom vleku? Ak vám chýba adrenalín počas sexu, toto vás určite naštartujte. A verte nám, dlho nevydržíte, takže ako ďalší tip na rýchlovku priam stvorený, čo poviete? Nehovoriac o nadmorskej výške, či zrakoch okoloidúcich v kabínkach. Neriešte to a užívajte si naplno. Preto nezabudnite s partnerom, či partnerkou skúsiť aj vy pri najbližšej lyžovačke práve toto miesto ...

Ako máte možnosť vidieť, predlžovať ejakuláciu u partnera nemusí byť vždy prioritné. Niekedy je potrebné, aby prišla oveľa skôr, najmä ak si chcete dopriať rýchlovku s ním. Dnešná doba mnohým z nás robí problémy v tom, že človek nestíha, a platí to aj pre intímny život. Preto ak nestíhate aj vy s partnerom, alebo nemáte inú možnosť ako si užiť sex s ním, zaraďte pravidelné rýchlovky do svojho intímneho života. Niektoré z našich tipov môžu okoreniť aj tú vašu rýchlovku. Myslite na to, že získate viac, ako len obyčajné vyvrcholenie a pôžitok, nehovoriac o vzrušení a adrenalíne, ktorý netradičné miesta na sex ponúkajú. Máte svoje vlastné tipy a spôsoby, ako si užívate svoju rýchlovku s partnerom (partnerkou)? Podeľte sa s vašimi tipmi v Zerex diskusii pod článkom.

  Extralong pre dlhý sex



milovanie pohlavný styk ejakulácia erotika
Magazín arrow
Magazín arrow