Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Pikantnejší sex: Treba to robiť takto ...

Autor článku: redakcia Zerex.sk 19.05.2015 00:00 Pikantnejší sex: Treba to robiť takto ...

Sex si môžete urobiť viac pikantnejším, korenistým, vzrušujúcejším a zábavnejším. Potešte seba, aj partnerku tým, že do vášho intímneho života a sexu prinesiete viac pikantnosti. Sex na začiatku vášho vzťahu bol bez problémov. Nemali ste problém prísť s niečím novým, respektíve robiť stále to isté. Vtedy to šlo, dnes vás to už nemusí baviť, pretože už nie ste dostatočne vzrušení ako predtým. Vášeň postupne upadá a je potrebné, aby ste prišli do postele zakaždým s niečím novým, ba až pikantným. Chuť na poriadny sex už dávno nestačí. Preto sa inšpirujte našimi tipmi a je viac než isté, že váš intímny život postúpi o úroveň vyššie v porovnaní s tým, čo prežívate v posteli dnes.

Tip 1: Vyzerajte dobre a sexy

To ale neznamená, že musíte vyzerať ako model a vaša partnerka ako modelka, aby ste sa páčili jeden druhému. Vychádzame z typickej ľudskej vlastnosti, v rámci ktorej sa človek radšej pozrie na niečo pekné, ako na niečo, čo nie je príliš po jeho chuti. A preto vždy dbajte na starostlivosť o svoje telo a jeho vzhľad. Budete sa cítiť lepšie, zvýši sa vám aj dávka mužského pohlavného hormónu v tele a spokojná bude aj vaša partnerka.

Tip 2: Pomôže aj vzdychanie

Možno sa vám to bude zdať čudné, ale prekonajte sa a začnite pri sexe vzdychať. Súhlasíme s tým, že ak vzdychá muž, je to niečo iné, ako keď stoná žena. Dokážte svojej partnerke, že jej pohyby a dotyky vás vzrušujú a to až natoľko, že sa tešíte na každý intímny styk s ňou, pretože sa vám zlepší aj erekcia. Začnite si užívať sex lepšie a kvalitnejšie.

Viac dôležité ako ženské ego je práve to mužské a obzvlášť v intímnom styku. Pokiaľ sa budete vzájomne povzbudzovať v tom, čo robíte, istotne budete mať obaja väčšiu túžbu po svojich telách a zákonite aj po sexe.

Tip 3: Zahrajte sa

Skúste sa s ňou lepšie zahrať. Vsaďte napríklad na niektorú z hier pre dospelých. A nielen v priestoroch spálne. Dajte najavo svojej partnerke, že po nej túžite aj na iných miestach, ako len v spálni. Nezabúdajte myslieť na ňu a prejavovať jej city iba v spálni, ale všade tam, kde je a bude s vami. Tým myslíme aj na party, u priateľov, ako aj v záhrade, či na nákupoch. Verte či nie, príjemné a zvodné pohľady dostanú každé ženské srdce. Akonáhle si získate jej city a srdce, získate aj jej telo. A tým bude viac otvorená pre všetko, čo budete chcieť aj čo sa týka sexu a erotiky.

Tip 4: Nebuďte ostýchavý

Ženy upútajú skôr muži, ktorí sú schopní prekvapiť a ohromiť. Nie takí, čo sa hanbia a preferujú len starú známu „klasiku“ i v prípade erotických hier a polôh. Pokiaľ skutočne túžite potešiť svoju partnerku, pôsobte sebaisto a siahnite po novších technikách a polohách.

Tak čo, ste pripravení na dávku pikantnosti aj vo vašom sexe s partnerkou? Prekvapte ju našimi tipmi na kvalitnejší, vzrušujúcejší a zábavnejší sex, na ktorý len tak ľahko nezabudne.



milovanie láska sex erotika korenie
Magazín arrow
Magazín arrow