Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

3 tipy na predohru, ktorá ho rozpáli

08.09.2015 10:34 predohru

Už dávno neplatí, že kvalitná predohra pomáha k intenzívnejšiemu zážitku v posteli iba ženskému pohlaviu. Pribúda čoraz viacej mužských zástancov, ktorí si potrpia aj na tom, aby sa s nimi partnerka dokonale zahrala ešte pred pohlavným stykom. Kvalitná predohra, to je aj okamžitá podpora mužskej erekcie. Poznáme triky, ktoré pomôžu efektne rozpáliť každého muža.

1. krok: Vizuálne podnety

Pomôže ťah so sexy ženskou bielizňou, ako aj so správnym odtieňom na jej perách. Je možné využiť jednak svoju fantáziu alebo siahnuť na istotu. Každá partnerka by mala dobre poznať, v čom ju partner najradšej uvidí oblečenú počas intímnych chvíľ. Rovnako vie pomôcť aj červený rúž na jej perách. Nie je nič ženskejšie, ako vášnivé červené pery.

Sexy spodná bielizeň a červený rúž na ženských perách. Toto je to pravé, po čom túži každý muž pred sexuálnym stykom, pretože to prospieva aj na okamžitú podporu erekcie.

2. krok: Nežnosti a bozky

Ústa sú veľmi zručný nástroj, pomocou ktorého dokáže partnerka priviesť partnera k okamžitej erekcii. Nežnosti a bozky, to je neoddeliteľná súčasť intímneho života. Odporúča sa pery a jazyk aj naplno využívať. Je zrejmé, že bozkávať sa už viete a učili ste sa to ešte v čase dospievania a do dnešného dňa ste sa v tom istotne zlepšili.

V tomto smere pomáha, ak sa partnerka jemným bozkávaním (či pusinkovaním) bude dotýkať tých najcitlivejších miest na mužskom tele. Môže prejsť aj na silnejšie hryzkanie. Nemala by pritom vynechať predovšetkým jeho ucho (ušný lalôčik), ruky, prsty, krk a tiež aj jeho jazyk. Veru, erotogénnych zón je aj na mužskom tele viac ako dosť. Netreba sa báť prejsť aj nižšie, aj na tie najintímnejšie partie na jeho tele.

3. krok: Zapojiť ruky

Každá žena by mala vedieť dokonale využiť aj svoje ruky. Správne je začať hladkaním jeho hlavy. Potom smerovať až nadol po končeky prstov na nohách. Účinné je vrátiť sa k hladkaniu jeho penisu. Tu je dobré sa zdržať najviac a prejsť postupným láskaním k intímnej masáži mužskej „pýchy“. Príjemné pohyby ženských rúk dokážu divy. Erekcia bude zosilnená a bude trvať skutočne dlhšie.

V súvislosti s „ručnou ženskou prácou“ by sa malo myslieť vždy na vhodný lubrigačný gél, s ktorým bude samotné hladkanie jeho penisu ešte viac príjemnejšie a citlivejšie. S citom prechádzať rukou po penise, neobísť pritom ani semenníky, následne zablúdiť ženskými rukami na miesto (hrádzu) medzi semenníkmi a mužským zadkom a nakoniec na tomto mieste pocítiť silnejšie pritlačenie – toto je sen každého muža v rámci každej predohry.

Tak čo, rozpálili sme vás natoľko, že ste pripravení skúsiť nové triky aj vo vašej posteli?

cta-zlepsite-svoju-erekciu-so-zerexom-v1-comp



predohra vzrušenie vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow