Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Vodnár - žena

05.03.2014 00:00 Erotický horoskop Vodnár - žena

Ženy, ktoré sú v znamení vodnár, sú relatívne nevyspytateľné a hľadajú často niečo, čo presne nevedia ani sami identifikovať. Vedia však, že chcú mať život relatívne komfortný a príjemný. Neriešia nepodstatné veci, ale iba také, ktoré pre nich budú mať úžitok a ktoré im spríjemnia život.

Ako si získať ženu v znamení Vodnár

Vodnárky milujú slobodu a tej sa nechcú za žiadnych okolností vzdať. Ak majú mať partnera, tak ten musí pochopiť ich povahu a najmä spomínaný fakt, že by ich nemal obmedzovať v slobode a zakazovať či prikazovať niečo, o čom sami nie sú dostatočne presvedčené. Za partnera si skôr vyberajú človeka, ktorý nemyslí možno príliš do budúcnosti, žije tu a teraz a život si naplno vychutnáva. Život neberú na ľahkú váhu, avšak takisto si z neho nerobia príliš ťažkú hlavu.

Pri sexe sú relatívne zdržanlivé a sex, ako taký nepokladajú za niečo úplne nevyhnutné. Oveľa viac ich často poteší aj fakt, že ich niekto miluje také, aké sú a nepotrebujú k tomu mať sexuálny styk každý deň a v každú vhodnú chvíľu. Veľmi si cenia, ak je im prejavovaná zo strany muža úcta a cit, pričom si veľmi potrpia na uznanie a vďaku za všetko, čo robia. Aj preto je nutné, aby ich muž nekritizoval za nie príliš veľkú aktivitu v posteli, respektíve bol relatívne vďačný aspoň za nejakú aktivitu.

Ak si má žena Vodnár nájsť muža, potom je to zrejme ten typ, ktorému nezáleží na viacerých nepodstatných veciach a takúto partnerku nepovažuje za niekoho, koho má ovládať alebo mu má rozkazovať. Ak sa však žena rozhodne hľadať partnera, proces sa môže niekoľkonásobne predĺžiť. Musí spoznať, že práve tento muž je ten pravý pre ňu a práve tento muž ju urobí šťastnejšou, ako doteraz.

Žená Vodnár v posteli

Muž musí mať dostatočnú fantáziu pri nej, keďže žena v znamení vodnára nie je príliš naladená na experimentovanie z jej strany. Samotné experimenty sú však pre ňu lákadlom, avšak muž ich musí dokonale poznať a ovládať. Svoje hranice v sexuálnych hrách nepozná, avšak vie, kedy je to už za pomyselnou hranicou zvrátenosti a nechutnosti. Dopredu nedokáže povedať čo je ešte vhodné a čo už by nebola schopná robiť, avšak počas sexuálneho styku to dá jasne najavo. Pri predohre treba ísť na ňu pomaly a jemne skúšať všetko, čo je ochotná dovoliť.

Má rada romantiku a sviečky, netreba to však preháňať a netreba zabúdať na to, že sa to má skončiť sexom, i keď... Takéto ženy často oveľa viac uspokojí vnútorné cítenie a láska, ako sex s mužom. Ak by ste takúto ženu chceli vzrušiť, tie najlepšie zóny pre dotyky a pre predohru sú v oblasti chodidiel. Môžete však zapojiť aj klasické zóny ako je dekolt či krk, kde taktiež dobre obstojíte. Pri polohách sa žena Vodnár zvykne držať klasiky a ak experiment, potom musí stáť za to a partner ju musí presvedčiť o výhodnosti. Nie je to vždy jednoduché, avšak výsledok je často prekvapivo skvelý.



Magazín arrow
Magazín arrow