Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Vodnár - muž

05.03.2014 01:00
Muž narodený v znamení Vodnár je veľmi ťažko charakterizovateľná osoba. Jeho správanie je často tak nepredvídateľné, že je niekedy priam nemožné zistiť jeho pohnútky a dôvody. Navonok však muž Vodnár pôsobí veľmi sebaisto a cieľavedome, čo sa odzrkadľuje najmä na jeho príjemnom vystupovaní. V spoločnosti je ako doma a užíva si, že môže zaujať iných. Dokáže si rozumieť s kýmkoľvek, o kom má dobrý názor. Práve dobrý odhad na ostatných z neho robí dobrého spoločníka všade, kde chodíte do spoločnosti a medzi ľudí.

Muž Vodnár - ako ho získať

Čo sa týka lásky, tu je už muž Vodnár o čosi zdržanlivejší. Ak radi počúvate komplimenty, pri vodnárovi si prídete na svoje a zahrnie Vás neuveriteľne sladkými slovami, po ktorých sa určite aj Vaše srdce otvorí. V jednom momente nadobudnete pocit, že práve on je ten pravý, avšak to vodnár príliš nemá rád. Zrazu sa splaší a prichádza čas jeho odchodu. Väčšinou. Rád rozdáva krásne slová a úsmevy, ak však cíti obojstrannú náklonnosť, potom už na rad prichádza rozlúčenie. Často je zamilovaný, avšak nie často chce byť milovaný. Vždy hľadá niečo nové a iné, čo by mu poskytlo ešte lepšie vlastnosti. Trvalý vzťah nie je preňho alternatívou, ktorú by chcel okúsiť. Skôr sa zameriava na krátkodobé vzťahy, ktoré sa končia rozchodom. Ak je však pri Vás v posteli, môžete zabudnúť na nudu. Muži v znamení Vodnár sú veľkí romantici a vedia, čo je pre ženu dôležité a ako ju sexuálne zabaviť tak, aby nič nenamietala, ale skôr aby Vás za to chválila a bola vďačná. Nemá však rád, ak by ste ho do sexu nútili. Rád preberie iniciatívu, avšak iba vtedy, ak on  sám chce. Ak už sa k tomu dostane, potom sa môžete tešiť na skutočné sexuálne vzrušenie, ktoré si budete ešte dlho pamätať.

Muž Vodnár - sexualita

Ak ho chcete dokonale vzrušiť, použite na to jeho vlasy a šiju, ktoré sú jeho „naj“ erotogénne zóny. Taktiež by ste nemali zabúdať ani na jeho nohy, pričom sa nemusí jednať o klasickú masáž, ale skôr masáž s erotickým charakterom. Jeho predohra je niekedy nekonečne dlhá, pričom sa dotkne azda všetkých častí Vášho tela. Ak chcete už predohru posunúť do samotného sexu, stačí ho mierne naviesť na to „správne“ miesto. Ak ste si zaužívali isté typy polôh, vodnár ich rozhodne nebude dodržovať. Má rád experimenty, pričom neustále skúša nové sexuálne polohy a mení zaužívané tradície. Skôr však ako na sexuálne vzrušenie sa zameriava na duševné iskrenie, pričom dokonalá láska je presne ten pocit, ktorý neustále hľadá, avšak len málokedy nájde. Ženy často nie sú dôvodom jeho rozchodu, respektíve ich správanie. Je to často nejaký impulz v ňom, ktorý mu hovorí o vhodnosti inej partnerky. Ľahko sa dokáže zamilovať a dokáže milovať, avšak náklonnosť z druhej strany je mu po čase nie príliš blízka a radšej sa posunie zasa o niečo ďalej.


Magazín arrow
Magazín arrow