Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Väčší penis. Je to možné?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.01.2015 00:00 Väčší penis. Je to možné?

Mnohých mužov trápi veľkosť ich prirodzenia, i keď je často všetko v absolútnom poriadku. Chcú ženy lepšie uspokojiť, i keď podľa štatistík by boli ženy oveľa radšej za hrubší, ako za väčší penis. Dĺžku nášho prirodzenia v zásade nemôžete veľmi ovplyvniť, je to dané genetikou a ostatnými faktormi. Určite však existujú spôsoby, ktoré môžu Váš penis po čase zväčšiť a ktoré stoja za vyskúšanie.

Posilňovanie

Väčšina mužov tomu síce neverí, avšak aj tú hrá istú rolu posilňovanie. Ťažko povedať, akú veľmi významnú, avšak mohli by ste to skúsiť. V zásade ide o to, že stláčate rovnaké svaly niekoľko krát, rádovo hovoríme 20 či 30 krát. V praxi to znamená, že Váš penis si stlačíte na rovnakom mieste spomínaný počet krát a to vtedy, ak vyvíjate nejakú aktivitu s ním – napríklad močenie. Ak to Váš penis pri pravidelnom opakovaní nezväčší a nebude ani hrubší, určite tým aspoň dosiahnete lepšiu reguláciu ejakulácie a Váš penis bude viac svalnatejší.

Pravidelne navštevujte fitness centrum

Pri týchto cvičeniach netreba zabúdať ani na cvičenie, ako také. Ak budete posilňovať a pravidelne navštevovať fitnes centrum, potom sa to odzrkadlí aj na Vašej postave. Žena sa na Vás pozrie celkom inými očami, a aj Vy si nezbadáte hneď ako prvé menšie prirodzenie, ale peknú postavu s prirodzením, ktoré nehrá hlavnú úlohu. Je preukázateľné, že cvičením a krajšou postavou si zvýšite aj sebavedomie, pretože sa budete cítiť lepšie. Budete mať oveľa čistejšiu myseľ, budete podávať pravidelne istý typ fyzického výkonu, čo sa taktiež odzrkadlí aj na Vašom výkone v posteli.

Či už penis bude taký alebo onaký, budete mať lepšiu kondíciu a ako sa hovorí: „aj s malým Gašparkom sa dá hrať veľké divadlo“, avšak na to musíte mať dostatok síl práve z pravidelného cvičenia v posilňovni.

Schudnite

Pri cvičení a posilňovaní by sme mali určite spomenúť aj chudnutie. Už sme mierne načrtli, že pri krajšej postave nebude prvé to, čo Vás zaujme, Vaše menšie prirodzenie, ale pekná postava. To platí aj pri chudnutí. Ak máte zopár kíl navyše, celkovo sa zrejme necítite dobre ani Vy ani partnerka, ktorá Vás takéhoto vidí. Ak však schudnete, bude sa na Vás pozerať inak, lepšie. Faktom je, že keď ste pribrali, a to nielen v oblasti brucha, ale aj stehien, Vaše genitálie sú stlačené. Veľkosť samotného prirodzenia sa zdá byť oveľa menšia, ako v skutočnosti je, a to práve kvôli prevýsajúcemu bruchu či širokým stehnám.

Ohoľte sa aj "dole"

Aj Vaše ochlpenie môže hrať rolu pri vizuálnom zmenšení penisu. Je možno čas zahodiť predsudky a dať ho dolu. Teda ochlpenie. Strata ochlpenia môže znamenať aj zvýšenú citlivosť v spodnej časti penisu, čo predstavuje lepšie udržanie erekcie.

Ak už nechcete trpieť tým, že máte malý penis a chcete, aby ste vyzeral ako chlap, ktorý sa nemá za čo hanbiť, rozhodne vyskúšajte naše tabletky Zerex. V predchádzajúcich riadkoch sme si skôr písali o estetických veciach, ktoré odrádzajú pozornosť od Vášho penisu, avšak tieto tabletky pri správnom používaní môžu mať opačný, pozitívny efekt.



lieky na erekciu lieky na potenciu slabá erekcia zväčšenie penisu podpora erekcie o mužoch
Magazín arrow
Magazín arrow