Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Škorpión - žena

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.03.2014 00:00 Znamenie Škorpión - žena erotický horoskop

Žena v znamení Škorpión je skutočne výnimočná osoba, ktorá Vás zaujme najmä výzorom a správaním. Je plná energie a má stále chuť na akúkoľvek aktivitu. Väčšinou sa venuje športu alebo aktivite, kde dokáže nabrať svalovú hmotu a tak vyzerať krajšie. Športová postava je teda istým symbolom týchto žien, pričom sa veľmi radi udržujú v dobrej kondícií.

Žena Škorpión ako ju získať

Ak miluje, tak naplno. Ak Vás zbožňuje, môžete byť o tom presvedčený. Nemusíte váhať nad tým, či je to skutočne tak a či to nie je inak. City k Vám sú určite dostatočne pevné a hlboké, pričom ich len tak ľahko niečo neprelomí.

Láska je pre ženu v znamení škorpióna veľmi vysoká priorita, ktorú nehodlá len tak zahodiť za jednorazovú skúsenosť. Určite s ňou teda nezabodujete, ak by ste sa rozhodli ju presvedčiť na jednorazovú rýchlovku u Vás či u nej. Pri komunikácií s touto osobou si určite všimnete humor, ktorý je veľmi ľudský a ktorým si Vás získa. A získa si mnoho ďalších mužov, pretože oni to majú radi, ak je žena veselá a vie povedať aj niečo skutočne zábavné, nielen takýto obsah príjmať.

Škorpión žena a sexualita

Čo sa týka erotiky, tak tu je žena Škorpión skutočne doma. Ako sme už vyššie uviedli, jedna noc pre ňu nie je riešením, pretože pri výbere muža strávi neuveriteľné množstvo času čo pre ňu znamená aj vynakladanie množstva energie. Mohli by sme tak povedať, že je dosť náročná pri výbere muža. Ak má nejaké ideály, rada ich povie aj partnerovi, od ktorého očakáva ich splnenie.

Chuť na sex má pomerne často a netají sa tým. Ak ju však táto chuť už raz prepadne, rozhodne to dáva najavo. Nemá často zábrany aspoň tomto prejavovaní sa a mužovi sa to určite páči. Komplimenty si môžete nechať niekedy pre seba, avšak sú chvíle, kedy si ich aj ona rada vypočuje a kedy jej príde absolútne ľudské, že chce vedieť, aká je úžasná a ako ju ten druhý miluje.

Predohra u nej znamená, že sa celá vyzlečie a môže ísť na to. V týchto veciach nemá príliš veľké zábrany a neznáša zdržovanie zo strany muža, ktorý by sa jej rád dlho dotýkal bez toho, aby došlo k niečomu. Na milovanie jej stačí skutočne len zopár nevyhnutných vecí, ale najmä schopný muž, ktorý ju vie urobiť šťastnou. Ruky a ústa sú jej hlavnými zbraňami, pričom očakáva, že muž jej bude podobné aktivity opätovať a aj ona pocíti dokonalú rozkoš, o ktorú sa vie postarať.

Pri pozíciách si vyberá tie, kedy má všetko pod dohľadom. Dokáže aj kontrolovať tempo a chce, aby bola väčšina vecí podľa nej. Nechá však aj partnera vyniknúť, aby sa predviedol a ohúril ju všetkým, čo dokáže. Musí byť však dostatočne mužný a silný, aby zvládol všetku tú fyzickú aktivitu. Určite očakáva, že muž neodpadne po prvom kole, pretože noc je určite ešte dlhá.



Magazín arrow
Magazín arrow