Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Znamenie Ryby - žena

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.03.2014 00:00 erotický horoskop znamenie Ryby - žena

Ženy v znamení Ryby sú charakteristické svojou zmyselnosťou a túžbou po niečom skutočne napínavom a vzrušujúcom. Majú radi romantiku, ktorá sa často môže premeniť na úžasný sex, ktorí si naplno užívajú. Vyžaruje z nich mnoho pozitívnych vlastností, ktoré si muž už na prvý pohľad všimne.

Charakteristika znamenia Ryby - žena

Žena v znamení Ryby je charakteristická najmä ženskosťou, pričom nevidíte na nej žiadne oblečenie či make-up, ktorý by z nej nerobil ženu, ale len dievča. Rada si užíva, ak jej muž povie zopár komplimentov navyše, pričom sa nerátajú tie, ktoré jej šepká do uška počas sexu alebo tesne po ňom. Oceňuje najmä fakt, ak si muž spomenie na jej existenciu aj vtedy, ak práve nemajú výročie ich vzťahu alebo ak nie je iná príležitosť.

Majú radi pozornosť, ktorej sa im dostáva niekedy pomenej a potom sú nervózne. Platí to aj v posteli, kedy by mal muž myslieť predovšetkým na ich potreby, respektíve spoločné uspokojenie, nielen na vlastné. Ak začne žena Ryba hľadať svojho ideálneho partnera, často sa to končí sklamaním, pretože zisťuje, že jej požiadavky sú nereálne a nemožné. Mužov dokáže zaujať tým, ako vystupuje, avšak muži ju často nedokážu natoľko zaujať, aby si ich vlastne všimla.

Ako si získať ženu v znamení Ryby

Ak si ju chcete získať ako muž, potom je nutné jej dvoriť oveľa dlhšie a neustále ju presviedčať. Po čase ju však zlomíte a potom je to len na Vás, ako veľmi takúto ženu dokážete uspokojiť. Vo svojich snoch si premieta množstvo ideálnych partnerov, pričom od toho súčasného ani príliš nechce, aby sa zmenil na niektorého z tých vo sne. Sny majú na to, aby mali neustále motiváciu niečo zlepšovať a túžbu, ktorá ich ženie dopredu.

Nevedia presne charakterizovať muža, ktorý by je vedel dokonale urobiť šťastnou, ale vedia, že niekde taký je a nikdy ho nedostanú.

Žena Ryba v posteli

Rada sa oddáva sexu priamo v dome či v byte, kde býva, ale ak sa náhodou vyskytne možnosť niekde celkom inde, príliš sa tomu nebráni. Ak má na to náladu, je otvorená čomukoľvek v posteli. Určite tu nie je problém s fantáziou či podriaďovaním sa mužovi, pokiaľ má nejaký skvelý nápad, ako urobiť zo sexu opäť niečo iné a nové. Určite však má aj takáto žena mnohé hranice, ktoré sú spojené najmä s bolesťou.

Muž na ňu nesmie byť príliš tvrdý a príliš používať svoje svaly na to, aby ju donútil robiť to, čo chce. Ak takáto žena začne vzdychať a nahlas kričať, potom muž trafil klinec po hlavičke a žena našla rozkoš, po ktorej túžila. Ak neviete, ktorú polohu zvoliť, poloha odzadu je to pre tieto ženy azda tá „naj“ poloha. Určite by si muž mal šetriť aj sily pri sexuálnom styku, pretože tieto ženy nekončia pri čísle jeden.

Ženy v znamení Ryby sú teda riadne divošky, avšak treba vedieť, čo ich vzrušuje. Oni samotné vedia však muža vzrušiť natoľko, že im často povolia aj predtým zakázané. A to je ich tajná zbraň.



Magazín arrow
Magazín arrow