Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Návod, ako sa milovať oveľa viac

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.10.2014 00:00 Návod, ako sa milovať oveľa viac

Určite to poznáte. Vy to chcete, ste na to pripravený, ale ona nie. V našom nasledujúcom článku vám poradíme pár rád, ktorými docielite to, čo si zaumienite a tentoraz nemyslíme na nič iné ako na milovanie sa s partnerkou.

Dobré spoločenské správanie nadovšetko...

Nezabúdajte, že hrubými a drsnými rečami svoju partnerku neohúrite. Práve naopak, situáciu iba zhoršíte a všetko môžete pokaziť. Dávajte si pozor na svoj slovník, obzvlášť ak chcete „sex“ s ňou. Nepoužívajte jednak hrubé slová, ale ani reči v štýle „krčmová idylka“. Obrazné pomenovania a kúsok slušného správania sú cestou k želateľnému cieľu. Skúste to a uvidíte samotný výsledok.

Nezabúdajte na vážnosť a potrebnú úctu...

Nie vždy to je a bude jednoduché, to pripúšťame. Avšak malo by to stáť za to sa prekonať, ak chceme sex. Pokiaľ skutočne dokážete prejaviť svoju úctu voči nej, máte vyššiu šancu na samotný úspech aj v posteli.

Je to cesta úspechu nielen pre vašu životnú partnerku, ale aj pre tie ďalšie nežnejšie stvorenia, ktoré máte ako „bokovku“, či ste v stále v úlohe „hľadača“ tej správnej. Skutočne preukážte jej o niečo viac úcty a vážnosti, respektíve buďte rovnocenným partnerom a nepovyšujte sa. Ale aj v tomto smere platí všetko s mierou! Aby sa to neskončilo opačným efektom, kedy muž sa stane „ženiným“ sluhom.

Sex nemá byť iba hmotným ocenením službičky...

Tento tip sa týka predovšetkým tých, čo našli svojho celoživotného partnera. Pokiaľ to vo vašom vzťahu vyzerá tak, že milostný akt značí, že ste boli poslušným, radšej dajte zbohom svojej partnerke. Ale pozor, neberte to hneď zhurta vy, predsa ste sebaistým mužom. Upozornite na to svoju partnerku a ak to skutočne nebude mať význam, nech odíde predsa ona, nemusíte hneď vy. Pri sexe sú potrební dvaja, nie iba jeden. Pokiaľ sa držíte hesla, že uskutočníte pre ňu všetko s cieľom jej vyhovieť a aby ona tiež vyhovela v posteli vám, to ste si dali vysokú latku, ktorá vás čoskoro môže potopiť.

Jednoducho jej preukážte, že jej „hmotné ocenenie vašej činnosti“ nepotrebujete a nemáte oň záujem. Musí predsa v konečnom dôsledku platiť, že i ona musí chcieť sex rovnako ako vy. Ak to neplatí alebo nebude platiť, siahnite po zmene. Sex za odmenu sa do kvalitného partnerského vzťahu vôbec nehodí, je príznačný pre iný druh vzťahu.

Nečítajte o sexe, ale skutočne ho praktizujte...

Poviete si, ľahko sa nám to píše a hovorí, avšak prax je iná. Z časti vám dáme za pravdu, pretože všade okolo nás je množstvo návodov na kvalitný a dlhoveký vzťah. Aj my sa vám snažíme radiť ako na to, aby ste sa milovali častejšie. Ale jedno pravidlo platí stopercentne: „Ženy musíte neustále spoznávať a nie je dostupný návod a spôsob, ktorý je možné nájsť niekde na internete, či v inom médiu.“ Zase platí, že každá žena je iná, každej vyhovuje čosi iné, má inú predstavu o vzťahu, atď. . Mohli by sme pokračovať aj do rána bieleho.

Zapamätajte si jedno. Musíte hľadať na správnom mieste, kde sa to oplatí a kde to má význam (pokiaľ ste ešte stále tú správnu vo svojom živote nenašli). A nezabúdajte sa meniť podľa aktuálnych okolností a situácií. Následne sa pokojne občas obráťte aj na náš magazín zerex, pretože vždy sme tu pre vás, aby sme vám poradili a pomohli sa zorientovať vo vodách vzťahov a sexu.



milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow