Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Lev, býk, strelec? Kto je najlepší milenec podľa znamenia?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 19.09.2016 00:00 Lev, býk, strelec? Kto je najlepší milenec podľa znamenia?

Pochváliť sa titulom "najlepší milenec", nemôže vždy každý muž a každé znamenie. Kto je najlepší milenec a v akom znamení? Možno má aj váš partner v sebe ukryté znaky toho "naj" spoločníka a milenca zároveň, len by ste mu mali niekedy dopomôcť, aby sa pred vami viac otvoril a odokryl všetky svoje schopnosti naplno a to nielen pri spoločných intímnych radovánkach. Budú to muži v znamení "lev", "býk" alebo práve "strelec"? Zisťovali sme za vás, akí sú "levy" partnermi a milencami, rovnako aj muži v znamení "býk" a "strelec" ...

Levy a sex...

Z trojice znamení lev, býk a strelec, sa javia ako najlepší milenci podľa znamenia, práve muži "levy".

Čo majú radi "levy" pri milovaní? Podstatné je, v akej fáze vášho vzťahu sa nachádzate. Ak ešte len tvoríte svoj vzťah, je zrejmé, že budú viac aktívnejší a podnetnejší. Pokiaľ ste už v dlhodobejšom vzťahu, budú vyžadovať neustále nové impulzy a pocit, že sú žiadaní. Pozor na to, aby ste si ich neprestali všímať, lebo dostanete rovnakú odpoveď, navyše celková vášeň u nich pôjde taktiež smerom nadol. Preferujú tie erotické polohy, kde si môžu naplno vychutnať ženské telo. Partnerkine telo berú ako "korisť", ktorú ulovili a nevedia sa jej "nasýtiť". Vzrušujúce sú pre nich aj vášnivé erotické dialógy.

Akí sú levy milenci? Diví a plní vášne. Obľubujú skúšať nové praktiky a veci v posteli. Výnimkou nie sú ani erotické pomôcky a neustále pokusy s novými polohami. Majú radi akúkoľvek hru, aj prevtelenie sa do inej úlohy, takže do spálne vedia vniesť množstvo vášne a pôžitku. Najlepšie si budú "levy" rozumieť s "baranmi", "blížencami", so znamením "váhy" a "strelec". Pri levoch pozor na rovnaké znamenie, pretože v tomto prípade súlad znamení nefunguje.

Býci v posteli...

Ani "býci" veľmi nezaostávajú za levmi, no pokiaľ chcete získať muža v znamení býk do postele alebo do dlhotrvajúceho vzťahu, musíte sa vybaviť poriadnou dávkou trpezlivosti. Nie je príliš jednoduché "býkov" získať pre seba. Na druhej strane, ak ho získate, chlapi v znamení "býk" sú výbornými partnermi a milencami zároveň.

Pri milovaní majú radšej "rýchlovky" pred dlhým a únavným milovaním. Samozrejme, vedia sa aj dlhšie milovať, ale to najskôr len vtedy, ak chcú s partnerkou skúšať niečo zvláštne. Uprednostňujú skôr častejší sex s partnerkou, vždy keď majú chuť. Ak chcete skúšať s partnerom "býkom" erotické polohy, vsaďte na tie, kde oni môžu ovládať tempo a rytmus, čiže kde môžu byť dominantní.

Ako milenci skôr uprednostňujú množstvo pred kvalitou. Z času na čas chcú byť usmerňovaní a vedia sa aj prispôsobiť tomu, čo chce práve partnerka v intímnom živote. Typické pre mužov v tomto znamení je, že dbajú viac na pôžitok svojej partnerky. Po každom čísle majú radi láskanie. Niet sa čo diviť, predsa chcú cítiť samotnú energiu, ktorá koluje takto medzi dvoma partnermi. Nielen v posteli, ale aj v osobnom živote si muži tohto znamenia budú rozumieť najmä so ženami v znamení "rak", "panna" "ryby" a "kozorožec".

Strelci a sex...

Akí sú strelci vo vzťahu a v posteli? V zásade platí, že celkový vzťah s mužmi strelcami je dosť náročný. Na jednej strane sú takí, že nechcú, aby im bola obmedzovaná sloboda, na strane druhej radi si chránia svoje súkromie. Strelci milujú pri milovaní, ak je tam vášeň a vzrušenie. Vyžadujú množstvo erotických podnetov. Romantiku príliš neuznávajú. Okrem toho sa vedia jednoducho zamilovať, ale na strane druhej nemajú problém opustiť svoju milovanú (bez najväčších problémov). Zaraďujú sa k smelším milencom, vyhľadajú stále niečo nové a neskúsené.

Akí sú strelci milenci? Sú tolerantní a nečakajú len na svoje uspokojenie, ale radi odovzdávajú pôžitok a slasť aj druhému partnerovi. S partnerkou sa ochotne zahrajú, vedia ako na ňu a bez problémov jej dožičia vytúžené vyvrcholenie. Čo sa týka erotických polôh, preferujú tie, ktoré nemajú až tak odskúšané a obkukané. Najlepšie si rozumejú (nielen v posteli) s rovnakým znamením, ale aj so znamením "baran", "lev", "blíženci", či "váhy".

Prečítajte si ďalšie články s tematikou "Erotický horoskop" z nášho magazínu.

Zerex Klasik



o mužoch vzťahy
Magazín arrow
Magazín arrow