Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ktoré ovocie prospieva erekcii

Autor článku: redakcia Zerex.sk 13.04.2014 00:00

Pri blúdení za potravinami, ktoré z Vás spravia „sexuálneho diabla“, respektíve ktoré napomôžu Vašej erekcií vzchopiť sa, určite natrafíte aj na ovocie. A práve v tomto článku si niečo povieme k ovociu, ktoré výrazne ovplyvní Vašu erekciu a ktoré Vás nenechá „chladným“ najmä vtedy, ak sa Vaša partnerka veľmi snaží. Všeobecne by sme o ovocí mohli povedať, že je prospešné pre celý náš organizmus, nielen pre erekciu. Ako iste viete, obsahuje samé vitamíny a látky, ktoré obohacujú naše telo o energiu a výdrž.

Dostatok vitamínu C

Zo samotného zloženia ovocia treba vyzdvihnúť najmä vitamín C, ktorého majú niektoré plody skutočne až-až. Ak zájdeme medzi čísla či štatistiky, potom natrafíme na hodnotu asi 200 miligramov vitamínu C, ktorá napomáha rozprúdiť Vaše spermie a taktiež aj činnosť Vašich orgánov. Erekcia tak nemusí pre Vás znamenať len nesplnený sen, ale môže sa stať realitou pri konzumácií adekvátneho množstva tohto vitamínu a najmä ovocia.

Ak je problém naozaj vážny alebo ste na pochybách o tom, či to nie je až vážna choroba, skúste si zvýšiť príjem tohto vitamínu až na hodnotu 1000 mg. Na začiatku budete jesť najmä ovocie a nahrádzať ho všetkým ostatným, avšak prejaví sa to v kvalite Vášho sexuálneho života. Postupne môžete túto dávku znižovať až sa dostanete k jednému pomaranču či jablku za deň, doplneného o dobrý banán či sezónne jahody.

Ktoré ovocie najviac prospieva erekcii?

Ktoré ovocie teda obsahuje najviac tohto vitamínu a iných látok, ktoré podporujú Vašu erekciu? Je to najmä pomaranč, broskyňa a grapefruit. Všetky sú relatívne dostupné v obchodoch, prípadne si niektoré môžete aj pestovať doma a mať ich tak „prírodné“, bez zbytočných postrekov.

Broskyňa

O broskyni sa hovorí, že dokáže vzbudzovať žiadostivosť. Už len keď si ju prekrojíte uvidíte relatívne zaujímavý tvar či objekt, ktorý vo Vás predsa musí niečo vzbudiť, či chcete alebo nie.

Banán

Pri banánoch majú mnohí hneď nejaké asociácie. Samozrejme, ich tvar je prinajmenšom „kontroverzní“. Určite majú však aj dôležité zloženie a obsah, ktorý prospeje erekcii. Je tu bufotenín, ktorý v nás vzbudzuje šťastie a tento pocit náš vyslovene zahltí. V takom prípade je stres často minulosťou a pozeráme sa na veci s nadhľadom. Sebadôvera Vám zrazu nebude čudná vec, ktorú ste predtým nepociťovali, pričom by ste mali oplývať aj sexuálnou energiou. Na každého však tieto látky pôsobia relatívne odlišne a viac či menej intenzívne. Nemusíte ich jesť len surové.

Svoje vitamíny a látky, pre ktoré sú tak dôležité si uchovajú aj tepelným spracovaním. Je to napríklad upečenie v rúre so šupkou, ktorú dáte neskôr dolu. Alebo to môže byť rozpolený banán poliaty karamelom, šľahačkou či čokoládou. Takáto „bomba“ dokáže vyburcovať nejedného muža k činu a nenechá chladným len-tak hocikoho.

Jahody a ananás

Jahody zasa obsahujú látku mangán, ktorý je dôležitý pre látkovú výmenu a ananás je veľmi bohatý na prospešné látky, často sú však naňho nielen muži veľmi citliví. Z pestrej ponuky ovocia si však hádam vyberie každý to svoje pre ešte lepší sexuálny život.



slabá erekcia podpora erekcie afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow