Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Zbavte sa prezývky „Rýchlik“. Naučte sa predĺžiť pohlavný styk

Autor článku: redakcia Zerex.sk 28.08.2017 00:00 predĺženie pohlavného styku

Existujú miesta, kde sa naozaj neoplatí byť rýchly. Patrí medzi ne napríklad vaša posteľ – či už ide o spánok alebo o milovanie, budete potrebovať dostatok času. Ak zvyknete pri sexe príliš rýchlo „dobehnúť do cieľovej rovinky“, prečítajte si naše tipy na jednoduché predĺženie pohlavného styku. Príčinou predčasnej ejakulácie môže byť nahromadený stres a únava, ale aj neskúsenosť muža a príliš veľké vzrušenie. Predčasná ejakulácia býva častý problémom najmä na začiatku vzťahu, keď je všetko nové a sex je plný vášne.

3 zaručené pomôcky na predĺženie pohlavného styku

  1. Odborná literatúra

Na trhu existuje množstvo kníh o tom, ako si môžete skvalitniť a spestriť váš intímny život – napríklad o tantre, Kegelových cvičeniach, erotických masážach a ďalších technikách, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu sexuálnu výdrž. Môžete siahnuť aj po „klasike“ tohto žánru – v Kámasútre nájdete množstvo nových polôh, s ktorými sa dá experimentovať.

  1. Špeciálne kondómy

Ideálnou pomôckou na oddialenie ejakulácie sú hrubšie kondómy, ktorú sú špeciálne určené na oddialenie ejakulácie. Vaša partnerka nepocíti rozdiel, avšak váš penis bude o niečo menej citlivý na dotyk a vďaka tomu si užijete dlhšie milovanie. Nezabudnite použiť dostatočné množstvo lubrikačného gélu – nakoľko vás chráni kondóm, pokojne môžete siahnuť aj po stimulujúcich géloch, ktoré potešia vašu partnerku. Ak však nefandíte kondómom existujú aj ďalšie účinné a príjemnejšie spôsoby ako oddialiť váš vrchol - čítajte pozorne ďalej.

  1. Prírodné afrodiziaká

Zamerajte sa na afrodiziaká, ktoré zvyšujú libido a zároveň podporujú sexuálnu kondíciu. Na predĺženie pohlavného styku sú ideálne bylinky: ženšen, Pestrec mariánsky a Kotvičník zemný. Získate ich vo forme čaju alebo koncentrovaných doplnkov výživy. Odporúčame vám, vyskúšať voľne dostupné tabletky na sexuálnu výdrž Zerex Extralong, obohatené o L-arginín a L-citrulín. Zerex Extralong na predĺženie pohlavného styku  



predčasná ejakulácia predĺženie pohlavného styku oddialenie vyvrcholenia
Magazín arrow
Magazín arrow