Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Baran - muž

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.03.2014 00:00 Baran - muž erotický horoskop

Ako znie už samotná charakteristika tohto zvieraťa, barany sú veľmi tvrdohlavé a vždy dosiahnu svoje. Nechýba im priamočiarosť, kedy bez okolkov pristupujú k samotnej veci. Baran muž vie čo chce a nič ho neodradí od toho, aby to aj dosiahol.

Ako získať muža barana

Muž Baran je skvelý milenec, ale nevie príliš ľúbiť toho druhého. Vedia dokonale využívať techniky v posteli, avšak nevedia svoju lásku prejaviť iným spôsobom. V prípade, že Vám na mužovi baranovi záleží, potom by ste mu mali neustále prejavovať náklonnosť a mali by ste ho dráždiť minimálne pekným oblečením a predohrou, ktorá by nemala zapadať do radu tých, ktoré už tisíc krát zažil. Netreba to však s fantáziou preháňať, pretože muži v znamení barana majú radi aj istú klasiku, ktorej sa treba občas držať.

Svoju lásku vedia prejaviť iba takej žene, ktorá má záujem len o nich a je im oddaná. Potom aj v posteli vyzerá samotné milovanie celkom inak a užijete si ho obaja. Z muža Barana vyžaruje sexuálne cítenie, ktorému neodolá len máloktorá žena. A práve to je ich cieľ. Ak totiž žena podľahne jeho šarmu a zmyselnosti, baran je s tým spokojný a dosiahol to, čo chcel. Potom je už len na ňom, či dokáže ženu aj dlhodobo zaujať, pričom je to možné len v prípade, že vždy dosiahne všetko, po čom túži.

Baran muž sexualita

Muž Baran má rád skoro všetko, avšak len v malých dávkach. Majú radi slastný pôžitok, ktorý je pri sexe, ale nechcú naňho čakať príliš dlho. Určite sú však tým typom mužov, ktorí chcú všetky okolnosti života, kam spadá aj sexuálny styk, vychutnávať plnými dúškami a snažiť sa o to, aby to bolo čo najlepšie. Často dokonale poznajú svoju predstavu o ideálnej predohre, ktorá ak nepríde, všetko je stratené. Nie je to ten typ mužov, ktorí sa uspokoja s hocičím, len aby bola žena povoľnejšia. Vedia presne, čo chcú a ak sa im to nesplní, potom je čas na zmenu. V podstate mu nezáleží na výbere miesta, pričom tu sa dokáže prispôsobiť. Zaujímajú ho preňho oveľa podstatnejšie faktory, ktoré sleduje a ktoré sa musia naplniť.

Samotnú predohru má rád, avšak na svojom tele. Sám nie je v tejto oblasti príliš aktívny a preto partnerka nemôže čakať, že by sa jej príliš dlho venoval pred samotným milovaním. Pri predohre však zvykne používať najmä ruky a jazyk, ktorým dokáže spoznávať rôzne kúty ženského tela. Ak partnerka nahlas dýcha alebo kričí jeho meno, potom je ako v siedmom nebi. Ak je však potichu a užíva si slasti len tak, sama pre seba, potom baran nikdy nebude spokojný so sexom a bude vyžadovať, aby ste svoje emócie dali o čosi viac nahlas najavo.

Baran je muž, ktorý má zviera zakorenené vo svojej povahe. Často sa tak správa aj k svojej partnerke, ktorú rád vidí pripútanú o posteľ alebo príliš spoločensky unavenú na to, aby sa mu bránila. Má rád, ak môžu byť isté veci podľa neho a takáto žena je mu v tomto smere otvorená. Má rád taktiež hrabanie sa vo vlasoch počas milovania, ktoré ho vie ešte viac vzrušiť a nakopnúť do lepšieho sexuálneho výkonu.



Magazín arrow
Magazín arrow