Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako bezchybne urobiť orálny sex: Tipy, ako si užiť spoločne!

15.07.2015 00:00 orálny sex

Orálny sex nie je iba mužskou túžbou. Ale veď prečo by aj mal byť. Sex je túžbou dvoch, nie iba jedného. Ak by platilo, že by orálny sex poskytoval iba jeden z partnerov, mohlo by sa stať, že ten druhý partner by začal pociťovať krivdu. A to je to najhoršie, čo môžete pre váš vzťah urobiť. Doprajte aj vy svojej partnerke dokonalý orálny sex a nežiadajte tento úkon iba vy. Ak máte pochybnosti, či to zvládnete, prinášame vám dnešné rady, ako na to a ako sa zlepšiť, aby sa to páčilo jednak partnerke a zároveň aj vám.

Orálny sex, naj praktika ženy ...

    Bezchybne a dokonale urobený orálny sex sa zaraďuje k najžiadanejšiemu sexuálnemu spôsobu uspokojenia u všetkých žien. Vedieť ako na to, sa musí naučiť každý z nás mužov. Inak to nepôjde. Nemožno dopustiť, aby nastávajúca, či súčasná partnerka nadobudla pocit, že robíte všetko iné, len nie orálny sex. Každá partnerka musí jednoznačne prežiť tie pocity, ktoré prináša jedine dokonalý orálny sex.

       Častokrát však samotný problém, prečo muž svojej partnerke neposkytne dokonalý orálny sex pramení u samotnej partnerky. Tá sa buď hanbí požiadať o túto „službičku“, alebo má predsudky, že sa to nebude páčiť jej partnerovi. No v zásade platí, že ak sa má samotné dielo vydariť, musia to chcieť obaja a musia to dať patrične najavo, aby to ten druhý aj správne pochopil, nie iba urobil. Toto je rovnako veľmi dôležitá podmienka, aby všetko fungovalo v prípade orálneho sexu, ako má.

Pozor, začíname! 

    Je zrejmé, že poskytnúť svojej partnerke orálny sex nebude jednoduché pre každého muža. Aj dnes sú takí, čo sa tejto praktike zďaleka vyhýbajú. Svoje ústa využívajú iba na komunikáciu s ľuďmi a na príjem potravy, to je všetko. Je čas to zmeniť a skúsiť ústa využiť aj na niečo iné - oveľa pikantnejšie a zábavnejšie zároveň. Orálny sex je tým pravým, čo by ste mali skúsiť a praktizovať, ale dodržujte pritom tieto pravidlá:

1. Striedajte sa

    Aj vy zastávate názor, že orálny sex vám má poskytovať iba jeden z vás, konkrétne iba vaša partnerka? Robíte chybu. Nemôžete sa potom čudovať, že pri najbližšom vašom úsilí ju donútiť chytiť váš penis do úst, že to odmietne a nebude chcieť ísť do toho. Rovnako platí táto zásada aj naopak. Pamätajte si, že orálny sex má byť vzájomný. Je správne, že sa musíte vedieť podeliť. Ak vám partnerka rada blúdi ústami vo vašich intímnych partiách, dožičte aj vy jej na oplátku túto orálnu "službičku".

2. Pozor na dĺžku chĺpkov

    Dajte najavo svojej partnerke, pokiaľ má vo svojom lone strnisko, že to nie je nič príjemné. Pripomeňte jej, že aj ona má rada, ak máte  penis čistý, voňavý a bez dlhých chĺpkov. Ale úplne vyholenie môže byť rovnako problém, ktorý vašu partnerku iba rozdráždi a vás trochu znepokojí tiež. Správnou voľbou bude odobrať z okrajov a vyhnúť sa moderným umelým prostriedkom na odstraňovanie pachov. Zdôraznite jej, že ako muž milujete prirodzenú vôňu ženského tela a netúžite cítiť všetky možné umelé vône.

3. Postoj je dôležitý

    Poproste partnerku, aby si na vás sadla - konkrétne na vašu tvár, ak sa bavíme o orálnom sexe. Pritom by ste ju mali upozorniť na to, aby myslela na to, že nie s celou váhou, aby vám neublížila. V tomto smere môže pomôcť erotická poloha 69, kde si vzájomne budete ústami dráždiť svoje intímne partie a istotne si sami nastavíte intenzitu jednak lízania, ako aj samotnej polohy svojich tiel.

4. Drsnejší slovník môže pomôcť

    Naznačte jej, čo chcete urobiť. Ak to nepochopí, pošepkajte jej do uška trošku drsnejšie, napríklad: „Miláčik, dnes ti to chcem spraviť ústami, čo ty na to?“ Alebo naznačte svojej milovanej, nech ona pekne poprosí, čo by chcela, aby ste jej urobili svojimi ústami.

5. Inšpirujte sa

    Ak hovoríme o inšpirácii k orálnemu sexu, máme na mysli dobrý erotický film (ak však nemáte možnosť vidieť reálne niekoho pri orálnom sexe vo svojom okolí). To je ten spôsob, ako sa vzájomne zdokonaliť v tejto praktike. Nehanbite sa naznačiť jeden druhému, že si chcete pozrieť dobrý erotický film. Vždy ale vsaďte na vhodnú príležitosť. Vyčleňte si dostatok času na pozeranie a na prípadné maznanie sa svojimi ústami. Netlačte partnerku do niečoho, čo nechce, či už pozerať, alebo aj potom skúšať. Toto by malo platiť vzájomne. Všetko skúste, ale opatrne, aby ste zistili, čo sa bude páčiť najviac a čo zase menej.

6. Využite pomôcky, ak ústa, či prsty nestačia

     Pokiaľ budete mať pocit, že vaše prsty a ústa sú málo, spoľahnite sa na niektorú zo šikovných erotických pomôcok. Nebudeme do podrobna rozoberať všetky dnešné pomôcky. Istotne viete, že v súčasnej dobe je pestrý výber a rýchlo si vyberiete tú správnu pre vás oboch.

Naším cieľom bolo vám pripomenúť, že ak sami nebudete stačiť jeden na druhého, máte k dispozícii erotické pomôcky. Takže zábava môže začať. Snáď ešte jedna pripomienka: Nezabúdajte na dostatočné kĺzanie a vlhkosť, čiže na lubrikant, ktorý vám zjednoduší celkovú aplikáciu samotných hračiek a pomôcok.

7. Experimentujte

     Využite to, ak máte partnerku, ktorá rada experimentuje. Buďte jej oporou v tomto smere. Pomáhajte jej a rovnako to žiadajte aj od nej. Skúšajte to, čo chcete a vždy niečo nové. Vzájomne si pomáhajte a hovorte si, čo je dobré, v čom by ste mali pridať alebo ubrať a tešte sa z nového poznávania.

8. Dôkladná príprava nadovšetko

     Aj orálny sex bez dokonalej prípravy je málokedy dobrým nápadom pre všetkým, ktorí nie sú v tejto praktike zbehlí a nemajú dostatok istoty. Naopak, ak máte partnerku veľmi sebaistú, navrhnite jej, aby si vsunula do tela pár análnych guličiek. Takto docielite ešte intenzívnejší pôžitok, pretože kvôli plnosti bude citlivejšie vnímať každý jeho pohyb, či už ústami, prstami alebo penisom. Guličky vytiahnite práve vtedy, keď budete vidieť, že to na ňu prichádza. Prežije neopísateľnú slasť a istotne vás bude milovať.  Nehovoriac o vašej erekcii, ktorá stúpne jedna radosť.

     Tak čo milí páni, trúfnete si na orálny sex alebo si ho radšej necháte urobiť vašou partnerkou? Nezabúdajte, že vždy je priestor na  túto zaujímavú a pikantnejšiu praktiku, len musíte chcieť obaja a rovnako si ho musíte dopriať vzájomne. Zapojte do tejto praktiky naše tipy a najlepší výsledok by sa mal zaručene dostaviť už v najbližší intímny zážitok.



sex erotika vyvrcholenie
Magazín arrow
Magazín arrow