Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Top 10 vlastností, ktoré ženy považujú na mužoch za atraktívne

09.10.2016 00:00 Top 10 vlastností, ktoré ženy považujú na mužoch za atraktívne

Väčšina mužov si ešte stále neuvedomuje, že ženy ich automaticky diskvalifikujú kvôli tomu, ako sa prezentujú. Či už psychicky alebo fyzicky. Ich myseľ potom generuje ospravedlnenia, prečo nemajú úspechy u nás žien. Obviňujú sa za to, ako vyzerajú, že nie sú úspešní, môže za to iný muž… zoznam je nekonečný.

V skutočnosti, pravda je taká, že si za to môžu muži sami.

Sebakritika je veľmi prospešná, čo sa týka sebazdokonaľovania. Ako sa môžeš zlepšiť, keď ti tvoje ego hovorí, že si perfektný? Toto nadväzuje na to, aký by si mal (ako ideálny muž, ktorý túži zaujať ideálnu ženu) byť. Keď sa spolu pozrieme na tvoje správanie a výzor v 10 jednoduchých oblastiach, tak mi ver, že ti pomôžem zlepšiť tvoj úspech u žien. A to dramaticky

10. Buď štedrý

“Daj a dostaneš” znie staré známe príslovie. Keď budeš dávať ostatným, tvoja hodnota a priateľskosť porastie. A ostatní budú oveľa viac spolupracovať. Neznamená to, že máš nechávať všade 50% sprepitné alebo že máš všade a za každých okolností platiť za ženu. To určite nepôsobí dobre. Nezištne ale pomôcť a nič za to nečakať, to je vlastnosť, ktorú si my ženy ceníme. A ver mi, ženy sa ti aj tak odvďačia

9. Buď samoľúby 

Ľúbiť sám seba je extrémne dôležité. Ale zas si to nezamieňaj s tým, že budeš namyslený! Až keď budeš spokojný sám so sebou, budeš sa mať rád a budeš mať zdravý sebaobraz, potom ťa môžu mať rady aj ostatní a samozrejme my ženy. Problém nastáva v momente, keď záujmy iných ľudí postavíš pred svoje záujmy. Pamätaj si, že ty si číslo 1!

8. Buď šťastný

Žiadna z nás nechce tráviť čas s niekým, kto je sklesnutý, depresívny a v kuse naštvaný. To, že budeš šťastný a spokojný, ťa robí oveľa zaujímavejším a ukáže ženám, že si priateľský a otvorený muž. Pozitívna energia je cítiť a tak isto aj tvoja charizma naberie na sile.

7. Buď čistý

Hygiena je dôležitou súčasťou tvojho imidžu, ktorým sa prezentuješ vonkajšiemu svetu. Prvý dojem je dôležitý. Ako sa obliekaš a ako vystupuješ sú samé o sebe obrazom tvojej hodnoty, ktorú pre ženy predstavuješ. A pamätaj si, že nikto nechce chodiť so zatuchnutým a špinavým chlapom.

6. Buď uvoľnený

Keď budeš uvoľnený, vypovedá to o tebe veľa dobrých vecí. Dovolí ti to mať oveľa čistejšiu myseľ a dáva ženám najavo, že sa cítiš v pohode a nebojíš sa. Toto využiješ v nepriaznivých situáciách, keď sa budeš mať rýchlo rozhodnúť. Neuvážené a unáhlené rozhodnutia ti skôr podrazia nohy. Preto je lepšie, keď si zachováš vždy chladnú hlavu a necháš si vec prejsť najprv hlavou.

5. Buď prirodzený

Toto by som mohol nazvať aj “nevnucuj sa”. Ženy vedia vycítiť, keď ich ide osloviť chlap s nejakým úmyslom alebo plánom. Vnucovanie sa vedie k nízkej sociálnej hodnote a nedostatku vnútornej sily. Prirodzene sa o ženy zaujímaj, pôsob nenútene a netlač na pílu. Keď sa bude s tebou cítiť dobre, dá ti šancu.

4. Buď vtipný

Ženy sa rady stretávajú s mužmi, ktorí majú zmysel pre humor! Byť vtipný, okúzľujúci a zábavný je magnet na ženy. Ocenia tvoju prítomnosť a užijú si tvoju spoločnosť. Byť vtipným sa môžeš aj naučiť. Čítaj vtipy, sleduj komédie… Niečo sa na teba nalepí, to mi ver. Nie je nič krajšie, ako keď sa pri mužovi žena smeje a usmieva.

3. Buď populárny

Tvoj sociálny status je ďalšia extrémne dôležitá vec v tejto hre, čo platí aj v momente, kedy ide o prvý dojem. Keď si považovaný za vtipného a populárneho chlapa, ktorého má každý rád, ženy budú oveľa viac otvorenejšie k tvojmu osloveniu!

2. Buď dominantný

Mal by si byť vo svojej mysli stále dominantný, pokiaľ sa rozprávaš so ženami. Nie je to panovačné. Nie je to arogancia. Je to šikovné a ťažko sa to definuje. Ženy majú rady, keď má chlap navrch. Ak sa stane pre nás chlap handrou, do ktorej si utierame naše 13cm topánky na vysokom opätku, nie je to dobre. To nás totiž nebaví.

1. Buď sebavedomý

Toto je asi najdôležitejšia povahová črta a zároveň asi najťažšie získateľná vlastnosť, pokiaľ ju prirodzene nemáš. Nebáť sa komunikovať so ženami či s ľuďmi znamená vysoký status. Je mi jasné, že s tým môžeš mať problém. To ti ale pomôžem vyriešiť. Nie si si istý, či môžeš za ňou prísť a osloviť ju? Odhaľ 10 tajných signálov, ktoré ti žena vysiela zakaždým, keď sa chce s tebou zoznámiť (no čaká, že ty spravíš ten prvý krok) Klikni SEM a stiahni si tento dokument ZDARMA. Tento článok ti priniesol populárny slovenský blog akozbalit.sk

Zerex Extralong



o ženách uspokojenie ženy
Magazín arrow
Magazín arrow