Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

5 dôvodov, prečo sa nebáť liekov na potenciu bez predpisu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 08.05.2017 00:00 tabletky na potenciu

Chcete vyskúšať tabletky na potenciu, no máte obavy, či sú naozaj účinné a bezpečné? Nemusíte sa báť – prírodné "lieky", ktoré nie sú na predpis, môžu byť rovnako účinné ako čarovná modrá tabletka. Tu je len niekoľko dôvodov, prečo sú voľnopredajné lieky na potenciu rovnocennou alternatívou k tabletkám, ktoré vám predpíše lekár.

Majú transparentné prírodné zloženie

Voľnopredajné tabletky na potenciu majú zväčša len málo zložiek, avšak vo vysokej koncentrácii. Ide najmä o výťažky z byliniek ako je Kotvičník zemný, Schizandra, Pestrec Mariánsky, Senovka grécka, Ženšen pravý či Maca Peruánska. Súčasťou tabletiek môžu byť aj amonikyseliny, napr. L-arginín. Všetky tieto zložky sú účinné, overené a nájdete ich vymenované na obale výrobku. O tom, ako fungujú, je množstvo jednoducho vysvetlených informácií na internete.

Účinkujú dlhodobo

Kým mnohé tabletky, odporúčané lekármi, slúžia len na chvíľkové „nakopnutie“, prírodné doplnky výživy sú pri pravidelnom užívaní trvalým prínosom pre celé telo – vylepšujú nielen vašu potenciu ale aj celkový zdravotný stav a tým aj libido, ktoré sa postupne normalizuje. Pomôžu vám, nespoliehať sa len na tabletky.

Nemajú vedľajšie účinky

Na rozdiel od liekov na predpis, voľnopredajné prípravky na erekciu a podporu potencie by vo vás nemali vyvolávať žiadne nepríjemné vedľajšie účinky ako sú bolesti hlavy a brucha, závraty či kolísanie krvného tlaku. Buďte však opatrní v prípade, že sa liečite na potravinové alergie alebo užívate určité skupiny liekov (antidepresíva, antipsychotiká, lieky na krvný tlak…) – konzultujte vaše konkrétne prírodné tabletky na potenciu so svojím lekárom.

Nevzniká na ne závislosť

Zatiaľ čo častým problémom alopatickej medicíny je, že pacient začne byť závislý na liekoch a len ťažko si vie predstaviť ich vysadenie (najmä ak mu lekár stále prepisuje ďalšie), pri bylinných prípravkoch na potenciu to nehrozí. Môžete ich začať alebo prestať užívať kedykoľvek.

Mnohí muži pred vami mali pozitívnu skúsenosť

Správy o kvalitných výživových doplnkoch sa šíria rýchlo. Stačí, ak si prečítate skúsenosti užívateľov jednotlivých prípravkov na stránkach výrobcov, internetových obchodov a na diskusných fórach. Výživové doplnky Zerex na podporu potencie majú 100 % prírodné zloženie a pochádzajú od certifikovaného výrobcu, ktorý poskytuje garanciu vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti. Zerex má tisíce spokojných užívateľov, ktorým pomohol skvalitniť ich sexuálny život a partnerské vzťahy. Zakúpite ho online, v diskrétnom balení.



lieky na erekciu lieky na potenciu podpora erekcie afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow