Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Máj je lásky čas. Ozvláštnite si ho 3 polohami z Kamasútry

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.04.2016 00:00 kámasútry

O pár dní príde mesiac máj, lásky čas. A s ním aj viac chuti na krajší intímny život. Prečo si ho neoživiť nasledovnými polohami z Kamasútry?

Dúhový oblúk“

Ak začnete práve touto polohou z Kamasútry, tak vedzte, že partnerka musí ležať na boku. Muž zaujme polohu ležmo priamo medzi nohami partnerky (rovnako na boku), držiac partnerku za plecia. Ona sa môže chytiť za mužove členky, ktoré si priťahuje k tvári. K vzájomnému dráždeniu je možné využiť aj zadok ... Ilustrácia polohy

Ako valec“

Pri tejto polohe žena zaujme postoj na chrbte. Partner následne zodvihne jej nohy a žena si ich chytí, roztiahne a usiluje sa ich tlačiť smerom k sebe čo najviac. Partner vniká do ženy v polohe na kolenách, tak ako to zobrazuje kresba polohy. Tým, že partnerka bude čoraz väčšmi rozťahovať a tlačiť nohy za svoju hlavu, tým viac bude môcť roztvoriť pošvu pre dokonalejšie pohltenie mužskej pýchy a jej vniknutia.

Ako návštevníci“

Pri tejto polohe budete stáť proti sebe tvárou tvár. Žena si svoju pravú nohu preloží za mužovu ľavú nohu a to tak, že ju ponechá mierne vystretú v kolene (nepokrčí ju úplne, tak ako je to na obrázku). Žena stojí na špičkách. Výhodou je, ak má vysoké podpätky alebo rovnakú výšku ako partner, pretože vtedy bude praktizovanie a užívanie oveľa príjemnejšie.

Partner si môže svoj penis dráždiť o partnerkine pohlavné orgány a vo vhodnej chvíli vniká do jej tela. Táto erotická poloha je vhodná kamkoľvek a kedykoľvek pre kvalitnú a príjemnú improvizáciu. Tak čo poviete, ktorá Kamasútra poloha vás oslovila najviac na nastávajúci mesiac?

 



erotické polohy
Magazín arrow
Magazín arrow