Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Fakty a mýty o zväčšení penisu: Čo skutočne zaberá?

12.03.2019 00:00 zvacsenie-penisu

Pohľad na dĺžku penisu sa môže líšiť “od prípadu k prípadu”. Kým jeden človek môže s ňou byť spokojný, druhý si pri rovnakej dĺžke robí starosti. Skutočne pomôže zväčšenie penisu alebo treba hľadať riešenie niekde inde?

Skroťte na chvíľu svoje úvahy o zväčšení a prečítajte si, aké mýty kolujú na túto tému a aká je skutočnosť.

Mýtus č. 1: Partnerka nie je spokojná s naším sexuálnym životom, môže za to malý penis

Možno budete prekvapení, páni, ale dĺžka penisu nemusí hrať v sexuálnom uspokojení ženy žiadnu rolu. Až takmer 85 % žien v celosvetovom merítku je spokojných s dĺžkou penisu svojho partnera. Kde je teda problém? Mnoho žien dokáže prežiť ten najspokojnejší sexuálny život “len” s klitoriálnym orgazmom a k tomu penis nepotrebujete.

Problém môže spočívať v tom, že nevenujete partnerke dostatočnú pozornosť. Na rozdiel od mužov, žena potrebuje na “rozbeh” oveľa viac času. A aj keď to znie ako otrepané klišé, vtedy je dôležitá technika. Vynechať napr. predohru raz za čas, nemusí znamenať koniec sveta. Ak ju ale do svojho repertoáru nezaraďujete vôbec, rýchlovky parnerku onedlho omrzia a titul najlepší milenec pripadne niekomu inému.

Veľký penis môže žene spôsobiť potešenie oka a podčiarknuť tak celkový vizuál muža, avšak so spokojnosťou v sexe to môže mať pramálo spoločné.

Mýtus č. 2: Nemám dostatok sebavedomia, pomôže mi zväčšenie penisu

Takáto myšlienka znie podobne absurdne ako to, že keď si dáte na noc encyklopédiu pod vankúš, kým sa do rána prebudíte, budete všetko z nej vedieť. Sebavedomie je vec, ktorá nie je závislá na penise. Je pravdepodobné, že muž, ktorý si buduje svoju kariéru, má vytvorené pevné vzťahy, rodinné zázemie a pravidelne sa stará o svoje zdravie, má potrebné sebavedomie.

A dôležitý je aj fakt, že sebavedomý muž priťahuje opačné pohlavie. Ak sa teda zaoberáte otázkou zvýšenia sebavedomia, odpozorujte pár trikov od “sebavedomých”:

● telesný rozvoj a pravidelný pohyb,

● starostlivosť o svoj zovňajšok (upravené vlasy, pokožka),

● príťažlivá mužná vôňa alebo parfum,

● čistý a upravený odev,

● starostlivosť o zdravie a zdravý chrup,

● schopný kedykoľvek (dostatočná a pevná erekcia).

Mýtus č. 3: Veľký penis zo mňa urobí alfa samca

Pravdou a dokázaným údajom je, že muži myslia na svoj penis niekoľkokrát denne. Tento komplikovaný vzťah s vlastným telom však nemá vyústiť do “súťaže vo veľkosti” medzi inými mužmi. Hoci sa veľkosť penisu viaže k fyzickému prejavu mužnosti, obrí penis z vás alfa samca neurobí. Podstata spočíva v sexuálnej vitalite a schopnosťou výkonu.

Dôležitým faktorom je mužský pohlavný hormón, ktorého hladina určuje už od puberty fyzický vývoj muža, vrátane veľkosti penisu, hrúbky hlasu, rozvoja svalstva, sily a podobne. Mať ho v tele nedostatok môže znamenať problémy (nielen) v sexuálnej oblasti, a to bez ohľadu na objem mužského prirodzenia. Prejavovať sa to môže napríklad nedostatočnou alebo žiadnou erekciou, a to aj napriek stimulom.

O svoju sexuálnu vitalitu by sa mali muži zaujímať čo najskôr, keďže hladina mužského pohlavného hormónu je najvyššia okolo dvadsiatky a klesať začína už po 30. roku veku. Môže tak urobiť pomocou výživnej stravy, cvičenia, odstránenia zlozvykov (najmä fajčenia) a starostlivosti v podobe prírodných doplnkov výživy.

Ako sa teda stať alfa samcom? Čím vyššia je hladina mužského pohlavného hormónu, tým viac je povzbudená chuť dominovať, udržiavať si postavenie a víťaziť . Muž sa stáva dominantnejším a rýchlejšie dokáže “odstrániť” konkurenciu. Nie je to o veľkosti penisu.

Mýtus č. 4: zákroky na zväčšenie penisu pomáhajú a sú bezbolestné

Zákrok, akým je zväčšenie penisu, je závažný zásah do organizmu. Nezaobíde sa bez operácie, injekčnej striekačky alebo použitia iných invazívnych prostriedkov. Tie nielenže nie sú príjemné, môžu zanechať modriny, ranky, jazvy a podobne. Navyše, veľké množstvo mužov sa časom sťažuje aj na vizuálny nesúlad medzi očakávaním a skutočnosťou.

Pár slov na záver

Zväčšenie penisu je v súčasnosti možné, nezabúdajte však na to, že existuje riziko. Toto riziko môžu predstavovať poškodené nervy, infekcie, zníženú citlivosť alebo stratu sebavedomia, ktorú tiež nemožno vylúčiť. Ste naozaj ochotní niečo také podstúpiť?



zväčšenie penisu
Magazín arrow
Magazín arrow