Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Erotické polohy na privítanie nového roka

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.12.2015 00:00 Erotické polohy na privítanie nového roka

Starý rok sa nezadržateľne blíži ku svojmu koncu. Ako by to bolo, keby ten nastávajúci rok neoslávime „naj“ erotickými polohami? Nech je to ktorákoľvek poloha, dôležité je vždy priniesť a skúsiť niečo nové, čo očarí oboch. Nemusia to byť vždy celkom nové polohy. Môžu to byť aj tie, čo dobre poznáte, len ich treba okoreniť niečím novým. Veď všetko nové chutí viac a prináša aj viacej nezabudnuteľných zážitkov. Pamätajte aj na to, že ako sa začnete milovať na Nový Rok, tak budete pokračovať aj počas neho! My sme vybrali tieto 3 erotické polohy na privítanie nového roka ...

Roztínanie bambusu

Partnerka zaujme na posteli polohu ležmo na chrbte. Potom prichádza na rad partner, ktorý si ľahne na ňu. Vzápätí žena natiahne jednu nohu na posteľ, druhú na plece partnera. Žena počas aktu takto strieda obe nohy rovnako, raz jednu, raz druhú. Toto zabezpečí viac vzrušenia pre ňu, ako len jednoduché polihovanie a prijímanie nárazov od partnera. Táto poloha ponúka mužovi, ako aj žene hlboké vniknutie a silnú rozkoš. Okrem toho partnerkine striedanie nôh umožní dokonalú silnejšiu masáž partnerovho prirodzenia, pretože práve pohybom nôh a ich striedaním dochádza k príjemným pocitom práve vo vnútri ženskej vagíny, čo sa odzrkadľuje aj na príjemných pocitoch na mužskom penise.

Lotosový kvet

Pokiaľ by ste túžili po menej náročnej polohe ako je predchádzajúca, tak zaručene siahnite po tejto erotickej polohe. Poloha lotosového kvetu, ktorá sa využíva aj pri styku, mala a stále má za cieľ na základe poznatkov o sexe zobudiť spiacu „hadiu“ silu Kundalini. Tá pasívne sedí skrútení vôkol nižších čakier pri chrbtici, no sexuálnymi poznatkami je možné ju zobudiť až tak, že bude prechádzať telom až smerom hore a na vrchu hlavy začne kvitnúť očami neviditeľné svetelné prúdenie do tvaru celkom rozkvitnutého lotosového kvetu.

Partner si sadne do polohy lotosového kvetu (so skrýženými nohami) a partnerka si sadne na jeho vztýčenú mužskú pýchu, s nohami vôkol jeho pása. Počas styku si partnerka okrem iného stimuluje klitoris, čo znásobuje pôžitky počas tejto polohy. Partnerka je tá, čo udáva tempo a rytmus, ako aj hĺbku vniknutia partnerovho penisu.

V znamení čajky

Partnerka si ľahne na posteľ a nohy nechá spustené nadol. Partner pristúpi k nej, pokľakne si a vytvorí si dostatočné pohodlie a priestor. Je iba na ňom, či bude mať pod sebou vankúše alebo posteľ. V okamihu, keď muž vniká do partnerky, prichádza neopísateľný pocit a vzrušenia z dôvodu, že vidí priamo pred očami vnikajúci penis do partnerkinho lona. Práve takýto pohľad prináša mužom mimoriadne silné vizuálne vzrušenie a stimuláciu. Partnerka sa sústredí iba na prežívanie pocitov počas styku, pritom má voľné ruky. Ak sa jej bude chcieť, môže sa vzrušovať na svojom klitorise alebo hladiť svojho milenca. Výnimkou nie je aj to, že bude stíhať oboje.

Ako teda, tipy na erotické polohy na privítanie nového roka už máte. Pre ktorú sa rozhodnete vy?



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow