Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

3 najlepšie polohy na sex vo vani

Autor článku: redakcia Zerex.sk 28.08.2016 00:00 sex vo vani

Dospeli ste k záveru, že sex v posteli už dávno nie je tým pravým vo vašom vzťahu? Preto je na čase skúsiť niečo nové, napríklad práve sex vo vani. K tomu, aby ste si ho užili lepšie, môžete skúsiť jednu z troch nasledovných polôh. Ste pripravení na nový experiment?

Tipy pre sex vo vani

Na úvod je potrebné dávať väčší pozor pri praktizovaní jednotlivých polôh, aby nedošlo k zraneniu. Ešte pred praktizovaním prvej polohy si napustite vaňu v optimálnej výške horúcou vodou. Tá dokonale rozprúdi krv v žilách. Ostatné už potom príde samo. Samozrejmosťou by mala byť aj dokonalá atmosféra s vhodnou výzdobou, vôňou a hudbou. Ktoréže to tri sex polohy môžu byť tými najlepšími pri sexe vo vani?

1. S partnerkou hore

Ak máte doma menšiu vaňu, využite polohu s partnerkou hore tvárou k vám. Aký je postup? Usaďte sa ako prvý do vane s primeranou výškou vody. Dostatočne roztiahnite nohy pred seba (čo najviac, ako to samotná vaňa dovolí) a následne ich zohnite v kolenách. Potom je rad na partnerke, ktorá nasadne na vás a vašu pýchu tvárou k vám. Potrebné je, aby si partnerka podoprela rukami chrbát a svojimi nohami vás obopla tak, ako je to možné a zaprela sa o kraje vane za vami. Iniciatívu, tempo a hĺbku prieniku udáva práve partnerka.

Vy jej môžete spríjemniť zážitok napríklad tým, že jej teplou sprchou budete masírovať zadoček alebo intímne partie. Isto sa vám poďakuje a odvďačí ešte lepšou „jazdou“. Pamätajte však na to, že samotný sex vo vani bude ešte lepší a viac si ho obaja užijete, ak ho budete praktizovať v rohovej a nie v klasickej vani.

2. Poloha „Vzájomné objatie“

Ak teda máte k dispozícii rohovú vaňu, môžete skúsiť aj náročnejšiu polohu. Partnerka bude tentoraz tou, ktorá zaujme polohu ako prvá vo vani – konkrétne polohu na chrbte. Zľahka ju zaľahnite a následne do nej vniknite. Partnerka si vás obmotá nohami a vzájomne sa objímate a užívate si vo vani príjemné chvíľky. Výhodou tejto polohy je priame hľadanie do očí a úzke splynutie a objímanie.

3. Poloha 69

Síce sa nejedná celkom o erotickú polohu, ale ak hovoríme o naj erotických polohách do vane, nemala by chýbať. Predsa k realizácii tejto polohy je nevyhnutná úplná očista intímnych partií a tá sa realizuje najlepšie práve vo vani. A keď budete vo vani, bolo by na škodu nevyužiť to aj na samotné praktizovanie tejto polohy. Poloha 69 rozhodne patrí k tým „naj“ polohám vhodným aj do vane.

Pokiaľ si to chcete vyskúšať aj vy doma, ale nemáte s kým alebo aj máte, len partnerka to nechce, môžete si splniť svoje túžby so službami profesionálok zo stránky Golden Portal. Choďte si pevne za svojím snom, pretože sny sa majú plniť, najmä tie intímne. Neváhajte a pozrite si kompletnú ponuku dievčat a ich služieb hoc aj na sex vo vani priamo na tomto portáli. Ak ste nesmelí, tak sa posilnite Zerex-om.



Magazín arrow
Magazín arrow