Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Zerex Daily Complex nakopne imunitný systém: Čo spraví s telom prírodný multivitamín?

Autor článku: Jana Petrejová 08.08.2024 13:07 Zerex Daily Complex vám dodá vitamíny a minerály, vďaka ktorým sa budete cítiť lepšie vo svojej koži a tešiť sa zo života. Foto: Pexels.com

Ak ste unavení z toho, čo vám život kladie pod nohy a zároveň vás štve, že ste zakaždým medzi prvými, ktorí ohlásia novú chrípkovú sezónu prechladnutím alebo chrípkou, je jasné, že vaša imunita kričí o pomoc. Hektický životný štýl sprevádzaný pretekmi s časom, kedy chcete všetko stihnúť, no nakoniec vás aj tak doženie vyčerpanie, únava a nakoniec aj oslabený imunitný systém, potrebuje účinnú podporu, ktorá vaša telo i psychiku postaví na nohy. 

Vyžeňte vírusy zo svojho života

Zerex Daily Complex je výborným riešením, ako dodať organizmu presne to, čo potrebuje. Silnú dávku vitamínov a minerálov, ktoré nakopnú imunitu, vďaka čomu bude život ihneď krajší. Nezabudnuteľné momenty so svojou rodinou alebo s najbližšími budú plné úsmevov a radostí, keďže sa budete cítiť dobre vo svojej koži. Otravné vírusy sa stanú minulosťou, takže konečne si budete môcť naplánovať dni plné zážitkov bez toho, aby ste s plačom oznámili svojim kamarátom, že sa opäť nemôžete zúčastniť kvôli chorobe. Vitalita u vás nadobudne nové rozmery. 

Prevencia je vždy lepšie ako liečba. Aj čo sa týka peňazí. Konečne nebude hroziť obiehanie lekární a zháňanie sirupov, čajov alebo iných liekov proti nádche. Investujte radšej do jediného produktu, ktorý vás zachráni pred zdravotnými neduhmi a zrušenými stretnutiami. Zerex Daily Complex je prírodný multivitamín pre ženy, mužov, mladších i starších, ktorý sa postará o vitálny život celej rodiny. Ak ho skombinujete s kvalitnou stravou, ktorá by mala byť základom pevného zdravia, po obavách z chytenia viróz nebudú ani stopy. Nebude vám ostávať nič iné, len sa sústrediť na intenzívne plánovanie zážitkov s tými, ktorých máte najradšej. 

Zloženie Zerex Daily Complex 

Nazrite do vnútra produktu a objavte jeho unikátne zloženie:

  • Horčík - podieľa sa na viac než 600 biochemických reakcií v tele. Má protizápalové účinky, napomáha k udržaniu zdravých kostí, zubov a taktiež prispieva k telesnej i duševnej energii. 

  • Vitamín C - posilňuje imunitný systém. Tento antioxidant má taktiež pozitívny vplyv na nervový systém, môže pomôcť upraviť vysoký krvný tlak a znížiť tiež riziko vzniku srdcovo-cievnych ochorení.

  • Železo - je dôležitý pri prenášaní kyslíka do celého tela. Bez tohto minerálu by nemohli fungovať orgány a iné tkanivá. Prispieva k obranyschopnosti organizmu pred vírusmi a baktériami.

  • Vitamín E - má antioxidačnú funkciu, ktorá spočíva tiež v ochrane pred oxidačným stresom. Vplýva na správnu funkciu obranyschopnosti a má protizápalové účinky. Taktiež pozitívn vplýva na nervový systém. 

Užívajte si život plnými dúškami a s posilnenou imunitou vďaka Zerex Daily Complex. Foto: Pexels.com

  • Zinok - podporuje imunitný systém, rast a vývoj, zdravie pokožky, vlasov a nechtov. Priaznivo pôsobí aj na zdravie očí, ide o významný antioxidant, ktorý prospieva ľudskému organizmu vo viacerých smeroch. 

  • Selén - ide o ďalší minerál s antioxidačnými schopnosťami a zároveň účinnú prevenciu pred chronickými ochoreniami. Podporuje tvorbu bielych krviniek, prispieva k ochrane tela pred vírusmi a baktériami a taktiež zabraňuje usadzovaniu krvných doštičiek. Prospieva i pečeni. 

  • Vitamín D - aj tento vitamín prispieva k správnemu fungovaniu imunity. Podporuje budovanie a posilňovanie kostí. Tým, že napomáha k vstrebávaniu vápnika a vyváženiu pomerov minerálov v tele, podieľa sa na zdravom vývoji a mineralizácii kostí. 

  • Vitamíny skupiny B - ide o vitamíny B1, B2, B3, B5, B6 a B12, ktoré prispievajú k ochrane pred poruchami imunitného systému. Oceníte ich aj vďaka pozitívnemu vplyvu na chudokrvnosť, únavu, funkciu srdca a iných orgánov. Očakávajte zvýšenú telesnú i duševnú energiu

Ako vplýva vitamínová a minerálová sila na ľudské telo?

Vyvážená kombinácia prírodných vitamínov a minerálov blahodárne vplýva na ľudský organizmus. 

Má na svedomí nasledujúce účinky na telo: 

  • Správnu funkciu imunitného systému

  • Zníženú únavu a vyčerpanie

  • Viac energie

  • Väčšiu psychickú pohodu

  • Udržanie zdravých kostí a zubov

  • Ochranu pred oxidačným stresom a predčasným starnutím buniek

  • Napomáha k prirodzenej hladine cukru v krvi

  • Prispieva k ochrane pred vírusovými a bakteriálnymi zápalmi dýchacích ciest

  • Zníženie rizika anémie

  • Správnu funkciu nervového systému

Investujte do zdravia a radostného života

Doprajte sebe a svojej rodine viac ako doteraz. Zaslúžite si život plný zdravia a nekonečných momentov s tými, ktorí vám prirástli k srdcu. Ak stavíte na Zerex Daily Complex, budete ľutovať len jednu vec. Že ste po produkte nesiahli už skôr. Nikdy však nie je neskoro, zdravie a celý svoj život máte pevne vo svojich vlastných rukách. 

Zerex Daily Complex poskytuje silnú dávku vitamínov a minerálov, ktoré nakopnú imunitu.



imunita ako zlepšiť imunitu zlepšenie imunity podpora imunity vitamíny na imunitu
Magazín arrow
Magazín arrow