Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Zerex BIO Konopný proteín v prášku buduje a opravuje svaly: Čo ho ešte robí výnimočným?

Autor článku: Jana Petrejová 28.05.2024 08:01 Zerex BIO Konopný Proteín obsahuje rastlinné bielkoviny, ktoré pomáhajú budovať a regenerovať svaly

Zmierte sa s tým, že je koniec starým časom. Otvorte dvere novému životu, v ktorom budú zdravie a energia doslova prekypovať a vy si budete vďaka tomu užívať plnými dúškami každý deň. 

Žiadne obmedzenia a prekážky v živote, len okamihy, ktoré si naplno vychutnáte so svojimi najbližšími. Zerex BIO Konopný Proteín v sebe ukrýva živiny, ktoré zabezpečia pevnejšie zdravie. Výnimočný je v tom, že ide o čisté zložky, ktoré ponúka sama príroda.

Zdroj rastlinných bielkovín

Veganské zloženie bez GMO, bez THC a ľahko vstrebateľné! Zerex BIO Konopný Proteín v prášku je zárukou toho, že vaše telo dostane to najlepšie. Vyniká vysokým obsahom bielkovín, ktoré pochádzajú z konopných semien. Taktiež obsahujú zdravé tuky a minerály, ktoré posilnia ľudský organizmus. Ide o zmes účinných látok, ktorá zocelí telo. 

Dávate prednosť rastlinným bielkovinám? Zerex BIO Konopný Proteín vás podporí na ceste za pevnejším zdravím. Rastlinné bielkoviny sú vynikajúcim zdrojom vlákniny, ktorá sa postará o zdravé trávenie. Navyše, obsahujú výživné látky, ktoré sa nenachádzajú v živočíšnych bielkovinách. Výborné sú pre tých, ktorí chudnú, keďže majú nižší obsah tuku ,a tým aj nižšie riziko vzniku cukrovky, nadváhy a obezity. Konopná bielkovina priaznivo vplýva na ľudské svaly. Pomáhajú budovať a regenerovať svaly, vďaka čomu budete mať viac sily na aktívne chvíle strávené so svojou rodinou. Žiadna únava nehrozí!

Užívajte si dni s pevným zdravím vďaka Zerex BIO Konopný Proteín.

Poteší sa srdce i mozog

Keďže ide o prášok, ktorý má ľahko stráviteľnú štruktúru, môžete si byť istí, že živiny sa rýchlo a efektívne vstrebú do vášho organizmu. Telo tak z neho využije maximum, očakávajte energiu a lepší pocit takmer na počkanie. “Prsty” v tom majú tiež obsiahnuté omega-3 mastné kyseliny, ktoré blahodarne vplývajú na srdce, cievny systém i na mozog. Plusom je arginín, aminokyselina, ktorá taktiež prospieva najdôležitejšiemu telesnému orgánu a reguluje krvný tlak. 

Ochrana pred vírusmi

Aj imunita si z produktu niečo vezme! Keďže ide o čisté prírodné zložky, pre imunitný systém je to doslova raj. Obranyschopnosť organizmu je posilnená a telo chránené pred chorobami a infekciami. Prispievajú k tomu vitamíny a minerály vrátane vitamínu E, horčíka, fosforu, železa a vápnika. Čas so svojimi najbližšími si môžete bez obáv užívať aj počas chrípkovej sezóny, kedy všade zúria vírusy a pravdepodobnosť nákazy je vysoká. 

Zmizík vrások? 

Zerex BIO Konopný Proteín má príjemný bonus, ktorý ocení hlavne nežnejšie pohlavie. Je zdrojom antioxidantov, ktoré pomáhajú bojovať proti voľným radikálom v tele. Spomaľujú proces starnutia a vyhladzujú jemné vrásky. Pleť bude celkovo zdravšia a taktiež aj vaše vlasy. Ide o skvelý doplnok pre tých, ktorí sa starajú o svoj vzhľad. 

Ide o investíciu do svojho zdravia, bez ktorého by ste si nemohli užívať každodenné radosti a starosti. Poskytuje dlhotrvajúcu energiu a taktiež zlepšuje kognitívne funkcie a pamäť. Ak máte v práci množstvo dôležitých úloh, ktoré treba vyriešiť, Zerex BIO Konopný Proteín je trefou do čierneho!

Zerex BIO Konopný Proteín v sebe ukrýva živiny, ktoré zocelia telo.



Magazín arrow
Magazín arrow