Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Zerex Betakarotén forte + Vitamín E: Tajomstvo zdravej pokožky v jednom produkte

Autor článku: Jana Petrejová 14.06.2024 13:03 Zdravá pleť bez viditeľných známok starnutia? Dajte zelenú produktu Zerex Betakarotén forte + Vitamín E! Foto: Pexels.com

Privítajte zdravú pleť s mladistvým vzhľadom, ktorá bude rozžiarená. Zerex Betakarotén Forte + Vitamín E sa postá nielen o to. 

Zdravá pleť a ešte k tomu bez viditeľných známok starnutia! Predstavte si, že ste ich majiteľom a vaši najbližší vám neustále dávajú chvály a zároveň sú zvedaví, čo robíte pre to, že máte takú krásnu pleť. Vaším tajomstvom je Zerex Betakarotén Forte + Vitamín E, ktorý vás dostal do cieľa, v ktorom si užívate “plody” v podobe bezchybnej pleti, no taktiež zdravému zraku a posilneného imunitného systému. Znie to dobre, premeňte to v realitu!

Ak sa rozhodnete pre Zerex Betakarotén Forte + Vitamín E, vráti sa vám to dvojnásobne! Zvolíte si unikátnu kombináciu kľúčových látok, ktoré majú blahodárny vplyv na ľudský organizmus. Ide o silu betakaroténu, teda predchodcu vitamínu A, s vitamínom E, ktorý má množstvo antioxidačných vlastností. Tieto prírodné zložky stoja za zdravou pokožkou a zrakom a k zvýšenej obranyschopnosti tela. 

Betakarotén má množstvo jedinečných vlastností:

Podporuje imunitný systém

Keďže ide o silný antioxidant, chráni bunky pred voľnými radikálmi. Ide o molekuly, ktoré vznikajú v dôsledku stresu, fajčenia alebo znečistenia ovzdušia. Voľné radikály majú ničivý dopad na telo, poškodzujú bunky a môžu sa spolupodieľať na vzniku chronických ochorení vrátane srdcových chorôb. Keďže betakarotén neutralizuje voľné radikály, znižuje riziko chronických ochorení a spomaľuje proces starnutia. 

Chráni zrak

Betakarotén sa premieňa na vitamín A, nevyhnutný pre zdravú sietnicu a rohovku. Ak máte nedostatok tohto vitamínu, hrozí glaukóm a slepota. Je prevenciou pred makulárnou degeneráciou, teda ochorením, ktoré spôsobuje stratu zraku.  

Prispieva k zdravej a mladej pleti

Škodlivé slnečné žiarenie nebude mať šancu. Betakarotén pôsobí ako ochranný štít pred spálením od slnka a tvorbe pigmentových škvŕn a vrások. Celkovo zlepšuje vzhľad pokožky, regeneruje ju a podporuje hojenie rán. Ak chcete pokožku ochrániť pred slnečnými lúčmi, kombinujte užívanie betakaroténu s prípravkami s ochranným faktorom SPF. 

Zdravú a čistú pokožku docielite nielen rôznymi krémami, ale aj zvnútra vhodnou stravou a výživovými doplnkami. Foto: Pexels.com

Môže pôsobiť ako prevencia srdcových ochorení

Betakarotén ocenia i vaše cievy. Udržiava ich zdravé a zlepšuje prietok krvi. Tým znižuje pravdepodobnosť vzniku srdcových ochorení. Prispieva k tomu i spomínaný fakt, že neutralizuje voľné radikály, ktoré taktiež môžu viesť k vzniku týchto chorôb. 

Objavte niektoré výhody vitamínu E:

Zlepšuje kvalitu pokožky

Vitamín E sa ukázal účinným pri určitých kožných problémoch. Zmierňuje prejavy akné, akzému, psoriázy a podobných chorôb. 

Posilňuje antioxidačnú ochranu

Znižuje markery oxidačného stresu, ku ktorému dochádza pri nervovnováhe medzi antioxidačnou obranou tela a produkciou voľných radikálov. Akumulácia voľných radikálov vedie k poškodeniu buniek a k zvýšenému riziku niektorých ochorení. 

Prospieva pohybovej sústave

Nie je veľmi známe, že vitamín E zmierňuje problémy s rovnováhou a koordináciou. Ukázalo sa, že je dôležitý pre správnu koordináciu pohybov. Ak máte deficit tohto vitamínu, údajne by to mohlo prispieť k vzniku motorického ochorenia ataxia. Hoci sú potrebné podrobnejšie výskumy, vyzerá to tak, že by vitamín E mohol mať pozitívne účinky na mozgovú činnosť a kognitívne schopnosti. Mohlo by ísť o prevenciu Alzheimerovej choroby. 

Život bez chorôb

Investujte do toho, čo je v živote najdôležitejšie. Bez toho by ste nemohli normálne fungovať a užívať si radosti či všedné starosti a vôbec nič, čo ponúka život. Zdravie. Automaticky tak podporíte chvíle so svojou rodinou, ktoré už nebudú prekazené vašou chorobou. Cíťte sa čo najlepšie a vychutnajte si dobrodružstvá s najbližšími vrátane rodinnej dovolenky alebo túry do prírody. Prežite svet tak, ako sa patrí vďaka Zerex Betakarotén forte + Vitamín E. 

Zerex Betakarotén forte + Vitamín E sa stane vaším parťákom na ceste za krásnou pokožkou a posilnenou imunitou.



pevnosť a elasticita pokožky omladenie pokožky pokožka betakarotén
Magazín arrow
Magazín arrow