Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Zerex Arthrex na kĺby: Objavte účinky, ktorými vyniká

Autor článku: Jana Petrejová 21.05.2024 08:21 Užívajte si šport bez bolestí kĺbov s produktom Zerex Arthrex!

Koniec boľavým kĺbom a kolenám, ktoré vás obmedzujú v aktívnom živote. Koľkokrát ste už museli odmietnuť prechádzku s rodinou či výlet s rodinou kvôli tomu, že vás nepríjemne prekvapili bolestivé kĺby? Koniec odriekania zážitkov a iných životných momentov, o ktoré ste prišli, vďaka produktu Zerex Arthrex. Dá do pohybu vaše kosti, vďaka čomu vám neujde už žiadny okamih.

Plány, ktoré nevyšli, vedia poriadne znepríjemniť každodenný život. Obzvlášť vtedy, ak ste sa mali stretnúť s rodinou a podniknúť zaujímavý program. Zistili ste však, že neprejdete ani desať krokov kvôli bolestiam kĺbov, opuchom či iným prejavom artritídy či artrózy? Cítiť sa mlado môžete v každom veku, dobehnite to, čo ste zmeškali s výživovým doplnkom Zerex Arthrex, ktorý sa postará o to, že už žiadny naplánovaný výlet nebude bez vás. Dôležitá je kvalitná výživa na kĺby, kde spadá i tento pomocník. 

Pre športovcov ako ušitý

Zerex Arthrex obsahuje prírodné zložky, ktoré sa postarajú o podporu tvorby kolagénu, zabezpečia pružnosť a pohyblivosť kĺbov. Protizápalové účinky robia z produktu ideálneho pomocníka, ktorý ocenia aj športovci, keďže urýchľuje regeneráciu po cvičení. A nielen to. Metylsulfonylmetán pozitívne pôsobí pri opuchoch kĺbov, ktoré sú častým problémov u tých, ktorí aktívne a pravidelne športujú. Zdravé šľachy a väzy? Jedine s produktom Zerex Arthrex! Tým, že prispieva k vstrebávaniu vápnika a fosforu, celkovo obnovuje zdravie kostí a kĺbov. 

Doprajte svojim kĺbom to najlepšie v podobe produktu Zerex Arthrex a športujte bez obmedzení! Foto: Pexels.com

Záchrana pre chrupavky

Glukozamín sulfát a metylsulfonylmetán, ktoré obsahuje tento doplnok výživy na kĺby, tlmia bolesť spôsobenú opotrebovaním chrupavky. Práve tento problém často stojí za bolesťami kĺbov. “Ruku” k dielu dáva aj chondroitín sulfát, ktorý zastavuje rozkladanie enzýmov, spôsobujúce rozklad chrupavky. Výsledkom je udržanie jej elasticity. Taktiež sa vám začne vytvárať zvýšené množstvo kyseliny hyalurónovej, vitamínu C a kolagénu v chrupavke, za čím stojí glukozamín sulfát a chondroitín. Mechanické a funkčné vlastnosti chrupavky budú obnovené a vy pocítite lepšiu pružnosť a pohyblivosť.  

Zdravé kosti ako za mlada

Dôležité je dbať na prísun vitamínu D, ktorý podporuje vstrebávanie vápnika, potrebného pre zdravý vývoj a hustotu kostí. Zerex Arthrex ho obsahuje v dostatočnom množstve, z čoho vyplýva aj jeho ďalšia vlastnosť, ktorá spočíva v prevencii pred poruchami mineralizácie kostry a dekalcifikácii kostí. 

Viaceré štúdie preukázali, že kombinácia tzv. MSM s glukozamínom, chondroitin sulfátom a vitamínom D pozitívne vplýva na osteoartritídu. Všetky tieto zložky nájdete v jedinom produkte! Ak stále váhate, dlho neotáľajte, aby vám neunikli momenty s vašimi najbližšími. Zerex Arthrex zmení vás život na nepoznanie, vyčarí vám úsmev na tvári, až si poskočíte od toľkej radosti bez akýkoľvek bolestí!

Zerex Arthrex dá do pohybu vaše kosti.



kĺby chrupavky bolesť kosti telo
Magazín arrow
Magazín arrow