Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Pozor na tieto zlozvyky v posteli!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 28.07.2015 00:00 Pozor na tieto zlozvyky v posteli!

Stráca váš sexuálny život s partnerkou na intenzite? Už to nie je také ako inokedy? Možno to majú na svedomí aj u vás samotné zlozvyky, ktoré praktizujete v posteli s partnerkou. Ak je to tak, v takomto prípade váš sex nikdy nebude ako predtým. Prečítajte si viac v našom článku o zlozvykoch, ktoré narúšajú sex,či vzťah najviac.

Nič nepredstierajte! Nikdy.

Veď prečo by ste to mali robiť? Ak sa milujete navzájom, nikomu neprospeje, ak budete predstierať. To je jedno, či sa jedná o orgazmus alebo radosť z prežitého „čísla“. Nepomôžete tak ani vašej partnerke, ani vám. Ak túžite po dobre fungujúcom vzťahu (aj tom intímnom), tak sa nepretvarujte a zaujímajte sa o svoju partnerku a jej potreby viac.

Cieľom je, aby sa nestávalo, že dostane od vás menej (alebo to, čo neche) a bude musieť predstierať. Toto musí platiť obojstranne a v každom vzťahu. Pokiaľ to nepochopíte obaja, váš vzťah bude vystavený veľkému riziku - ba až k zániku . A takýto scenár predsa nechcete dopustiť.

Pozor na komplexy z postavy ...

Pýtate sa, čo to má spoločné s dobrým sexom, respektíve s lepším vzťahom? No asi toľko, že pokiaľ počas intímneho styku riešite seba samého a svoju nie príliš dokonalú postavu, myslíte si, že je to správne a pomôže to vášmu vzťahu a sexu? Ak aj nie ste spokojní so svojou postavou (istou partiou na tele), to je v poriadku, začnite to riešiť. Ale nikdy nie priamo v posteli, ale vždy mimo nej.

Môžete sa spoločne s partnerkou dohodnúť na tom, že napríklad začnete pre zmenu svojej postavy a telesnej hmotnosti niečo robiť. Všetky pocity, ktoré vplývajú na vaše správanie, do postele jednoducho nepatria. Čím skôr toto pochopíte, tým lepšie pre vás oboch.

Žiadne porovnávanie ... 

Fungujúci vzťah je značkou pre fungujúci sex. Veď prečo by ste sa mali porovnávať a prečo by ste mali byť porovnávaní? Vo všeobecnosti platí, že to čo sa páči jednému, nemusí sa zákonite páčiť druhému. Čo na tom, ak máte menej svalov ako bývalý partner vašej partnerky alebo ste menej romantickým mužom? Čo spravíte, ak vaša bývalá bola výkonnejšia ako terajšia partnerka?

Pamätajte si, že nie sme si vo všetkom rovní, ani nebudeme. Obzvlášť vo vzťahoch a intimite, to musíte pochopiť obaja. Predsa ste spolu vo vzťahu preto, že sa páčite jeden druhému a už ste na seba zvyknutí. Alebo je pravda niekde inde?

Príliš dlhý, príliš krátky rozhovor ...

Nie je dobré, ak sa počas sexu príliš veľa alebo aj málo zhovárate. Vsaďte na zlatú strednú cestu. Pokiaľ by ste dlho rozprávali a nešli na vec, partnerku by to mohlo začať nudiť a prestane prejavovať o vás (vaše telo) záujem. To isté platí aj naopak. V takejto chvíli vám nepomôže ani zázračné afrodiziakum.

Sexuálne radovánky sa spájajú s aktivitou a pohybom, tak to náležite aj praktizujte a prestaňte o tom iba hovoriť a snívať. Dobrou voľbou nie je ani predohra bez slov. Najdôležitejšie je vypnúť, uvoľniť sa a istotne všetko ostatné príde samo.

Sex bez pohybu ...

Aj toto je dnešný omyl väčšiny párov, že sex nevyžaduje pohyb. Pravdou však zostáva, že nie vždy sa dá jednoducho pri sexe aj hýbať. Daktoré erotické polohy, aj tie z dielne Kámasútry, nemusia vyžadovať pohyb a aktivitu milencov. No na druhej strane je veľa takých polôh, kde je pohyb nesmierne dôležitý. Okrem toho sú pohyby partnerky, ako aj vaše veľmi sexy a zvyšujú vášeň a vzrušenie. Tak aký by to bol sex bez pohybu? Prestaňte sa hanbiť a nebuďte nesmelí a užite si to.  

Sex s dostatkom pohybu prinesie oveľa viac, ako iba obyčajný zážitok. Navyše, ak sa budete pri sexe hýbať viacej, spálite aj viac tukov a vaša postava bude vyzerať oveľa viac sexy. Poďte do toho, pretože čím viac vydržíte, tým viac tukov spálite.

Nepotrebný orgazmus ...

Snáď nikomu netreba extra vysvetľovať a približovať situácie, kedy ste v najlepšom, aj vďaka vašej dobrej erekcii, no náhle vás dačo vyruší. Sex ste museli prerušiť a žiadny orgazmus ste nedosiahli. Stačí si to takto predstaviť a pochopíte, ako sa bude cítiť vaša partnerka, ak jej nedožičíte orgazmus. Myslíte si, že bude pre ňu príjemné, ak si vy užijete sex aj s orgazmom a ona to od vás nedostane?

Vždy sa snažte dopriať tomu druhému to, čo dáva on vám. Tu vidíme možnosť, ako  by to mohlo fungovať aj v intímnom živote.



rozkoš milovanie sex erotika vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow