Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Naučíme vás, ako vyzerá správna predohra

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.01.2017 00:00 Naučíme vás, ako vyzerá správna predohra

Ako dobrý milenec istotne viete, že erotická predohra je pred sexuálnym stykom veľmi potrebná a ženy ju priam vždy vyžadujú. V súčasnosti existuje množstvo dlhých odborných návodov a pokynov na to, ako by mala vyzerať správna predohra. Neviete sa však v tom množstvo zorientovať a už vás nebaví čítať dlhé návody? Neviete, čo robiť so ženou a čo naozaj na ňu platí? Zhrnuli sme to do štyroch hlavných bodov, čo by ste mali robiť a ako ...

1. Nikam sa nenáhlite a všetko si pripravte vopred

Predohra s partnerkou musí byť pomalá a precízna. Nikdy sa neponáhľajte a nič neunáhlite. Máte na to celý deň alebo večer. Ešte predtým, ako začnete, tak si vopred všetko pripravte, najmä miesto, kde si chcete užívať, môžete ho napríklad vyzdobiť, zútulniť viac napríklad so sviečkami, vonnými tyčinkami, príjemnou hudobou a podobne. Okrem toho pripravte aj prípitok, dajte ho chladiť, pripravte poháriky, upracte, navarte (ak budete ponúkať aj večeru vo svojom znení). Všetko, čo budete potrebovať a používať si pripravte, aby ste sa následne mohli venovať naplno iba predohre.

2. Začnite prípitkom

Ak už teda máte všetko pripravené a ste už s partnerkou osamote, ako prvé začnite prípitkom. Nalejte si do pohárov a pripite si. Či už vsadíte na klasiku šampanského s jahodami alebo na sladké "vínečko" (možno na niečo tvrdšie), to už necháme na vás. Prípitok je na to, aby ste sa obaja lepšie uvoľnili.

3. Zahrajte sa

Následne prejdite na nejakú hru pre dospelých. Pritom nemusí ísť o klasickú hru, ale lepšie bude, ak pritvrdíte a vsadíte na hru so sexuálnym podtónom. Predsa ste tu iba vy dvaja, tak to patrične využite a čo najviac sa vzrušte. Môžete si urobiť aj striptíz navzájom (čiže praktizujte ho oddelene, buď pôjdete najskôr vy a až potom partnerka alebo môžete začať v opačnom poradí).

4. Choďte do vane

Po dobrej hre si doprajte dobrý relax, napríklad vo vani s horúcou vodou. Nie je nič krajšie a vzrušujúcejšie, ako si dopriať spoločný kúpeľ s partnerkou. Nezabudnite popíjať sekt aj vo vani. V tejto fáze predohry je dovolené už všetko. Aj intímnejší kontakt s partnerkou, aj umývanie po celom tele a všetko ostatné. Je dobré vsadiť na kvalitnejšiu očistu pre milostný akt, ktorý bude nasledovať.

A čo bude nasledovať potom?

Po takejto predohre už môže prísť hlavný bod programu. Ten už asi netreba zvlášť rozpisovať, pretože aj tak samotný priebeh už každý zvolí podľa svojich chúťok. Všetko je už len a len vo vašich rukách a bude závisieť, čo bude chcieť partnerka. Skúste vyhovieť práve jej.

Nezabúdajte na nežnosti a bozky, ktoré majú byť neoddeliteľnou súčasťou všetkého, čo budete robiť s partnerkou. Okrem toho zapojte aj ruky. Partnerku hladkajte po tele, končekoch prstov, bradavkách, zadku, krku, brušku a tiež aj po intímnych partiách. Takto to opakujte a striedajte dookola. Najdlhšie sa následne zdržte pri jej intímnych partiách. To, čo má rada, to už hádam viete vy najlepšie. A je to.

Už viete, ako sa jej venovať, keď ste ju dostali konečne do postele. Bude teda vyzerať vaša najbližšia predohra s partnerkou takto?   Extralong - predĺžte si nielen predohru



predohra
Magazín arrow
Magazín arrow