Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Hľadáte praktický darček pre zamestnancov alebo kolegov?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 30.11.2021 00:00

Investujte do ich zdravia! 

Zaužívané zvyky sa niekedy ťažko menia, no občas takáto zmena vie priniesť svoje ovocie. Nech už sú to narodeniny, meniny, pracovný úspech či Vianočná odmena - prvou možnosťou, po ktorej väčšina zamestnávateľov siahne, aby svojich zamestnancov ocenili, je čokoláda alebo reklamný predmet. Všetci však vieme, že to nie je úplne najzdravšia respektíve najlepšia možnosť. Preto Vám ponúkame zdravšiu, praktickejšiu, a z dlhodobého hľadiska omnoho lepšiu alternatívu - vitamíny na podporu celkového zdravia. Prečo? Pretože...

V zdravom tele zdravý duch”

Áno, možno je táto fráza už otrepaná, ale je skutočne pravdivá! Ako sa predsa môžete sústrediť na prácu, premýšľať a podať dobrý výkon, ak sa necítite vo svojej koži alebo vás od rána bolí hlava? Zdravie je jednoducho základ a bez neho nedokážeme viesť plnohodnotný život.

Mnohí z nás sa ale pri nabitom celodennom programe občas o svoje zdravie zabúdajú správne starať. Práve preto je skvelou voľbou obdarovať zamestnancov a kolegov vitamínmi, ktoré by si väčšina z nich možno ani sama od seba nekúpila.

zerex.sk

5 dôvodov, prečo zamestnávatelia kupujú pre zamestnancov vitamínové balíčky

I. Pretože základom zdravia je silná imunita. Vitamínové kombo, ako napríklad céčko, déčko a zinok, pomôže podporiť obranyschopnosť a zlepší celkovú odolnosť voči vírusom, baktériám aj toxínom. Takže zbohom časté PNky, vitajte skvelé výsledky.

II. Lebo ranné vstávanie do práce dá niekedy poriadne zabrať, najmä ak bol spánok prerušovaný. Bylinkové doplnky výživy na prírodnej báze, ako Zerex Pillow alebo Melatonín, pomôžu telu nastaviť si ten správny denný režim a zaručia kvalitný, ničím nerušený spánok. Takže zobúdzanie sa do nového pracovného dňa bude plné energie.

III. Rovnováha musí byť, a to najmä medzi telom a mysľou. Ak je pre niekoho v práci občas problém zachovať kľud”, kombinácia vitamínov a byliniek s upokojujúcim účinkom vie pomôcť doručiť ten správny efekt. Takže všetky nepríjemné situácie sa budú riešiť s chladnou hlavou a pozitívnym prístupom.     

IV. Pretože len keď sme fyzicky zdraví a duševne spokojní, dokážeme byť naozaj produktívni. Spojenie tých najdôležitejších vitamínov a minerálov dokáže produktivitu účinne podporiť a dodať tú správnu motiváciu.  

V. Celkové zdravie a spokojnosť umožňujú človeku venovať sa akejkoľvek práci s plným nasadením. Rovnováha v súkromnom aj pracovnom živote totiž so sebou prináša skutočnú harmóniu a vytvára tak na pracovisku skvelú atmosféru. Všetky úlohy sa potom plnia rýchlejšie, kvalitnejšie a efektívnejšie. 

Vymeňte čokoládu a prívesky za vitamínové balíčky

Napokon je dôležité si uvedomiť, že zamestnanci takéto vitamínové ohodnotenie uvítajú určite viac ako pohár s vtipným” nápisom alebo okrasné pero. 

zerex.sk

Prečo zvoliť práve Zerex

V Zerexe vieme, že zdravie je základným kameňom, na ktorom sa buduje všetko ostatné. 

Preto vaše vitamínové balíčky prispôsobíme presne na mieru. Typy a zloženie balíčkov si samozrejme môžete vybrať, podľa toho, čo zamestnanci vo vašej firme najviac potrebujú. 

Naviac zabezpečíme aj korporátny dizajn podľa vašich požiadaviek a vytvoríme pre vás výhodnú cenovú ponuku.

Vyskúšajte tento rok nahradiť darčekový kôš plný nezdravých čokolád vitamínovými balíkmi od Zerexu, a môžete sa tešiť na skvelú pracovnú morálkou a lepšie výkony po celý rok. Ak máte záujem o informácie, neváhajte nás kontaktovať na emailovej adrese: [email protected]

Viac informácii o obchodných podmienkach a cenových ponukách nájdete na: www.zerex.sk



zdravie vitamíny na stres vitamínové doplnky darček zdravý životný štýl
Magazín arrow
Magazín arrow