Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

(Z)dravo Podcast

Ako sa najesť do krásy? Takto podporíte vzhľad pleti či vlasov | Podcast

22.04.2021 00:00 ako-sa-najest-do-krasy-takto-podporite-vzhlad-pleti-ci-vlasov

Zo stavu pleti, vlasov a nechtov je možné zistiť naozaj veľa. Ktoré dve látky sú pre ich krásu extrémne dôležité? Čo treba jesť, aby sme jedli do krásy a podporili tak náš zdravý vzhľad?

Zakrývame chyby krásy

Ak každé ráno prekrývate make-upom svoje nedostatky, vlasy nenápadne češete do drdola a nechty schovávate v práci pod stôl, niečo nie je v poriadku. Vaše telo kričí o pomoc. A preto sa v tomto podcaste zameriavame najmä na vlasy, nechty a aj tvár – ktoré veľa prezradia hneď na prvý pohľad. 

Charizmatická odborníčka prezradí triky

O takýto ženských veciach, ale pozor, aj mužov sa to týka, sa budeme rozprávať s odborníčkou na výživu, chudnutie a zdravý životný štýl, so Zuzanou Líškovou z Medibalance. Ona sama vyzerá na pohľad veľmi pestovane, a prezradila nám svoje vlastné recepty na krásne lesklé vlasy a vždy čerstvo vyzerajúcu pleť.

Rituál

Tajomstvom úspechu by mal byť rituál. Čas, ktorý si vždy pravidelne zapíšete - napríklad do kalendára - a je vyhradený iba pre vás a pre vaše domáce procedúry. Tento termín by mal byť posvätný a nemenný, pretože iba tak sa po nejakom čase dostavia výsledky.

Prírodné zázraky

Tie najjednoduchšie riešenia bývajú tie najlepšie. V prírode vieme nájsť mnoho zázrakov. A produkty z nich bývajú častokrát tou najlepšou voľbou. Nejde ani tak o obal produktu, ako o jeho čírosť a čo najväčšiu jednoduchosť. Pri tvorbe zábalov či masiek môžeme hľadať ingrediencie kľudne aj v kuchyni.

Vhodné kombinácie

Doplnenie si dvoch veľmi dobre známych prvkov na pravidelnej báze vám môže rapídne zmeniť vzhľad vlasov, nechtov a pleti. Aj o tom, ako je možné vidieť na prvý pohľad, že vám chýbajú, sme sa rozprávali v tomto podcaste s našou hosťkou. A o akých prvkoch je reč? Vypočujte si nás!
 

Podcast (Z)dravo je už k dispozícii na počúvanie aj na týchto platformách:



Magazín arrow
Magazín arrow