Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Zväčšite svoju pýchu s tabletkami na erekciu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 06.08.2015 00:00 Zväčšite svoju pýchu s tabletkami na erekciu

Rozhodli ste sa riešiť upadnutý sexuálny apetít? Objavujú sa u vášho partnera problémy s erekciou, no on nemá záujem ich riešiť a nerobí nič pre to, aby tento stav napravil? Aj tak chcete obaja, aby ste si sex užívali aj naďalej? Práve ste našli možnosť, ako mu pomôcť. Existujú tabletky na erekciu, ktoré si viac predstavíme v našom článku, ako aj tipy na ich správne použitie.

Liečba tabletkami ...

Predstavuje jednu z možností liečby poruchy stoporenia penisu. Medzi samotnými tabletkami existujú odlišnosti, predovšetkým v dĺžke trvania ich účinnosti. Znamená to, že každá z týchto tabliet dáva po užití iný časový úsek, v rámci ktorého muž dosahuje erekciu pri sexuálnom dráždení. Je potrebné pamätať na to, že problémy s erekciou sa zaraďujú k úspešne liečiteľným problémom.

Perorálna liečba porúch erekcie ...

Perorálna liečba porúch erekcie a erektilnej dysfunkcie tabletkami sa zaraďuje k najmodernejším metódam eliminácie samotnej choroby. Spôsobov samotnej liečby tabletkami je oveľa viac, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. No niektoré predstavujú už iba historický rámec a daktoré sa pre svoju už nízku účinnosť ani nevyužívajú v praxi, nakoľko ich predbehli účinnejšie moderné výživové doplnky práve v podobe tabliet.

Žltá, oranžová alebo modrá? Máte predpis?

V dnešnej dobe veľmi často počuť o žltej, oranžovej, či modrej tabletke. Niet sa čo čudovať. Tieto tri druhy tabliet sa v súčasnej dobe využívajú najviac pri samotnej liečbe porúch erekcie. Väčšina, ak nie všetky sú na lekársky predpis, čo môže mnohých odradzovať od ich použitia. V tomto smere sa preto objavili tabletky na erekciu v podobe doplnkov výživy, jednoducho bez lekárskeho predpisu. Trh v tomto smere pokročil a tabletky na erekciu sú oveľa viac dostupnejšie.

Tabletky na erekciu, bez predpisu ... 

Ak sa bojí váš partner urológa alebo sexuológa, nechcete už liek na predpis, určený na liečbu erekcie, práve pre neho sú určené tabletky na erekciu bez predpisu. Ďalšou veľkou výhodou je možnosť objednania z pohodlia domova prostredníctvom internetu.

Zabudnúť treba aj na príliš neobľúbené vedľajšie účinky, ktoré sú bežné práve pri liekoch na predpis. Navyše všetky tieto výživové doplnky podliehajú dohľadu úradu pre verejné zdravotníctvo. Pravdou však zostáva, že vždy je potrebné byť obozretným a rozhodnúť sa správne, pretože dnes existuje veľmi veľa voľne dostupných tabletiek na erekciu. Tak aby ste partnerovi viac neuškodili, ako pomohli.

Ako vedia pomôcť? 

Môžu mať podobné účinky na erekciu ako lieky. Ich veľkou výhodou v porovnaní s liekmi na erekciu je to, že nie sú viazané na lekársky predpis. Zároveň zahŕňajú aj viac rastlinných výťažkov a tým podporujú aj zdravie celého organizmu. V neposlednom rade výhodou tabliet na erekciu je aj to, že nemajú žiadne vedľajšie účinky, ako je to pri liekoch na erekciu. Zabudnite pri nich na závrat, zvracanie, či bolesti hlavy, ktoré môžu byť časté pri liekoch na erekciu. Aj u lekárov začal trend, že skôr odporúčajú tabletky na erekciu, ktoré sú bez vedľajších vplyvov na organizmus pacienta.

  Zlepšite svoju erekkciu so Zerexom



lieky na erekciu zväčšenie penisu podpora erekcie erekcia zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow