Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Zerex Kelp Morská Riasa sa postará o správnu funkciu štítnej žľazy: Plusom sú hormóny v rovnováhe

Autor článku: Jana Petrejová 05.07.2024 08:01 So Zerex Kelp Morská Riasa sa budete cítiť plná energie a vitality, čo si všimne i okolie. Foto: Pexels.com

Je veľká škoda, že morské riasy nie sú v našich končinách bežnou súčasťou stravy! Sila oceánu na ľudské zdravie miestami až šokuje. Vyskúšajte ju na vlastnej koži prostredníctvom produktu Zerex Kelp s obsahom hnedej riasy, ktorá je najlepším prírodným zdrojom jódu. Ide o nevyhnutný minerál na správnu funkciu štítnej žľazy, dá do poriadku hormóny v tele, no neoceniteľné účinky má aj u tehotných a dojčiacich žien. Čo všetko v sebe skrýva Zerex Kelp Morská riasa?

Zoznámte sa s nutričnou bombou. Taká je hnedá riasa kelp, ktorá patrí medzi najhodnotnejšie riasy. Tieto, na prvý pohľad dlhé žltkasté rezance, pokryté jemnými chĺpkami a slizom, obmývajú pobrežia Tichého oceánu a v Európe ich možno nájsť najmä v Severnom mori. Farmári ich zbierajú na jar a v lete, kedy dosahujú maximálnu dĺžku a nechajú ich prirodzene vysušiť na vzduchu alebo na priamom slnku. Môžu byť blanšírované a následne zakonzervované, alebo vysušené a rozdrvené na prášok. 

Čo obsahuje riasa kelp?

Vôbec nie je prehnané tvrdenie, že riasa kelp je veľkým nutričným pokladom s celým spektrom vitamínov, minerálov a stopových prvkov. Vďaka svojim účinkom sa často zaraďuje medzi superpotraviny. Práve tento produkt oceánu nájdete vo výživovom doplnku Zerex Kelp Morská Riasa, po ktorom sa jednoznačne oplatí siahnuť. 

Ak stále váhate, pozrite sa bližšie na nutričné zloženie riasy kelp:

  • Minerálne látky: jód, draslík, sodík, vápnik, selén

  • Vitamíny: vitamíny skupiny B, C, K

  • Množstvo vlákniny

  • Bielkoviny

  • Omega-3 mastné kyseliny

  • Niektoré antioxidanty

  • Minimum tuku

Prvenstvo si riasa kelp drží práve vďaka obsahu jódu. Len 1 gram rias môže skrývať do 2 500 mikrogramov minerálu. Ide o obrovské množstvo, keďže predstavuje približne 2 000 0 dennej odporúčanej dávky. 

Vďaka Zerex Kelp Morská Riasa bude štítna žľaza fungovať tak, ako má. Foto: Pexels.com

Objavte účinky Zerex Kelp Morská Riasa

Z toho vyplýva, že Zerex Kelp Morská Riasa nie je len obyčajný produkt výživy. Ide o výnimočný výrobok obohatený o jód. Predstavuje kľúč k získaniu pevného zdravia a harmónie. Výsledkom bude veľa energie a sily na trávenie chvíľ so svojimi najbližšími. To však nie je všetko. 

Správna funkcia hormonálneho systému

Riasa kelp obsahuje veľa jódu, ktorý sa podieľa na tvorbe hormónov tyroxín a trijódtyronín. Tým udržiava hormóny v rovnováhe. Štítna žľaza bude fungovať tak, ako má, keďže minerál zabezpečuje jej správnu funkciu. Vaše telo bude pracovať efektívnejšie a vy sa celkovo budete cítiť lepšie. 

Zlepšené trávenie a metabolizmus

Súvisí so s podporou hormonálneho systému v tele. Napomáha tým k regulácii metabolizmu, tvorbe energie a správneho vývinu organizmu. Trávenie bude pracovať efektívnejšie a taktiež je skvelým parťákom pri kontrole hmotnosti. 

Správna funkcia imunity

Keďže riasa kelp obsahuje tiež selén, spolu s jódom tvoria účinnú dvojku, ktorá vplýva na obranné zápalové procesy. Postarajú sa o normálne fungujúcu imunitu, čo môže prispieť k väčšej obranyschopnosti tela. 

Zdravie mozgu

Príjem jódu ocenia hlavne tehotné a dojčiace ženy, keďže tento minerál pôsobí nielen na ich zdravie, ale podporuje tiež optimálny vývin plodu a novorodenca. Ak má matka nedostatok tejto minerálnej látky, môže to viesť k vzniku vývinových porúch alebo nedostatočnej funkcii mozgu. 

Zdravá pokožka, vlasy a nechty

Dostatok jódu a správna funkcia štítnej žľazy idú ruka v ruke. Pozitívne vplývajú na zdravie pokožky i vlasov. Zerex Kelp Morská Riasa pomáha udržiavať pokožku hydratovanú a čistú a taktiež prispieva k ochrane vlasových folikulov a bráni ich poškodeniu a vysušovaniu. 

Zvoľte si svojho sprievodcu k zdraviu a šťastiu stelesneného v produkte Zerex Kelp Morská Riasa. Ide doslova o prírodný dar, ktorým obohatíte svoj hotmonálny systém, trávenie, metabolizmus, nervovú sústavu i pokožku. Odrazu budete mať viac času na to, na čom vám najviac záleží v živote. Na okamihy so svojimi najbližšími, ktoré si užijete plní smiechu, energie a sebadôvery. 

Zerex Kelp Morská Riasa je kľúčom k optimálnemu zdraviu a energii.



hormonálna rovnováha hormonálna hladina štítna žľaza imunita morská riasa
Magazín arrow
Magazín arrow