Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Zerex Chaga Extrakt ako kľúč k pevnej imunite: Elixír, ktorý sa postará o zdravie a vitalitu

Autor článku: Jana Petrejová 06.08.2024 13:07 Tešte sa zo života a užívajte si momenty s posilnenou imunitou vďaka Zerex Chaga.

Pocíťte silu prírody na vlastnej koži. Zerex Chaga Extrakt 40% predstavuje elixír, ktorý má čarovné účinky na imunitný systém a vitalitu. Vďaka tomuto produktu pocítite príval novej životnej energie, ktorá prejde každou vašou bunkou v tele. Odrazí sa to na každodennom prežívaní okamihov v kruhu svojich najbližších, s ktorými budete chcieť byť dlhé hodiny. Ide o kľúč k celkovému zdraviu srdca, pečene a tráviaceho systému.

Zerex Chaga Extrakt 40% sa stane vaším parťákom, ktorý vás bude sprevádzať na ceste v prežívaní plnohodnotného života. Ako napovedá názov výrobku, obsahuje hubu Chaga, ktorá je známa svojimi pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie. Hlavne ľudia na Sibíri si uvedomujú jej neoceniteľné benefity, keďže už celé stáročia popíjajú čaj na podporu imunitu. Huba je bohatým zdrojom prospešných látok, ktoré podporujú zdravie a vitalitu. Vďaka tomu je Zerex Chaga Extrakt 40% skvelý na podporu obranyschopnosti organizmu, zmiernenie zápalov a celkového zlepšenia pohody. 

Čo obsahuje chaga?

V hube možno nájsť viac než 200 rôznych biologicky aktívnych látok. Obsahuje esenciálne aminokyseliny, polysacharidy, polyfenolické látky a triterpenoidy lanostanového typu. Taktiež sa v nej nachádza vysoké množstvo melanínu, teda pigmentu, ktorý sa podieľa na jej farbe. Chráni tak pred poškodením slnečným žiarením. 

Ďalšie látky, ktoré obsahuje chaga:

  • Vitamíny B1, B2 a B3

  • Minerálne látky ako meď, zinok, vápnik, železo, mangán, horčík

  • Vláknina

  • Kyselina betulínová

  • Množstvo antioxidantov

  • Enzým superoxiddismutáza

Zerex Chaga vás nabudí životným elánom a pevnou imunitou. Foto: Pexels.com

Niektoré účinky huby chaga

  • Znižuje dlhotrvajúci zápal v tele - prispieva k stimulácii bielych krviniek, čím pomáha v boji s infekciami. 

  • Preventívne pôsobí na rakovinu - huba by mohla spomaliť nádorový rast, ako ukázali štúdie na zvieratách. Taktiež vedci prišli na to, že má preventívne účinky konkrétne na vznik pečeňového karcinómu. 

  • Pomáha pri cukrovke - znižuje hladiny glukózy v krvi, takže by mohla mať antidiabetický účinok.

  • Chráni pred vznikom aterosklerózy - má vplyv na zníženie “zlého” LDL cholesterolu a zvýšenie “dobrého” HDL cholesterolu, čím pôsobí ako ochrana na kôrnatenie ciev, teda na aterosklerózu.

  • Zabraňuje poškodeniu voľnými radikálmi - chráni srdce pred napádaním týchto molekúl. Znižuje tým oxidačný stres buniek, čím pôsobí antioxidačne. 

Ďalšie dôvody, prečo si vybrať Zerex Chaga Extrakt 40%

Produkt čerpá výhody práve z huby chaga, ktorú obsahuje. Vyniká tak množstvom zdraviu prospešných účinkov na ľudský organizmus. Pozrite sa na ďalšie z nich, ktoré vás presvedčia, že Zerex Chaga Extrakt 40% je trefou do čierneho.

  • Dodá nekonečnú energiu - zatočí s únavou, ktorá vás môže brzdiť v živote. Výsledkom bude energia a vitalita, ktorá vás pripraví na nové dobrodružstvá vo svojimi blízkymi. 

  • Podporuje srdce a pečeň - extrakt napomáha k zdravšiemu srdcu a pečeni, vďaka čomu budú pracovať efektívnejšie.

  • Prispieva k zdravému tráveniu - tráviaci systém bude v rovnováhe. Budete si môcť vychutnať chutné jedlo na rodinných oslavách bez toho, že by sa ozval žalúdok. 

  • Posilňuje imunitný systém - prispieva k obranyschopnosti organizmu, ktorý bude odolnejší voči chorobám a vírusom. 

Ak túžite po živote naplnenom zdravím, vitalitou a radosťou, Zerex Chaga Extrakt 40% si obľúbite na celej čiare. Aspoň sa budete môcť sústrediť na momenty so svojimi najbližšími a prežiť šťastný život bez chorôb a vírusov. 

Zerex Chaga vyniká množstvom zdraviu prospešných účinkov na ľudský organizmus.



chaga čaga huba zdravie účinky
Magazín arrow
Magazín arrow