Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Zakrivený penis : Trápi aj vás o niečo viac krivší penis? Nemusí to byť vždy dôvod na paniku ...

Autor článku: redakcia Zerex.sk 19.02.2015 00:00 zakrivený penis

Krivší alebo o niečo viac zohnutý penis? Dôvod na radosť alebo smútok? V skutočnosti platí, že každý mužský penis je mierne zakrivený. Je to dar od prírody. No v skutočnosti sú aj v celku netypické zakrivenia mužského pohlavného údu. Možno aj vy máte taký pohlavný orgán, ktorý je o niečo viac zohnutý smerom doľava (doprava) alebo smerom nahor (nadol). V našom článku sa na túto skutočnosť pozrieme podrobnejšie, snáď aj preto odhaliť napríklad aj to, čo na to hovorí opačné pohlavie.

Čo na to odborníci ... 

Všetko závisí od veľkosti zakrivenia. V prípade, že muž disponuje iba slabým zakrivením, nebude to mať žiadny nepriaznivý účinok na samotný intímny akt. Je zrejmé, že vagína slabé zakrivenie prijme v poriadku, pretože je flexibilná a ohybná. Zahnutie samotného penisu zapríčiňuje vzrušovanie po všetkých stranách ženskej vagíny, samozrejme najviac v smere zahnutia samotného údu.

Je zrejmé, že nemusia to byť vždy iba príjemné pocity jednak pre vás, či vašu partnerku. Všetko bude závisieť od stupňa ohnutia a samotnej veľkosti penisu. V niektorých situáciách je nevyhnutný zákrok lekára, ktorý musí samotný penis prispôsobiť napríklad aj kvalitnejšiemu intímnemu životu, ako aj ženskému telu. Zároveň sa však takýmto zákrokom môže ovplyvniť i samotná mužská erekcia. Tá môže byť silnejšia a kvalitnejšia, alebo na druhej strane slabšia a nevyhovujúca. Je to tak preto, lebo ako to už býva v každej oblasti, na jedného to bude mať lepší dosah, na druhého zase opačný efekt. Žiaľ s tým sa nedá nič robiť a je potrebné s tým rátať.

Príčiny zakrivenia ... 

Nie nadarmo sa hovorí, milí páni, nenoste príliš tesnú spodnú  bielizeň. Má to svoje opodstatnenie, nielen čo sa týka zakrivenia vášho pohlavného orgánu, ale aj samotnej funkcie a erekcieAk ste preferovali v čase svojho dospievania veľmi rozšírené priliehavé nohavice (slipy), ktoré vám nie raz tlačili na vaše prirodzenie, zabraňovali ste takto prísunu dôležitých živín do všetkých jeho častí. Následkom je samotné zakrivenie penisu a rovnako aj nepríjemné problémy s erekciou. Možno ste mali šťastie a vás sa to netýka, no väčšina mužov to nedá spočiatku najavo. Až vtedy, keď je už skutočne nutné ísť s pravdou von a nie je iné východisko, ako sa priznať k tomu, že je potrebné riešiť problémy s penisom a erekciou.

Prax hovorí za všetko ... 

Ak má jeden muž to isté, zakrivený penis, nemusí to byť vždy to isté. Nie je zakrivenie ako zakrivenie. Pokiaľ platí, že sex je príjemný napríklad so zakrivením smerom doľava (alebo doprava), nemusí to byť ale príjemné pri každej polohe. Avšak napríklad pri polohe na koníka môže spôsobovať zakrivenie do strán neopísateľné pocity pre ženu, ktorá môže dosiahnuť kvalitnejší orgazmus aj vďaka jednoduchšiemu nájdeniu bodu G. Ale napríklad zakrivenie smerujúce nadol nemusí však znamenať to isté. Ak si tá istá žena skúsi sex s takýmto zakrivením (smerom nadol), nemusí pociťovať vôbec nič.

V každom prípade pokiaľ sa skutočnosť ohnutého penisu dotýka aj vášho intímneho života, najlepšie bude si vždy skúsiť všetko, čo je príjemné vám obom. A následne praktizovať iba tieto akty a polohy. Nemusí to byť vždy iba o panike, ak ste náhodou zistili vy alebo vaša partnerka, že máte v nohaviciach o trochu viac „zakrivený“ penis do niektorej zo strán.



podpora erekcie penis sex
Magazín arrow
Magazín arrow