Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Erotogénne zóny muža

Autor článku: redakcia Zerex.sk 23.02.2014 00:00 Erotogénne zóny muža

Milé dámy, poznáte erotogénne zóny muža? Znie to možno zvláštne, pretože väčšinou muž nemá problém vzrušiť sa pri svojej partnerke, avšak aj muži majú svoje erotogénne zóny, ktoré treba poznať milé dámy. Tieto zóny dokážu muža vzrušiť natoľko, aby podal nadpriemerný výkon. Je to však aj skvelý spôsob, ako ho uvoľniť ako z neho dostať preč všetky povinnosti a myšlienky, ktoré ho zahlcujú. Ste pripravené oboznámiť sa, prípadne si prehĺbiť svoje vedomosti?

Najčastejšie uvádzané erotogénne zóny muža

Vzrušiť partnera na plné obrátky nemusí byť problém, ak ho už poznáte dostatočne dlho a viete, ako na neho. Pokiaľ však ešte poznáte aj jeho najcitlivejšie erotogénne zóny, budete to mať jednoduchšie. Dožičte mu nezabudnuteľné chvíle a pocity, na ktoré bude ešte dlho spomínať, hoc aj celé nasledovné dni. Zoznámte sa s tými „naj“ erotogénnymi zónami u muža.

Medzi najčastejšie uvádzané erotogénne zóny u muža patrí hrdlo, podbruško a penis. Určite však existuje aj mnoho iných miest, ktoré sú u muža tie „naj“ a ktoré ho dokážu oveľa viac vzrušiť. Predohra tak nemusí byť len stále tá istá pesnička dokola a Vy nemusíte robiť neustále to isté. Prečítajte si o miestach, ktoré ste možno nepoznali.

Pery

Ústa v tomto rebríčku „naj“ erotogénnych zón na tele muža, zaručene nemôžu chýbať. Predstavujú základnú erotogénnu zónu u muža. A ktorá časť úst je najcitlivejšia? Je to spodná pera a jej časť tesne pod ňou. Práve kvôli tomu, že je tam veľa nervových zakončení. Ak ho chcete skutočne dostať, koncom svojho jazyka mu dráždite jeho peru a po chvíľke ju začnite aj jemne cicať. Nemusíte sa báť aj jemného hryzkania.

Krk

A čo tak skúsiť dráždiť mu krk? To, čo mužov vzrušuje najviac na krku, je jeho predná časť. Silnejšie krúžte svojím jazykom vôkol jeho ohryzku. Uvidíte, čo to s ním spraví po chvíľke takejto masáže. Mnoho mužov má s tým problém sa potom v posteli ovládať. Prečo to neskúsiť aj u toho vášho?

Penis a semenníky, prekvapte ho!

Samozrejme, zabudnúť nemôžeme ani na jeho penis. Ale pozor, nezabudnite ani na jeho semenníky! Máte strach, či ostych pred partnerom, keď mu chcete chytiť jeho semenníky? Nemajte žiadne obavy. Práve pohlavné orgány a všetko vôkol nich, sú tou najcitlivejšou erotogénnou zónou na mužskom tele. Môžete dráždiť jednak penis, ako aj semenníky, prstami alebo celou rukou. Ak ho chcete prekvapiť viac, využite aj svoje prsia, ústa alebo aj horúce dlane.

Ďalšie erotogénne zóny na tele muža

Uši

Tak, ako aj u žien, aj u mužov platia niektoré miesta rovnako. Sú to napríklad uši, ktoré sú skutočne tak citlivé, že dokážu vyvolať krásny pocit vzrušivosti u muža. Ušká však nemusíte len jemne hrýzkať, môžete ich aj bozkávať a zapojiť do toho aj jazyk. Miesto si tu určite nájdu aj rôzne sexuálne frázy a slová, ktorá dokážu stimulovať okamžité vzrušenie. Dôležité je, aby ste našli ten správny spôsob, ktorý vzruší Vášho partnera pomocou masírovania či bozkávania uška.

Vlasy

Vlasy. Azda najznámejšia zóna u mužov, ale aj u žien. Vlasy neslúžia len na vytvorenie si pekného účesu, ale aj na dostatočné vzrušenie pred sexuálnym stykom. Vo vlasoch sa môžete „hrabať“ aj počas samotného sexu, čo mužov neskutočne vzrušuje. To isté platí aj naopak. Vlasov sa môžete dotýkať jemne, ale aj silnejšie, závisí to aj od preferencií, ale aj bodu, v ktorom sa pri sexuálnom styku nachádzate. Tak ako aj u vás, žien, tak aj mužom je príjemné dráždenie a masírovanie hlavy. Skúste mu prečesávať vlasy, tak ako to máte radi aj vy. Určite vám nepovie nie ...

Adamove jablko

Poznáte toto miesto? Najčastejšie sa venujete jeho bočným stranám krku, kde ho zasypávate pomerne často bozkami. Ale všimli ste si niekedy prednú časť jeho krku? Oblasť okolo takzvaného Adamovho jablka predstavuje nezmazateľné potešenie pre každého muža. Bude stačiť, ak jemne a pomaličky budete prechádzať od brady cez ohryzok až na miesto, kde sa spájajú kľúčne kosti.

Bradavky

Zabúdate na láskanie jeho bradaviek? Ak áno, je čas to zmeniť. Bradavky patria k najviac citlivým častiam na hornej časti tela muža. Sú mimoriadne vnímavé a citlivé na každý dotyk, obzvlášť ten ženský. Láskanie bradaviek ponúka každému mužovi silné a nezabudnuteľné vzrušenie. Bradavky mnohé ženy vyhľadávajú a sú takou povinnou zastávkou na ceste „tam dolu“, kde už pobudnú oveľa dlhšie. Predtým však treba partnera vzrušiť aj pomocou tejto erotogénnej zóny muža, ktorú obľubujú viacerí. Do bradaviek nemusíte len hrýzť, môžete ich aj bozkávať a jemne po nich prechádzať jazykom. Samozrejme, do tohto môžete zapojiť aj ostatné zóny na to, aby ste ho dokonale vzrušili. 

Perineum

Málo známa oblasť, avšak mužmi veľmi obľubovaná je perineum. Hovoríme o oblasti, ktorá sa nachádza medzi semenníkmi a konečníkom. Určite je to skvelý spôsob, ako vzrušiť muža počas predohry, ale aj ako dostať z neho čo najlepší orgazmus práve pred jeho vyvrcholením. Túto zónu môžete mierne stláčať alebo sa jej krúživým pohybom dotýkať. Môžete na to použiť Vaše prsty, ale aj jazyk. Záleží len na Vašej fantázií.

Prsty na rukách

Prekvapené? Prsty na rukách nie sú nie príliš využívanou erotogénnou zónou. Často slúžia len na to, aby ste sa erotogénnej zóny dotýkali, ale nie priamo na to, aby práve toto bola erotogénna zóna. Určite sa však dajú brušká prstov využiť aj inak. Nehovoriac o tom, že cmúľanie prstov Vášho partnera môže evokovať, že dnes sa môže tešiť na orálny sex. Skúste to! Muži milujú cmúľanie a lízanie prstov, nakoľko táto aktivita je podobná cmúľaniu a lízaniu mužského penisu. Určite si to partner podobne spojí a jeho vzrušenie oveľa viac narastie. Nech už je partnerova erotogénna zóna kdekoľvek, určite by ste ju mali poznať a mali by ste ju využívať pri sexuálnych hrách.

Chrbát

Áno, aj chrbát je erotogénnou zónou muža. Doprajte si viac času aj na jeho chrbát. Premasírujte mu zadnú časť pliec a tela.

Masáž ako predohra, to je výborný nápad a isto to ocení aj on. Pozorujte jeho reakcie na každý váš pohyb po jeho chrbte. Prisuňte sa so stehnami k jeho bokom. Prejdite mu nechtami po jeho pokožke aj viackrát za sebou. Postupne zvyšujte obrátky v pohyboch. Nebojte sa pritlačiť a rovnako využite aj svoj jazyk v rámci svojich hier s jeho chrbtom počas masáže. Bozkávajte aj jeho šiju. Takto so všetkým mu pripravíte to, na čo čaká každý muž v rámci predohry. 

Zapojiť môžete aj olizovanie a prechádzanie pomocou palcov po celej jeho chrbtici. Určite sa mu to bude páčiť a je možné, že bude chcieť ešte viac, masáž aj ďalších jeho erotogénnych zón, ktoré má nižšie.

Záverom

Spokojnosť v intímnom živote značí spokojnosť aj vo vašom celom vzťahu. Experimentujte a skúšajte všetko, čo môže priniesť aj vášmu partnerovi viac potešenia, uvoľnenia a radosti zároveň. Čo vy na to, budete jeho poslušnou milenkou, ktorá mu ponúkne aj niečo nové a vzrušujúcejšie, ako inokedy?



podpora erekcie o mužoch orálny sex predohra vzrušenie
Magazín arrow
Magazín arrow