Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Spoznajte jeho/jej erotogénne zóny podľa znamenia!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 02.03.2016 00:00 erotogénne

Zoznam najcitlivejších miest na mužskom a ženskom tele tu a teraz. Spoznajte všetky erotogénne zóny podľa jednotlivých znamení. Zintenzívnite si aj vy celkový pôžitok v posteli vďaka odhaleniu najcitlivejších mužských a ženských miest na tele ...

Erotogénne zóny podľa znamenia

Baran

Muž / Žena: Najviac citlivými erotogénnymi zónami mužov Baranov sú tvár a hlava. U žien sú erotogénnou zónou predovšetkým ústa - bozky na zatvorené viečka vyvolávajú neopísateľné zimomriavky. Potrpia si na masáži hlavy, ako aj na bozkoch cielených na pery a uši. Nepohrdnú ani hladkaním čela a vlasov.

Býk

Muž / Žena: Oboch vzrušujú dotyky na šiji. Muža Býka obzvlášť vzrušuje ženský zadoček a sex zozadu. U žien je to predovšetkým krk a jeho zadná časť (šija).

Blíženci

Muž / Žena: Erotogénne zóny Blížencov tvoria celé ruky až po plecia a tiež aj prsty.

Rak

Muž / Žena: Obaja obľubujú sex vo vani s horúcou a silno voňajúcou vodou. Erotogénne zóny na ich tele sú ukryté v okolí bradaviek a na prsiach. Muž obľubuje okrem toho aj hladkanie po chrbte a vnútornej strane stehien.

Lev

Muž / Žena: Muži v znamení Leva majú najviac citlivých miest práve na vnútornej strane stehien, chrbte a bokoch. „Levice“ zvlhnú pri oblizovaní uší, tváre, hrdla a vnútornej strany stehien.

Panna

Muž / Žena: Muža a ženu v znamení Panna vzrušuje predovšetkým citlivé hladkanie po bruchu, hrudi a zároveň aj miest pod bruchom nižšie. Vyžadujú dlhú predohru a klasické polohy.

Váhy

Muž / Žena: Erotogénnou zónou muža a ženy v znamení Váhy je najmä dolná strana chrbta. Snívajú o sexe v trojici, žena "Váha" rada „uspokojí“ muža aj prsiami a rada sa pritom sleduje v zrkadle.

Škorpión

Muž / Žena: Ich najcitlivejšími miestami na tele sú predovšetkým pohlavné orgány, konečník a rovnako aj pokožka ako celok. Radi používajú pri sexe hračky na oživenie.

Strelec

Muž / Žena: Muž Strelec má svoje citlivé miesta ukryté na hrudi, krku, v bokoch a vnútornej strane stehien. U ženy „strelkyni“ zabodujete dráždením jej zadočku a stehien. Majú sklony aj ku kolektívnemu (skupinovému) sexu.

Kozorožec

Muž / Žena: Muži v znamení Kozorožec sú veľmi výkonní v posteli. Ich erotogénnymi zónami sú vlasy, krk, hruď, boky a taktiež „mužská pýcha“. Ženy v tomto znamení majú najcitlivejšie miesta na vnútornej strane rúk a stehien.

Vodnár

Muž / Žena: U mužov "vodnárov" hľadajte erotogénne zóny na chodidlách, nohách, na chrbte a genitáliách. Milujú voňavý kúpeľ a otieranie sa o telo druhého partnera.

Ryby

Muž / Žena: Nakoniec znamenie ryby. Ich erotogénnymi miestami sú bradavky, krk, jeho zadná časť (šija), prsia a genitálie. Radi privoniavajú aj k sexu s prvkami sadomasochizmu.

Zvýšte svoje libido



zvádzanie vzrušenie milovanie dráždenie
Magazín arrow
Magazín arrow