Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

(Z)dravo Podcast

Poznáte slovenské superpotraviny? | Podcast

27.05.2021 00:00 poznate-slovenske-superpotraviny

Viete, ktoré rýdzo slovenské jedlá by nemali chýbať vo vašom zdravom jedálničku?

Lacné superpotraviny na dosah

Ak chcete jesť zdravo, zväčša máte pocit, že to môže zdevastovať vašu peňaženku. Ale! Dá sa to aj lacnejšie. Dnešnou témou sú slovenské superpotraviny, ktoré jednoducho urobia váš život o čosi zdravším. Stačí ich zaradiť do jedálnička. A dokonca - možno ich už nevedomky konzumujete! 

Ktoré to sú tie naše slovenské superpotraviny?

Slovenskými superpotravinami môžeme označiť napríklad kapustu či pohánku. Poskytneme vám zoznam toho, na čo by ste pri nákupe alebo pri pestovaní nemali zabudnúť. Slovensko má priam ideálne podmienky na dopestovanie kvalitných a zdravých potravín. Spomeňme si preto na rady od našich starých mám - neraz mali pravdu, keď vraveli, čo treba denne zjesť, aby sme boli zdraví!

Vieme zdravé potraviny správne konzumovať?

Už ste mnohokrát počuli, že varením a pečením potraviny jednoducho strácajú hodnotné živiny. Je to naozaj tak? Dozviete sa aj to, ako pripraviť tieto superpotraviny takým spôsobom, aby nestratili svoje “supervlastnosti”.

Naša hosťka prezradí, prečo jedáva jedno jablko denne


Hosťkou podcastu je Zuzana Líšková, ktorá je expertka v oblasti zdravej výživy, študovala v zahraničí, v centre Medibalance sa venuje redukcii hmotnosti a metabolickej rovnováhe svojich klientov. A je to veľmi príjemná žena, ktorá vám rada odovzdá svoje know how. 
 

👇 Zdravé počúvanie, priatelia!

Túto epizódu podcastu (Z)dravo nájdete aj na:



Magazín arrow
Magazín arrow