Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom "Žaba"

10.02.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvom Žaba

Spomínali sme v našom článku „Úvod do tajomstiev Kámasútry“, že postupne sa budeme venovať na našom blogu už konkrétnym polohám. Začneme s polohou „Žaba“. Je možné, že množstvo mužov (ale i žien) túto polohu pozná, obľubuje a dokonca aj praktizuje. Existuje však veľa chlapov, či žien nepozná túto sexuálnu polohu alebo ju praktizujú nesprávne. I kvôli uvedeným dôvodom radi priblížime túto polohu spolu s návodmi a tipmi pre jej správne praktizovanie, ako to káže aj bohyňa Kálí.

Podstata polohy Žaba

V úvode zhrnieme podstatu tejto polohy, následne si popíšeme podrobnejšie samotné úkony. Príjemný pocit pri praktizovaní tejto polohy prebýva v kontraste pohybu a pokoja. Partner (muž) sa ustavične pohybuje, naopak partnerka (žena) zotrváva v nezmenenej polohe, čiže v pokoji. Pevne zoviera iba svaly jej „yoni“ (pošvy) s cieľom ustavičnej gradácie partnerovho vytrženia.

Po úvodnej predohre, krok za krokom pri stupňujúcom sa vzrušovaní a tiež rastúcej žiadostivosti, muž počas silného vrcholu silno vyroní semeno z jeho „lingamu“ (penisu). V polohe „Žaba“ muž skutočne docieli intenzívne (hlbšie) vniknutie. Podmienkou však pre muža zostáva, že musí mať dobre posilnené stehenné svaly, v opačnom prípade to bude pre neho trápenie spojené s veľkou námahou a nie relaxom. Možnou alternatívou, ak sa muž vyčerpá je, že sa posadí dozadu a nechá svoju partnerku pohybovať sa v jeho lone.

Poloha Žaba - postup

Na začiatok pred realizáciou tejto polohy nezabudnite povyrovnávať vankúše a periny na mieste, kde chcete praktizovať túto polohu, najčastejšie v posteli (avšak fantázii sa medze nekladú). Je možné, že spomínané vankúše budú treba v prípade nutnosti nadvihnúť telo partnerky (keď bude ležať na chrbte), aby bolo možné do jej tela jednoduchšie a intenzívnejšie preniknúť s nadobudnutia vášnivejších zážitkov. Zozačiatku je partner v polohe na kolenách, ktoré sú dostatočne roztvorené a roztiahnuté. Potom sa partnerka usadí na mužove kolená a to tak, že nohy bude mať cez jeho stehná. Takto sa dokážu obaja partneri zasypávať bozkami a postupne tak zvyšovať vášeň.

Stáva sa, že už v tejto polohe žena dosiahne prvé svoje vyvrcholenie. Ak sa žena rozhodne, že je tá správna chvíľa, pristúpi k tomu, že si mužov „lingam“ zasunie do svojej „yoni“. Je zrejmé, že jej telo po silnom predchádzajúcom dráždení, bude mimoriadne schopne vnímať a prijímať vonkajšie popudy a reagovať na ne. Žena zostáva zakvačená rukami vôkol partnerových pliec.

Potom sa pustí do slabého kolísania, pritom pevne zoviera a povoľuje napätie svalstva vo svojej „yoni“. V závere tejto polohy partner uloží svoju partnerku na periny s vankúšmi a pažami sa zošuchne dolu, až k jej dolnej časti chrbta, kde sa chrbtica kríži so ženinou panvovou kosťou. Cieľom mužovej aktivity je, aby si svoju partnerku podložil pod trupom a jej bokmi. Súčasne je dovolené, aby muž počas tejto polohy nadvihol ženskú panvu smerom k sebe a prudko si ju narážal až po svoje boky, ale podmienkou je mäkké pritláčanie.

Tak a sme na konci odhaľovania tajomstva polohy „Žaba“. Veríme, že ju pri ďalšom spoločnom sexe so svojou partnerkou, či partnerom radi vyskúšate. Ak ste ju už aj náhodou niekedy v posteli praktizovali, je možné, že sme čosi v rámci tejto zaujímavej sexuálnej polohy pre vás doplnili.

Záverom

V samom závere už len toľko, aj keď by sa mohlo na prvý pohľad zdať, že sa jedná výlučne o dominantnú polohu muža (partnera), nie je tomu tak. I keď sa partner nachádza počas tejto polohy v hornej časti, partnerka je schopná určovať ráz „spoločného“ aktu. Tajomstvo tejto ženskej sily spočíva v sile svalstva jej „yoni“, pričom tá sa roztvorí viac do šírky a tým sa viac dokáže nakláňať smerom k partnerovi alebo od neho. Tým narastá samotné vzrušenie pre oboch! Tak teda toľko k dnešnej polohe „Žaba“ a už v týchto dňoch  pre vás pripravujeme článok o ďalšej polohe z dielne čarovnej Kámasútry, ktorý si  rovnako môžete prečítať na našom webe zerex.sk/blog .

© autor J.G. 6. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow