Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Krása

Zerex kofeínový šampón zabráni mužskej plešatosti: Výsledkom sú husté a zdravé vlasy

Autor článku: Jana Petrejová 09.07.2024 13:06 Husté vlasy nemusia byť snom, stačí im dopriať tú správnu starostlivosť. Foto: Pexels.com

Nenadelila vám príroda hustejšie vlasy? Ukážte jej, kto je tu pánom! Sebavedomia budete mať na rozdávanie a to už ani ni je reč o samotných vlasoch. Zerex kofeínový šampón vás zbaví obáv o svoju korunu krásy a stane vašou zárukou, že vám vypadávanie vlasov neprerastie cez hlavu. Zamávajte z diaľky riedkej hrive a vykročte do nového života s novým účesom a dobrým pocitom.

Odložte čiapky

Zerex kofeínový šampón sa stane vašou záchranou, ktorú ocení koruna krásy. Už žiadny strach a skrývanie sa pred svetom, keď zložíte z hlavy štýlový doplnok v podobe čiapky alebo klobúku. Pod nimi je totiž klenot, ktorý by ste nemali tajiť. Veľká škoda, ak ho neuvidí vaše okolie po pravidelnom používaní produktu Zerex kofeínový šampón. Vyvetrajte husté vlasy v exteriéri a užívajte si prítomný čas so svojimi najbližšími. Čoskoro si na čiapky ani len nespomeniete a vy sa budete pýšiť kvalitnou hrivou. Vypadávanie vlasov, kvôli ktorému ste zbierali chumáče z umývadla a zo sprchy, už nebude také citeľné. Budete mať o starosť menej!

Odhaľte vnútro produktu

Zerex kofeínový šampón obsahuje prírodné, účinné zložky vrátane týchto:

  • Kofeín - prispieva k redukcii pôsobenia dihydrotestosterónu (DHT), ktorý sa podieľa na mužskej plešatosti.

  • Keratín - napomáha k dlhodobému lesku a kvality vlasov.

  • Panthenol - obnovuje rovnováhu pH vlasov a pokožky hlavy.

  • Arginín - zvyšuje množstvo oxidu dusnatého v tele, čím pomáha zlepšiť zásobovanie krvou až ku korienkom vlasov a podporuje tak ich rast.

  • Kokosový glukozid - prírodný emulgátor a jemná, povrchovo aktívna látka z kokosového oleja, ktorá posilňuje vlasy a čistí pokožku.

Krásna hustá hriva je vašou devízou! Foto: Pexels.com

Dodá vlasom vzpruchu

Keď sa povie kofeín, mnohí si hneď spomenú na kávu, ktorá naštartuje ich telo i myseľ. Dokonca sa presadzuje aj v oblasti chudnutia. Málokto však vie, že podobne pôsobí aj vlasy! Dokáže ich vzpružiť a oživiť. Kofeín jednoznačne patrí aj do kozmetického priemyslu a nevynecháva ani šampóny, kondicionéry a masky. Medzi najväčšie výhody kofeínu, čo sa týka vplyvu na vlasy, je podpora ich rastu, zjemnenie a lesk. 

Niet divu, že kofeínové šampóny na vlasy sa stávajú čoraz populárnejšími. Kofeín pôsobí aj na lepšie prekrvenie pokožky hlavy, čo má za následok absorpcia viac živín do vlasov, ktoré stimulujú ich rast. Taktiež ich posilní a zmäkčí, vďaka čomu bude vaša hriva vyzerať pekne a zdravo. 

Podporuje rýchlejší rast koruny krásy

Nielen kofeín má na to vplyv. Do popredia vstupuje aj obsiahnutý panthenol, ktorý sa pri aplikácii na pokožku hlavy a vlasov mení na kyselinu pantoténovú. Tá vstupuje hlbšie do vlasových korienkov a jednotlivých pramienkov, čo má za následok pevné vlasy, ktoré rastú rýchlejšie. 

Zmierňuje vypadávanie vlasov

Spomínaný kofeín pôsobí ako blokátor DHT, ktorého vyššie hladiny môžu nepriaznivo vplývať na vlasové korienky a poškodiť ich. Zvyšujú tak riziko, že sa objaví plešatosť

Postará sa o kvalitu hrivy

Obsah keratínu v šampóne má na svedomí pevnejšie, pružnejšie a lesklejšie vlasy. Vyhladzuje vlasové kutikuly a prospieva ich kvalite. 

Vybuduje odolnosť pred poškodením

Do hry opäť vstupuje obsiahnutý keratín, ktorý zabraňuje štiepeniu končekov a lámaniu. Pri fénovaní alebo farbení tak budú vlasy odolnejšie pred poškodením. 

Hydratuje vlasovú pokožku

Panthenol, ktorý sa inak nazýva ako vitamín B5, je účinným vitamínom na poškodené a vysušené vlasy. Má zvlhčovaciu schopnosť, dokáže uzamknúť vodu vo vlasoch, čím ich udržuje hydratované. Automaticky to platí aj s pokožkou hlavy. Navyše, voda vo vlasovom vlákne zväčšuje jeho priemer, takže koruna krásy vyzerá opticky hustejšia. 



zdravé vlasy starostlivosť o vlasy vlasy šampón proti vypadávaniu vlasov zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow