Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Zerex Čaj Potencia/Povzbudenie prispeje k zvýšeniu libida a chuti na sex: Čo ešte dokáže?

Autor článku: Jana Petrejová 09.08.2024 08:04 Plnohodnotné chvíle vo dvojici sa ničomu nevyrovnajú, užívajte si ich plnými dúškami. Foto: Pexels.com

Niekedy stačí pár milých slov či objatie, jednoducho menšie gestá ako dôkaz vašej lásky. Alebo si dopriať oddych a pár dúškov lahodného čaju s prímesou afrodiziák! Zerex Čaj Potencia/Povzbudenie dodá intímnym chvíľkam vo dvojici vášeň a prinesie viac radostných chvíľ. Udržte si vzácnosť s partnerom aj po rokoch vzájomného spolužitia a taktiež tú iskru, ktorá vo vašom vzťahu nevyhasne. Dopomôcť vám k tomu môže obyčajný čaj s neobyčajnými účinkami, za ktorým stojí jeho zloženie.

Ste si vaším vzťahom istí? Ak je vaša odpoveď jednoznačne “áno”, nie je na škodu si niektoré rituály udržať a za žiadnych okolností ich nevynechať. Tým sa spolunažívanie vo dvojici viac upevní a váš partner aspoň bude mať dôkaz, že mu na vás naozaj záleží. Čo tak si dopriať nerušený spoločný čas so šálkou chutného čaju v ruke a so zapálenými sviečkami naokolo pre príjemnú atmosféru? Je jasné, ako to dopadne. Budete si užívať pohladenie jeden od druhého a zažijete vzrušujúce momenty, ktoré sa budú opakovať zakaždým, keď si dáte Zerex čaj Potencia/Povzbudenie.

Tajomstvo spočíva v originálnej receptúre

Ak sa pýtate, čím je čaj výnimočný, jeho tajnou zbraňou je obsah. Nájdete v ňom tradičné bylinky, ktoré prispievajú k udržaniu vašej životnej “iskry”. Navyše, vitalita stúpne na vyššiu úroveň! Táto originálna receptúra robí, na prvý pohľad, z bežného nápoja, unikátny čaj, vďaka ktorému si vychutnáte nielen jeho chuť, ale hlavne krásy spoločného intímneho života. Zloženie tvoria tradičné bylinky ako kotvičník zemný, vres obyčajný, pupočník ázijský a iné. Podporia intímne okamihy vo dvojici, ktoré sú veľmi dôležitým pilierom šťastného a spokojného vzťahu. Príjemným bonusom je podpora celkového výkonu, čo oceníte v práci i pri tréningu. 

Objavte vnútro produktu:

Kotvičník zemný

Toto prírodné afrodiziakum sa nazýva “zelená viagra”, za čo môžu jeho priaznivé účinky, ktoré využijete za dverami spálne. Nejedna štúdia ukázala, že má blahodárny vplyv na sexuálnu výkonnosť. Podpora libida je samozrejmosťou, okrem toho zvyšuje hladinu testosterónu, čím zlepšuje sexuálny výkon u mužov. Máloktorá bylinka sa môže pochváliť toľkými zdravotnými benefitmi ako kotvičník! Tým sa nemyslia len výhody, ktoré si budete užívať vo dvojici. Bylinka totiž zvyšuje celkovú vitalitu, znižuje hladinu cholesterolu a zlepšuje hormonálnu rovnováhu organizmu. Taktiež upravuje krvný tlak a vďaka svojim močopudným účinkom je vhodná na užívanie pri ochoreniach obličiek. Má pozitívny vplyv aj na psychiku, keďže potláča depresie, podráždenosť a reguluje zmeny nálad. 

Správna zmes byliniek sa postará o nezabudnuteľnú noc. Foto: Pexels.com

Vres obyčajný

Táto bylinka sa často používa ako doplnková terapia pri chorobách vylučovacích orgánov a zápaloch obličiek. Jej priaznivé účinky boli odhalené tiež pri obličkových kameňoch a zápale močového mechúra. Taktiež má pozitívny účinok na funkciu prostaty. Ocenia ho aj tí, ktorí trpia nespavosťou, keďže upokojuje nervovú sústavu.

Pupočník ázijský

Obsahuje látky, ktoré fungujú ako silný antioxidant. Z toho vyplýva účinok bylinky, ktorý spočíva v spomaľovaní poškodzovania buniek súvisiacich so starnutím. Podľa niektorých štúdií taktiež podporuje hojenie rán tým, že posilňuje pokožku a prekrvuje ju v mieste poranenia. Potvrdené boli aj benefity pupočníka na mozgovú činnosť a mentálne zdravie. Pôsobí upokojujúco, tlmí nervozitu a zmierňuje stres. 

Slez maurský

Na prvý pohľad vyzerá krehko, no v skutočnosti preukazujú liečivú silu. Obsahuje množstvo látok, ktoré pozitívne vplývajú na pokožku. Taktiež poskytuje upokojuje mierne dýchacie ťažkosti a poskytuje úľavu od príležitostného kašľa a podráždenia. Okrem účinkov na dýchani je slez uznávaný pre svoje blahodárne pôsobenie na podporu trávenia. Ide o skvelú voľbu, ak potrebujete upokojiť svoj žalúdok . 

Damiána

Bola používaná už v dobách Mayskej civilizácie. Už vtedy vedeli ľudia o jej afrodiziakálnych účinkoch. Ide o skvelý povzbudzujúci prostriedok pre ženy i mužov. Navodí duševnú pohodu, podporuje normálne kognitívne funkcie a pomáha udržiavať dobré sexuálne vzťahy. Zvyšuje sexuálnu túžbu a je výborná pre mužské i ženské libido. 

Spravte si svoj rituál po náročnom dni, kedy si doprajete spoločný čas. Relax pri popíjaní chutných byliniek navodí tú správnu atmosféru a prispeje k vitalite vášho vzťahu. Budúcnosť vášho vzťahu plného iskier a vášne je vaša. Pripite si šálkami s chutným čajom!

Zerex Čaj Potencia/Povzbudenie dodá tú správnu iskru, ktorá vám chýba za dverami spálne. Foto: Pexels.com



potencia bylinky na potenciu tabletky na potenciu lieky na potenciu
Magazín arrow
Magazín arrow