Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Zerex Čaj chrípka/prechladnutie sľubuje pokojný spánok i ochranu pred virózami: Prečo po ňom siahnuť?

Autor článku: Jana Petrejová 12.06.2024 08:21 Vychutnajte si lahodnú chuť čaju a užívajte si benefity, ktoré zvýšia odolnosť vášho tela pred chorobami. Foto: Pexels.com

Nenechajte sa zaskočiť chrípkovým obdobím. Dajte na frak vírusom, ktoré zúria všade naokolo a ostatných zložia na posteľ. Vy budete na rozdiel od nich o krok vpred vďaka produktu Zerex čaj chrípka/prechladnutie. Každý má právo užívať si zimné alebo letné radovánky bez akejkoľvek choroby. Nič nenechajte na náhodu a zásobte sa čajom, ktorý je zárukou plnohodnotne strávených chvíľ so svojimi najbližšími bez strachu o zdravie. 

Bylinky ako podpora zdravia

Už naše staré mamy si boli vedomé liečivej sily byliniek, ktoré používali na liečbu a zmiernenie symptómov rôznych zdravotných ťažkostí. Nezáleží na tom, či išlo o boľavé kĺby, zuby, pokazený žalúdok alebo prechladnutie. Mnohí si to čoraz viac uvedomujú a zaraďujú bylinky do svojej domácej lekárničky. Niektorí im dokonca dávajú prednosť pred klasickými liekmi, no v závislosti od závažnosti zdravotného stavu je potrebné informovať sa u svojho lekára. Často sú bylinky minimálne podpornou liečbou popri klasickej, ktorá môže skrátiť priebeh ochorenia alebo zmierniť prejavy. 

Viac než len obyčajný čaj

Cítite, že niečo na vás lezie? Všetci naokolo kýchajú a sťažujú si na oslabenú imunitu? Je na čase vytiahnuť účinný arzenál v podobe produktu Zerex čaj chrípka/prechladnutie.

Nejde o bežný čaj, ale o elixír zdravia, ktorý vytvára bohatá zmes liečivých látok z viacerých byliniek. Mäta prieporná, skorocel kopijovitý, baza čierna a rebríček obyčajný sa navzájom dopĺňajú a zdvojnásobujú účinky čaju. Nielenže sú spoľahlivou ochranou pred vírusmi, ale vďaka lahodnej chuti si užijete pohodu pri dobrej knihe alebo s rodinou. 

Relax pri šálke dobrého čaju, ktorý má príjemný benefit spočívajúci v obranyschopnosti organizmu, je na nezaplatenie. Foto: Pexels.com

Prvou bylinkou, ktorá prispieva svojimi účinkami v boji proti chrípke a prechladnutiu, je mäta prieporná. Vitamíny A, B1, B6 a C a taktiež minerály vrátane železa, vápnika, draslíka a horčíka robia z bylinky ideálneho parťáka, ktorý nechá virózy za dverami. Taktiež prospieva tráveniu a zabezpečí pokojný spánok. K mäte sa pripája skorocel, ktorý priamo pôsobí na dýchacie cesty. Stimuluje vykašliavanie hlienov, poskytne úľavu pri podráždení hrdla a hlasiviek a detoxikuje organizmus. 

Baza čierna vás očarí nielen príjemnou vôňou a chuťou. Podporuje odhlieňovanie, čistí tráviaci trakt od toxických látok a podpora prirodzenej obranyschopnosti tela je ďalším jej benefitom. Ak vám táto trojica nestačí, dotvára ju rebríček obyčajný, ktorý zvyšuje fyziologickú odolnosť organizmu. Zmierňuje príznaky pri podráždenom a boľavom hrdle a taktiež by mohlo ísť o účinnú náhradu uspávaniek. Ideálny na prechladnutie, keď vám strpčuje dni nekonečné kýchanie smrkanie do vreckoviek. 

Imunita počas celého roku

Stavte na klasický slovenský výrobok s tradičnými bylinkami. Vaše prirodzená imunita zažije vzkriesenie, čo pocítite na vlastnej koži. Zatiaľ čo iní budú musieť rušiť aktivity kvôli nečakanému spoločníkovi, ktorý k nim zavítal, zvanom prechladnutie alebo chrípka, vy otvoríte dvere svojim najbližším alebo rodine a privítate ich s úsmevom na tvári a pevným zdravím. Viete si predstaviť, že to takto bude počas celého roku? Zerex Čaj chrípka/prechladnutie oceníte v ktoromkoľvek ročnom období. 

Zerex Čaj chrípka/prechladnutie sa stane vaším ochranným štítom pred vírusmi a chorobami. Foto: Pexels.com



čaj na ukľudnenie čaj chrípka prechladnutie imunita
Magazín arrow
Magazín arrow