Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Zerex BIO Zelený jačmeň zbaví telo zápalov: Postará sa nielen o silnejšiu imunitu

Autor článku: Jana Petrejová 23.05.2024 13:07 Nadýchnite sa a užívajte si pevné zdravie vďaka produktu Zerex Zelený jačmeň.

Elixír zdravia i krásy. Tak je označovaný zelený jačmeň, po ktorom ľudské telo zažije obrovský príval zdraviu prospešných látok. Výsledkom je posilnený imunitný systém, čo je alfou a omegou počas celého roka, ak chcete byť fit a tráviť čo najviac pokojných alebo aktívnych chvíľ v kruhu svojich najbližších. Superpotravina ukrytá v produkte Zerex BIO Zelený jačmeň je odpoveďou na otázku, ako sa účinne vyhýbať vírusom a chorobám a udržať svoje zdravie v top forme. 

Využije ho celá rodina

Vo výživovom doplnku sa nachádzajú sušené listy zeleného (mladého) jačmeňa. Vďaka tomu obsahuje organicky viazané vitamíny, minerálne látky a tiež stopové prvky, ktoré pôsobia na ľudský organizmus priam blahodarne. Je jedno, či zápasíte s oslabenou imunitou, častými chorobami alebo máte doma niekoho, kto je alergikom. Zelený jačmeň je pre celú rodinu a predstavuje podporu zdravia, a tým aj príjemných okamihov so svojimi najbližšími. 

Preč so zápalmi

Zerex BIO Zelený jačmeň je prirodzeným spôsobom, ako zmierniť príznaky sezónnych alergií. Zápal v tele nebude mať šancu! Ten totiž môže spustiť chorobu alebo zdravotný problém. Jeho protizápalové účinky spôsobujú zmiernenie prejavov pri ekzémoch, akné či psoriáze. Možno ho považovať na výbornú prevenciu, vaše telo bude čerpať z produktu len to najlepšie a zabezpečí si prísun prospešných látok. 

Zelený jačmeň patrí medzi superpotraviny, hľadajte ho vo výživových doplnkoch! Foto: Pexels.com

Už dve alebo tri čajové lyžičky denne tohto zeleného prášku splnia svoju úlohu! Dôležité je, dopriať si zelený jačmeň v kombinácii so studenými jedlami alebo tekutinami. Teplo totiž neutralizuje jeho aktívne enzýmy. 

Ďalšie účinky zeleného jačmeňa

  • Detoxikačný účinok - vyniká čiastiacou schopnosťou a stimuluje vylúčenie odpadových látok z tela.
  • Podpora kardiovaskulárneho systému - má priaznivý vplyv na podporu tvorby červených krviniek a bojuje proti nežiadúcemu cholesterolu.
  • Prispieva k zdravej pokožke - predchádza príznakom starnutia a podporuje tvorbu kolagénu.
  • Vplyv na cukrovku - zlepšuje krvnhý obraz a znižuje hladinu glukózy v krvi. 

Pre každého bez výnimky

Privítajte lepšiu obranyschopnosť tela a menej voľných radikálov. Látky, ktorým môžete poďakovať, sú betakarotén, vitamíny C, E, B1, B2, B3, B6, biotín, kyselina listová, kyselina pantoténová a cholín. Účinky Zerex BIO Zeleného jačmeňa si môžu užívať aj diabetici a vegáni, keďže ide o produkt ekologického poľnohospodárstva. Každý si zaslúži mať po ruke účinného pomocníka na imunitu, ktorý prinesie viac svetlejších chvíľ do života bez akýkoľvek bolestí a nepríjemných pocitov. 

Zerex Zelený jačmeň vás nabije zdraviu prospešnými látkami vrátane vitamínov a minerálov.



zelený jačmeň imunita zlepšenie imunity podpora imunity zápal
Magazín arrow
Magazín arrow