Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Ženšen nielen na imunitu, ale i na plodnosť a potenciu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 02.06.2017 00:00 ženšen

Keď sa povie ženšen, pravdepodobne vám ako prvé napadne slovo imunita. Tento zázračný životabudič z Ázie však dokáže oveľa viac, než len zažehnať hroziacu nádchu či prechladnutie. Je skvelým pomocníkom pre páry, ktoré sa usilujú o splodenie bábätka. Podľa štatistík má na Slovensku problémy s počatím dieťaťa približne každý siedmy pár. V polovici prípadov je za tým problém muža. Znížená plodnosť môže byť spôsobená prirodzeným poklesom testosterónu, zdravotnými problémami (urologické a pohlavné choroby, hormonálna nerovnováha…) alebo civilizačnými faktormi ako je stresujúce zamestnanie, nedostatok pohybu (sedavé zamestnanie) ale aj fajčenie cigariet či nadužívanie alkoholu. Práve pánom môže pri zlepšovaní plodnosti pomôcť stáročiami overené prírodné afrodiziakum – koreň ženšenu.

Ako pôsobí ženšen na psychiku muža?

Medzi priaznivé účinky tejto bylinky patrí predovšetkým fakt, že zmierňuje úzkosť a dodáva energiu. Ak ste permanentne vyčerpaní z práce, dajte si namiesto kávičky ženšenový čaj (nekombinujte ho s kofeínom). Vylepšuje náladu a pomôže vám, uvoľniť sa - pustiť starosti z hlavy. Zlepšuje tiež kvalitu spánku (za predpokladu, že ho neužívate tesne predtým, ako si líhate do postele).

Akým spôsobom zlepšuje ženšen potenciu?

Ženšen vás doslova rozpáli – podporuje totiž činnosť srdcovo-cievneho systému a prekrvenie. Dostane krv všade, kam treba a teda aj do vašich pohlavných orgánov. To sú dobré správy pre vašu erekciu, ktorá bude väčšia a výdatnejšia, čo ovplyvní aj váš sexuálny výkon a sebavedomie. Ženšen má okrem toho ďalšiu výbornú vlastnosť – zlepšuje kvalitu vašich spermií, čím zvyšuje šance vašej partnerky na otehotnenie.

Je ženšen vhodný aj pre ženy?

Áno, s výnimkou tehotných a dojčiacich žien. Táto superpotravina zvyšuje libido aj citlivosť pohlavných orgánov žien, vďaka čomu si aj dámy lepšie užijú milovanie. P.S.: Prečítajte si viac o účinkoch ženšenu na ľudské zdravie. Okrem toho, že je ženšen významné afrodiziakum a prostriedok na zlepšenie obranyschopnosti, má aj množstvo ďalších pozitív. Odporúčame vám, kupovať iba kvalitné, 100 % prírodné výrobky zo ženšenu.



ženšen afrodiziakum plodnosť potencia
Magazín arrow
Magazín arrow