Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Deti

Vďaka Zerex Kids Multi bude budovanie imunity zdravé i chutné: Prečo je dôležitý?

Autor článku: Jana Petrejová 22.07.2024 13:07 Deti potrebujú pre správny rast a vývoj dostatok vitamínov a minerálov. Doprajte im ich v produkte Zerex Kids Multi. Foto: Pexels.com

Deti sa vyvíjajú a rastú. Bývajú neposedné, lietajú hore-dole a často majú zvýšenú fyzickú záťaž. Aj to sú dôvody, prečo je potrebné dbať na dostatočné množstvo vitamínov a minerálov u detí. Najlepšie je, ak ich prijme z pestrej a vyváženej stravy. Možno ich doplniť tiež vo forme výživových prípravkov, ktoré majú pozitívny vplyv na ich organizmus a celkové zdravie. Chcete svojim ratolestiam zabezpečiť to najlepšie? Siahnite po doplnku výživy Zerex Kids Multi, ktorý je obohatený o vitamíny a minerály, dôležitých živín pre rast a vývoj vašich detí. 

Pre neposedné deti i maškrtníkov

Vie, čo ratolesti potrebujú! Každý deň spoznávajú novú svet okolo seba, čelia každodenným výzvam, ktoré spočívajú v preskúmaní jednotlivých detailov v živote, na ktoré sa nezabudnú opýtať dospelých, skúšajú stále nové veci. Niekedy ich ťažko nájsť v pokoji, keď stále behajú a objavujú svet. Jediné, čo ich unaví, je teplé kakao pred spaním. Niet divu, že ich organizmus potrebuje dávku prospešných látok, vďaka ktorým budú fungovať na sto percent. 

Podporte ich na ceste za spoznávaním života, ktorí si budú užívať plnými dúškami. Zerex Kids Multi sú kľúčom ku zdravému a šťastnému detstvu vašich ratolestí. Nejde o obyčajné tablety, ktoré sa zapíjajú s vodou a môžu mať horkú príchuť, čo sa deťom nemusí páčiť. Tieto sú na cmúľanie s príchuťou pomaranča, takže ide o zdravú pochúťku. Nič nie je lepšie, ako sa pozerať na svoje deti, ako vyrastajú s úsmevom na tvári bez obáv o ich zdravie. 

Objavte vnútro produktu

Zdravá a zároveň chutná podpora imunity? Realita so Zerex Kids Multi. Skrýva sa v nich namiešaný koktejl vitamínov, ktoré podporia imunitu, funkciu psychiky a majú množstvo iných priaznivých účinkov na detské telo. 

Môžu za to nasledujúce látky, ktoré sa nachádzajú v Zerex Kids Multi:

  • Vitamín A 

  • Vitamíny B1, B2, B3, B6, B12

  • Vitamín C

  • Vitamín D3

  • Vápnik

  • Kyselina listová

Vplyv na mladý organizmus:

Zerex Kids Multi ochránia mladý organizmus pred chorobami, zatiaľ čo si vaša ratolesť užíva život. Foto: Pexels.com

Podpora silnej imunity

Napomáha k ochrane detského organizmu pred vznikom chorôb, chrípok a prechladnutí. Poskytuje zvýšenú obranyschopnosť tela, ktorú si možno vybudovať jednoducho a chutne. 

Ochrana proti voľným radikálom

Voľné radikály sú molekuly, ktoré môžu prispieť k poškodeniu buniek v tele. Antioxidanty prítomné v produkte Zerex Kids Multi bojujú proti voľným radikálom, čím chránia telo pred oxidačným stresom a vplyvmi z vonkajšieho prostredia. 

Zdravé kosti a zuby

Vďaka vápniku prispieva k silným kostiam a zubom vašich detí. Postará sa o ich zdravý vývoj, takže vaše ratolesti tak môžu bez obáv športovať a lietať z jedného miesta na druhé. 

Optimálna kombinácia vitamínov a minerálov

Unikátna zmes týchto výživných látok podporuje celkové zdravie a blahobyt vašich detí, ale i vás, keďže je vhodný pre dospelých. 

Bezstarostné detstvo

Zerex Kids Multi sa stane vaším spojencom za bezstarostným detstvom vašich detí a zároveň spoločných chvíľ plných radosti a smiechu. Odbremení vás od obáv a starostí o ich zdravie. Tešte sa z naplneného zdravého života svojich ratolestí. 

Aktívny a zdravý život u detí

Zvedavosť, túžba učiť sa a získavať nové vedomosti rastie s každým rokom života navyše. U detí má veľký význam, keďže vediet k tomu, aby skúmali okolitý svet. Napríklad predškoláci si vďaka zvedavosti osvoja zručnosti, ktoré budú rozvíjať v škole. Optimálny prísun vitamínov a minerálov zabezpečí bezproblémové objavovanie sveta u vašich ratolestí a zároveň ich podporí v ich koníčkoch a športoch, ktoré tak milujú. Bez zdravia by to totiž nešlo! Nechajte to všetko na Zerex Kids Multi a sledujte rozžiarené detské oči plné radosti a smiechu. 

Zabezpečte svojim ratolestiam to najlepšie na podporu zdravia v podobe Zerex Kids Multi.



deti vitaminy pre deti podpora imunity deti minerály zlepšenie imunity
Magazín arrow
Magazín arrow