Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Spoznajte „prírodný liek“ VILCACORA

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.09.2014 00:00 vilcacora

„Uňa de Gato“, „Mačací pazúr“ respektíve „Vilcacora“ je rastlinou, ktorú môžete nájsť rásť prevažne v amazonskom dažďovom pralese. Vilcacora napomáha imunitnému systému a jeho schopnosti brániť sa (až o 60 %). Viacerí odborníci ju označujú aj ako účinný prírodný antioxidant. Je účinná pri chorobách zapríčinených vírusmi, či parazitmi (napríklad pri rozličných virózach, mikózach, ... ).

Zázračné priaznivé účinky Vilcacora...

Samotné účinky rastliny Vilcacora a ostatných miestnych bylín (iných liečivých rastlín) dobre poznali aj indiáni v amazonskom pralese. Všetky skúsenosti a prax si navzájom odovzdávali z generácie na generáciu. Škála chorôb, voči ktorým je táto rastlina účinná, je naozaj široká. Vilcacora sa osvedčila predovšetkým pri liečení rozličných chorôb, ako napríklad pri:

  • zhoršenej (zníženej) imunite (pravidelne sa opakujúce nákazy, prechladnutia;
  • liečení astmy, či alergie;
  • liečení oparu, herpesu, dokonca aj pri akné;
  • ťažkostiach gastrointestinálneho traktu (ako sú žalúdočné vredy, Crohnova choroba, ...);
  • zápaloch prostraty;
  • liečení candidózy;
  • ťažkostiach menštruačného cyklu a menopauzy, chorobách močových ciest;
  • problémoch s vysokým krvným tlakom;
  • náprave nerovnováhy v tenkom čreve, kde napomáha pri obnove prospešných baktérií, ako aj pri chorobách obehového systému;
  • depresii a poruchách spánku.

Vilcacora svojím zložením zmierni zápalové stavy od 40 až do 70 %. Samotné látky majú aj protivírosové atribúty. Istý výskum potvrdil vysoký antioxidačný účinok - až trojnásobne vyšší, ako má vitamín C!

Vilcacora a detoxikácia organizmu...

Vilcacora môže byť dobrým pomocníkom aj pri detoxikácii vášho organizmu. Podieľa sa na očisťovaní tela od nežiaducich a toxických látok. Ak chcete dosiahnuť takýto stav, stačí ak budete po dobu troch mesiacov dodržiavať preventívnu očistnú kúru s touto rastlinou. Ak by ste sa rozhodli vyliečiť už vzniknutú chorobu, samotné liečenie závisí od rozsahu ochorenia a od samotného typu. Zvyčajne by ste ju mali užívať minimálne šesť mesiacov. V tomto smere by ste mali rátať s tým, že na začiatku užívania môžete mať pod vplyvom detoxikácie mierne hnačky, ktoré však časom pominú.

Pár ďalších pozitív rastliny Vilcacora...

Ďalším plusom pre Vilcacoru je aj to, že je nápomocná aj pri liečbe AIDS. Liečivé vplyvy tejto rastliny sú skutočne pestré. A dokážu byť obzvlášť ohľaduplné k vášmu organizmu a k samotným orgánom. Rovnako sa odporúča aj ako účinný prostriedok pre fajčiarov proti nádorových hrozbám. Ak máte záujem o takýto prírodný produkt zdravej medicíny, nájdete ho v našom eShope.



antioxidant dobrý spánok krvný tlak
Magazín arrow
Magazín arrow