Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

So slabou výdržou v posteli vám pomôžu aj tieto cviky

Autor článku: redakcia Zerex.sk 24.07.2017 00:00 slabá výdrž v posteli

Ak vás už dlhší čas trápi slabá výdrž v posteli, vedzte, že si môžete ľahko pomôcť. Vyskúšajte cvičenie – nie však také, aké poznáte z posilky. Do týchto športových aktivít zapojíte pre zmenu svoj penis a svoju myseľ...

Slabá výdrž v posteli? Pomôže aj toto...

Slabá výdrž v posteli je dnes tým, čo už obťažuje nemalý počet mužov. Je aj tým, čo dokáže narušiť aj inak harmonický vzťah. Má aj váš partner často problém s predčasnou ejakuláciou? Začnite od seba a pomôžte mu prekonať tento problém. Nesiahajte hneď iba po liekoch. Aké metódy a spôsoby môžete pri tom využiť, nájdete v článku nižšie ...

Naštudujte si odbornú literatúru

Cvičení pre mužov, ktorí majú problém s predčasnou ejakuláciou, je naozaj veľa. Na internete nájdete množstvo odborných článkov aj laických návodov, ako si poradiť so slabou výdržou v posteli. My vám odporúčame tieto konkrétne cvičenia.

Spomalený dych

Pripomeňte partnerovi, aké dôležité je správne dýchanie aj v prípade predčasnej ejakulácie. Práve normálnym dýchaním je možné predĺžiť mužskú činnosť v posteli. Prax je však taká, že veľa mužov je zadýchaných už počas milostnej predohry. V prípade, že by aj váš partner vždy dýchal voľne a prirodzene, svoje vášne by viac ovládal. Jeho výdrž by mohla byť aj trikrát dlhšia. Zoberte všetko do svojich rúk a počas voľných dní cvičte s partnerom dýchanie pri inej aktivite. Následne takto naučené „lepšie“ dýchanie preneste aj do spoločných intímnych radovánok.

Veľa mužov „dobehne svoj maratón“ ešte skôr, než sa stihnú poriadne „rozbehnúť“ vďaka jednej chybe, ktorú robia – dýchajú príliš rýchlo. Skúste si počas sexu všímať svoj dych (aj keď to možno vyzerá ako náročná úloha) a vedome s ním pracovať.

Ak vás trápi predčasná ejakulácia, pomôže napríklad technika 10-1-10, počas ktorej sa 10 sekúnd pomaly nadychujete do bránice, na 1 sekundu zadržíte dych a následne 10 sekúnd vydychujete. Praktikujte túto techniku počas prestávok v milovaní.

Metóda stop-štart

Ak má partner problém s výdržou, využiť môžete aj prerušenie súlože - ale nie až pri mužovom vyvrcholení, ale ešte skôr. Ten správny okamih vzrušenia musí partner vedieť rozlíšiť. Ak nastane pocit obrovského vzrušenia, pomôže iba krátka prestávka (aspoň na chvíľu, päť až desať sekúnd).

Ešte lepšie bude, ak túto techniku s ním budete opakovať čo najčastejšie (môžete precvičovať v rámci voľných chvíľ, nie až pri ostrom čísle). Navyše, ak sa partner naučí byť sexuálne trpezlivým, problém predčasnej ejakulácie čoskoro pominie. Ak k tomu navyše pomôžete aj tým, že budete ho provokovať menšou dávkou šteklivých slov, vyzývavých pohybov spojených s čakaním, istotne mu len pomôžete a nie naopak.

Stlačený penis

Ak mu nepomáha ani lepšie dýchanie, či metóda stop-štart, je na rade skúsiť tretí trik. Ten sa zakladá na tom, že mu jednoducho stlačíte penis. Dôležité je však to správne miesto stlačenia. Zatlačiť musíte priamo pod hlavou penisu - žaluďom, s tým že tlak sústreďte priamo na močovú trubicu, ktorá vedie po spodnej strane penisu. Tento hmat robte dvoma prstami tam, kde sa nachádza práve uzdička na žaludi. Samotný stisk by mal trvať desať až pätnásť sekúnd. Príliš skorá ejakulácia by mala takto pominúť.

Tento trik sa dokonale naučte a snažte sa ho aplikovať u partnera aj viackrát, ale vždy ešte predtým, ako vyvrcholí. Inak to nebude mať význam. Pritom treba zvoliť aj vhodnejšie polohy, ktoré vám v tomto cieli pomôžu. Je lepšie, ak v tomto smere je a bude partner dole a vy na ňom.

Kegelove cviky

Vďaka tomuto jednoduchému cvičeniu sa naučíte, lepšie ovládať svoj penis a svoje vyvrcholenie. Cvik je jednoduchý: napínate a uvoľňujete svaly, ktorými regulujete prúd moču počas vykonávania potreby (takzvané PC svaly). Viac informácií o tomto cvičení nájdete v článku Kegelove cviky pre ženy aj mužov. Vylepšite svoj sexuálny život. Kegelove cviky by ste mali vykonávať podľa možností pravidelne. Výsledky uvidíte už po niekoľkých týždňoch.

Intímna masáž

Aj jemná masáž je určitý druh cvičenia – vďaka praktikám ako je sexological bodywork či tantra sa naučíte, lepšie a citlivejšie vnímať svoje telo a jeho potreby. Dôležité je, aby ste boli uvoľnení a vychutnali si dlhú predohru a celý milostný akt. V tomto prípade platí, že cesta je cieľ a nemusíte nutne usilovať o orgazmus. Spoločné skúmanie nových techník s partnerkou má aj ďalší príjemný vedľajší efekt – utuženie vášho vzťahu.

TIP: Slabá výdrž v posteli nebýva len dôsledkom stresu a vyčerpania, ale môže byť zapríčinená aj nízkou hladinou mužského pohlavného hormónu, ktorú si dokážete zvýšiť pomocou stravy. Vyskúšajte doplnky výživy na prírodnej báze – napríklad Zerex Extralong s obsahom Kotvičníka zemného, ktorý stimuluje libido, vitalitu a sexuálnu výdrž. Tabletky Zerex sú voľne dostupné online. 

Záverom

Je viac než isté, že okrem týchto existuje omnoho viac trikov na slabú výdrž muža v posteli, pri ktorých môže asistovať práve mužova partnerka. Zvolili sme tieto, ktoré považujeme za tie naj pre dámy, aby ste mohli pomôcť svojim partnerom dopriať aj vám viac radovánok v posteli. Alebo máte vy svoj overený postup, ako predĺžiť radovánky v posteli so svojím partnerom? Posuňte svoje tipy nám a určite potešíte nielen seba, ale aj ďalších mužov alebo aj ženy, ak im dáte tipy na zlepšenie v posteli.



predčasná ejakulácia slabá výdrž cvičenie
Magazín arrow
Magazín arrow