Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Prírodné afrodiziakum – nepodceňte výber

Autor článku: redakcia Zerex.sk 01.08.2017 00:00 prírodné afrodiziakum

Pojem „čisto prírodné afrodiziakum“ vidíte vari v každom e-shope s tabletkami na potenciu. Dnes už afrodiziaká diskrétne nakúpite aj na stránke e-bay. Môžete im však veriť? Podľa čoho zistíte, či vám daný doplnok výživy pomôže zlepšiť libido a neuškodí? Ak si naozaj chcete kúpiť prírodné afrodiziakum a nie nebezpečnú pilulku, plnú pochybnej chémie, riaďte sa pri výbere nasledovnými odporúčaniami.  

Nakupujte len u dôveryhodného predajcu

Ak budete kupovať doplnky výživy na potenciu priamo od výrobcu, stavíte na istotu. Prijateľnou možnosťou je aj dôveryhodný e-shop.  

Ako vyzerá dôveryhodný obchod?

  • Má na svojej stránke uvedené všetky kontakty (adresu, telefónne číslo, e-mail) a správne fakturačné údaje. Jeho prevádzkovateľ sa venuje legálnemu predaju a neskrýva sa za anonymné kontaktné formuláre.
  • Na stránke e-shopu sú jasne definované obchodné podmienky a spôsob reklamácie.
  • Ak kontaktujete obchod s otázkou mailom, na sociálnej sieti alebo telefonicky na uvedenom čísle/infolinke, dostanete rýchlu a kompetentnú odpoveď.
  • Obchod na svojej stránke uvádza presné zloženie výrobkov.

Dôkladne si preštudujte zloženie

Ak doplnok výživy, o ktorý máte záujem, nemá presne špecifikované zloženie, pravdepodobne ide o falzifikát a mali by ste sa mu na míle vyhnúť. Lacné napodobeniny „zázračnej modrej tabletky“ a podobných liekov na zlepšenie erekcie a libida totiž môžu narobiť viac škody ako úžitku. V lepšom prípade fungujú len ako placebo, v horšom prípade môžu poškodiť váš zrak či spôsobiť srdcovo-cievne ťažkosti. Dôvodom môže byť obsah toxických látok alebo nehygienická výroba.  

Čo by malo obsahovať správne prírodné afrodiziakum?

Základ prírodných doplnkov výživy na zlepšenie potencie a libida by mali tvoriť koncentrované bylinné extrakty. Na tieto účely sa najlepšie hodia nasledovné bylinky:

Vyberajte si len laboratórne testované a certifikované doplnky výživy

Informácie o certifikátoch a klinickom testovaní zväčša nájdete na samotnej webstránke predajcu či na letáčiku alebo obale výrobku. Nebojte sa informovať o certifikátoch u výrobcu. 



prírodné afrodiziakum kvalitný eshop ako odlíšiť lacné napodobeniny doplnky výživy
Magazín arrow
Magazín arrow